HomeViestejäJudith Kusel8.11.2022 - Alemman kehon liittyminen yhteen korkeamman kehon kanssa

8.11.2022 - Alemman kehon liittyminen yhteen korkeamman kehon kanssa

ALEMMAN KEHON LIITTYMINEN YHTEEN KORKEAMMAN KEHON KANSSA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minua pyydettiin välittämään tämä mitä tärkein viesti teille kaikille. Koko ihmiskunta on käynyt läpi voimakkaita vihkimyksiä muutaman kuluneen vuoden ja erityisesti nämä viime kuukaudet. Tänään, kun 8.11.2022 valkenee, astumme äärettömyyteen, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti.

Tämä merkitsee, että alempi keho, alemmat chakrat, alempi itse, kolmannen ulottuvuustilan pelkopohjaiset selviytymis- ja "taistele ja pakene" -väärinluomukset kohotetaan nyt, ja meille kaikille annetaan yksilöinä tilaisuus liittää alemman itsen keho yhteen korkeamman itsen kehon, mahtavan "minä olen mitä olen" -olemuksen, valokehomuodon kanssa.

Tämä on ennenkuulumatonta, eikä sitä ole tapahtunut koskaan ennen näin laajamittaisesti.

Kun olet valmis vastaanottamaan tämän siunauksen siunausten päälle, se annetaan sinulle. Sillä nyt on tosiaankin vanhasta Aatamista, vanhasta Eevasta, vanhasta Lilithistä vapautuminen ja täysin uuden luomuksen esiintuleminen, ja huomattavin elementti tässä on vesi.

Tämä ei ole sattuma, vaan suuren suunnitelman mukaista, koska viime tuhoutuminen tapahtui suurella tulvalla/vedenpaisumuksella. Kyllä, meidät on laitettu puhdistavien tulien läpi, mutta nyt olemme lapsivesivaiheessa – hetkessä jolloin synnytys alkaa tapahtua, kun vauva on valmis tulemaan esiin kohdusta. Merkityksellistä!

Jumalaisen rakkauden voima voitelee meidät.

Jumalaisen rakkauden voima synnyttää meidät täysin uuteen muotoon – ei vain fyysinen ja kaikki kehot, vaan myös täysin uusi elämä, koska korkeammat ulottuvuustilat 9–12 avautuvat nyt, kun palaamme universaaliin kansalaisuuteen ja palaamme oikeutettuun paikkaamme universaaleissa neuvostoissa sekä galaksienvälisissä neuvostoissa. Sinne todellisuudessa kuulumme.

Nyt sisään virtaavien energioiden voima tuo tasapainoa ja harmoniaa korkeimmassa muodossa. Kun nämä kaksi kehoa liittyy yhteen, on vain valoa, puhdasta jumalaista valoa, ja kokonaisuus täytyy jumalaisella rakkaudella ja jumalaisella viisaudella, kun nyt lopulta liitymme taas yhteen pyhän Sofian ja pyhän Shekinan kanssa.

Tämä on ennenkuulumatonta.

Tämä on hämmästyttävä jumalainen armolahja.

Levitä käsivartesi tänään, ja pyydä jumalaista feminiinisyyttä kaatamaan rakkauttaan sinuun, kuin seisoisit vesiputouksen alla, ja anna tämän rakkauden puhdistaa sinut syvimmässä mielessä, mutta myös valmistella sinut siunauksiin siunauksien päälle, joita annetaan nyt meille kaikille.

Tämä merkitsee, että kaikki vanhat pelkopohjaiset mallit, vanha ohjelmointi ja vanhat uskomusjärjestelmät, jotka pitivät meitä vankina alemmassa kehossa, vapautetaan liittämällä alempi ja korkeampi keho yhteen.

Taas kerran, tämä tapahtuu, kun olet valmis vastaanottamaan tämän siunauksen.

Avain tässä on rakastava armo.

Minulla on kiitollisuuden, ihmetyksen ja kunnioituksen kyyneliä, kun tämä välitetään kauttani ja minuun ja se säteilee edelleen sinuun.

Ihmeitä tapahtuu!

Jumalaisen rakkauden voima virtaa sisään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >