HomeViestejäJudith Kusel18.11.2022 - Uuden Maan integrointia

18.11.2022 - Uuden Maan integrointia

UUDEN MAAN INTEGROINTIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minut tehtiin eilen illalla tietoiseksi niistä valtavan voimakkaista energioista, jotka vapautetaan vanhan Maan ja uuden Maan kristallipyramidien ja kristallienergiakenttien, sekä Maan selkärankojen ja kaikkien sen pyhien energiapaikkojen täydellisellä yhteensulautumisella.

Tätä voimistaa kosmisten energioiden sisäänvirtaus, ja näin ollen kaikkea nostetaan korkeampiin seitsemännen ja yhdeksännen ulottuvuuden tiloihin, samaan aikaan kun viidennen ulottuvuuden uusi Maa on kiihtyneessä ylösnousemuksessa takaisin seitsemänteen ulottuvuuteen.

Tämä merkitsee, että olemme jo uudessa Maassa täysin, kun vanha Maa hajoaa ja se mikä ei hajoa, yhdistetään uuteen Maahan yhteensulautumisen avulla ja muunnetaan näin ollen paljon korkeamman ulottuvuuden energiatilaan.

Alamme tuntea tämän nyt kaikilla tasoilla, kun uusi kristallikehomme käy saman läpi, ja näin ollen meistä tuntuu usein siltä, kuin olisimme voimakkaassa linkouksessa.

Se mitä lingotaan ulos, on vanhaa. Kirjaimellisesti. Niin kuin pyykkikone linkoaa pois likaa.

Samaan aikaan kun tämä linkousliike kiihtyy, käymme läpi kiihtynyttä muuttumis- ja kirkastumisvaihetta.

Ainoa tapa navigoida tätä on käyttää enemmän valkoista liekkiä ja violettia liekkiä laajentuneessa muodossa, yhdistäen mukaan myös kulta-sateenkaaritulet.

Minua kehotettiin kolme viikkoa sitten integroimaan ja täysin aktivoimaan korkeammat viidennen ulottuvuuden chakrat, ja kerrottiin, että kaikki nämä chakrat sisältyvät nyt selkärankaan eivätkä ole enää sen ulkopuolella, kun selkärankaamme venytetään ja fyysisestä kehostamme tulee paljon pidempi kuin aiemmin ja kallostamme taas pidempi.

Ainoa tapa navigoida on sydänkeskuksen kautta, yhdistämällä alempi ja korkeampi keho, ja sitten menemällä syvemmälle sisään.

Sovitus merkitsee kirjaimellisesti jumaluutta sisällä, ja kun hyväksyt tämän, on vain yksi.

Olet kaikki – kaikki asiat ja ihmiset.

Alfa ja omega.

Minä olen mitä olen.

Joka on valmis kuulemaan, kuulee.

Joka on valmis tietämään, tietää.

Joka voi nähdä, näkee.

Joka voi kuulla, kuulee.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >