HomeViestejäJudith Kusel15.12.2022 - Vanhan järjestyksen muuttuminen/romahtaminen

15.12.2022 - Vanhan järjestyksen muuttuminen/romahtaminen

VANHAN JÄRJESTYKSEN MUUTTUMINEN/ROMAHTAMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme vanhan järjestyksen ja vanhan kaartin, vanhojen rakenteiden ja muotojen voimakkaan romahtamisen keskellä, ja näin ollen mullistuksia tapahtuu kaikkialla. Tämän myötä tapahtuu myös voimakkaita ilmastollisia muutoksia.

Täällä Etelä-Afrikassa meillä on vuolasta sadetta paikoitellen, ja minulle on näytetty sen olevan mitä syvintä puhdistumista – aivan kuten tulivuorenpurkaukset ja tulipalot muuttavat, maanjäristykset ovat painekohdan venttiileitä, mikä vapauttaa vanhaa, ja lisäksi myrskyt puhdistavat vanhaa puhaltamalla sen kirjaimellisesti pois. Valmistaudu siihen, että tätä on lisää!

Tämän myötä Afrikan manner on jo ylösnousemassa uuteen Maahan, kun se on selkäranka. Ja kaikki sen valtavan voimakkaat pyhät paikat, kristallipyramidit ja kristallipyramidiverkot on nyt integroitu täysin uuteen Maahan, kun uusi Maa on muodostunut vanhan Maan ympärille, ja Afrikka on vanhin manner. Geologit viittaavat siihen supermantereena, ensimmäisenä.

Tiedosta, että ylösnousemus kiihtyy, ja olen hiljattain kuunnellut ja käynyt keskusteluja lääkäreiden kanssa, jotka ovat hyvin tietoisia ylösnousemusprosessista ja niistä vaikutuksista, joita sillä on fyysiseen kehoon. Fysiologiamme on täyttymässä valosta, ja ennen kaikkea kehomme solut. Mitä enemmän valoa tulee soluihin, sitä valaistumpi/kirkkaampi meistä tulee. Kuolleessa solussa (kuten syöpäsolu) ei ole enää valoa. Se on kuollut.

Minulle kerrottiin vuosi sitten, että on elintärkeää saada korkeimmat lähetinkanavamme auki (erityisesti nyt, kun chakrat ovat selkärangassa ensimmäistä kertaa sitten kultaisen Atlantiksen – kaikki 15). Tämän myötä meidän täytyy muistaa, että meillä on 12 kehoa, ei vain yksi.

Nyt on elintärkeää puhdistaa fyysinen, tunne-, mentaali-, henkinen keho, ja kaikki 12 kehoa. Tunnekehomme linkittyy suoraan alempiin chakroihin ja häntäluuhun, ja tällä hetkellä kun kaikkea mullistusta tapahtuu, alitajuiset selviytymispelot tulevat pintaan, sekä alitajuiset muistipankit Atlantiksen tuhoutumisesta ja romahtamisesta. Kun kaikki atlantislaiset sielut ovat inkarnoituneet jälleen, täytyy tapahtua kaikkien niiden negatiivisten mallien syvä irtipäästäminen, joita ihmiset loivat Atlantiksella, ja tähän sisältyy sota, tuhoaminen ja vallan väärinkäyttö.

Mentaalikeho sisältää alitajuiset pelot, mentaalitukokset ja väärän ohjelmoinnin, ja jos emme pysty nousemaan alemman mielen yli, emme voi päästä käsiksi korkeimpaan mieleen. Tämän voi tehdä vasta, kun sydänchakra on täysin auki yhdistyäkseen nyt kurkkuun ja alta majoriin – ja sitten kolmanteen silmään ja korkeammalle. Tämä on tärkeä oivaltaa, sillä jos on vielä jotain jäänteitä niistä kontrollilaatikoista, joita istutettiin Atlantiksen ihmisiin kallon alueelle (jos niitä ei ole koskaan poistettu, ne tukkivat edelleen), korkeampaan mieleen ei voi päästä, ja lisäksi "ärsyttävät laitteet", johdotus, negatiiviset entiteetit ja sen myötä erillisyydentunne itsestä ja muista pysyvät.

Meillä on odotettavissa syvällekäyviä/laajamittaisia muutoksia kaikissa muodoissa ja ilmaisuissa, ja se kiihtyy vuoteen 2032 (?).

2023 on tosiaankin kirkastumisvuosi suurimmassa määrin.

Sana "romahdus" tulee jatkuvasti korkeammalta opastukseltani. Ja sitä todellakin tapahtuu kaikilla rintamilla.

Sydän sisältää sielun – ja sielu on kosmisesti linkittynyt, kun sielu on ikuinen. Tosiasiassa sinä olet ikuinen.

Fyysisyys ei sido sinua – riippumatta siitä, miten se näyttää ilmentyvän muotoon ja olemaan sinussa ja ympärilläsi.

Ylösnousemuksen polttoaine on rakkauden voima ja vielä enemmän paluu viattomuuteen. Puhtauteen korkeimmassa muodossaan. Ja näin uudestisynnymme uuteen elämään, joka ylittää ymmärryksemme tällä hetkellä, mutta joka on jo tässä ja ilmentyy muotoon ja olemaan meissä ja ympärillämme!

Odota odottamatonta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >