HomeViestejäSarah Varcas30.5.2013 - Energiamuutoksen partaalla - sukellatko?

30.5.2013 - Energiamuutoksen partaalla - sukellatko?

ENERGIAMUUTOKSEN PARTAALLA - SUKELLATKO?

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
30.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään löydämme itsemme energiamuutoksen partaalta ja monille meistä se on tervetullut. Kesäkuu tuo raikasta ja uudistavaa värähtelyä, mikä alkaa rakentua huomenna, joten jos tunnet olevasi oman liekasi päässä tällä hetkellä, muutaman kuluneen viikon tapahtumien hakkaamana ja epävarmana kyvystäsi jatkaa esteiden, haasteiden ja myös pelkkien vanhojen jokapäiväisten stressien ja vaatimusten kohtaamista, niin ole rohkea: apua on saatavilla.
 
Tällaisen energiamuutoksen lähestyessä voimme hyvinkin tuntea olevamme vielä enemmän loppu kuin tavallisesti! Se on vähän kuin se hetki, kun olet juuri sukeltamassa korkeimmalta ponnulta tai lähtemässä jyrkimpään vesiliukumäkeen. Levottomuus on huipussaan, kun lähestyt ennen sukellusta kohtaa, mistä ei ole paluuta ja antaudut gravitaatiolaille ja syleilet vetistä määränpäätäsi. Kun olet antautunut, kaikki muuttuu hetkessä. Täysin uusi energia syöksyy sisään ja nuo pelot ovat menneisyyttä.
 
Olemme tuolla ponnahduslaudalla tällä hetkellä ja katsomme alas hiljaiseen siniseen veteen alapuolellamme - haluten olla siellä, mutta ihmetelleen, pystymmekö päästämään irti tehdäksemme sen. Totuus on, että pystymme, jos olemme todella sitoutuneet hyväksymään tulevan energiamuutoksen siunaukset. Pystymme päästämään irti kaikesta, mikä saa mielemme solmuun tai saa sydämemme vetämään takaisin ja sulkeutumaan. Voimme päättää tänään, että "päästämme irti ja sallimme Jumalan" luottamuksen hengessä, mikä valmistelee meidät uusiin ja raikkaisiin energioihin, jotka odottavat aivan horisontin takana.
 
Ja kyllä, kuun ollessa Vesimiehessä ja Marsin Härän viimeisessä asteessa tänään, voimme keksiä kaikenlaisia syitä, miksi emme voi päästää irti, miksei ole mitään järkeä luottaa, miksi takuuvarmat lopputulokset ovat ainoa arvokas vaihtovaluutta ja miksi on elintärkeää, että ymmärrämme kaiken tilanteesta, ennen kuin teemme minkäänlaisen sukelluksen. Mutta mikään näistä ei ole riittävä syy olla sukeltamatta. Täysin päinvastoin itse asiassa. Juuri siitä syystä meidän pitäisi tehdä se: haastaaksemme rationaalisen mielen herruuden ja salliaksemme itsemme kokea jotain tyystin eloisampaa ja inspiroivampaa. Jotain mikä yhdistää meidät kosmiseen mieleen, sydämeen ja henkeen, joka tietää hyvin paljon enemmän, kuin myönnämme ja joka haluaa jakaa viisauttaan kanssamme henkeäsalpaavalla anteliaisuudella.
 
Siis mitä tahansa tekosyitä löydämmekin tänään olla kiipeämättä noita askelmia korkeimmalle ponnulle luottamuksen ja antautumisen tekona, taivas muistuttaa meille, että tapahtuu paljon enemmän, mitä silmämme näkevät, emmekä voi koskaan havaita sitä kaikkea, ellemme luovu yksipuolisesta elämänkatsomuksestamme ja sukella täysin eri todellisuuteen. Se vaatii rohkeutta, kyllä, ja luottamusta. Se vaatii päästämään irti ja luopumaan tarpeesta tietää varmasti ja kontrolloida lopputulosta. Mutta mitä suurempi halukkuutemme on hypätä, sitä syvemmälle sukellamme raikkaisiin, uusiin energioihin, joita tulvii planeetallemme tulevassa kuussa.
 
Onnellista sukellusta kaikille!
 
Sarah Varcas
 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev