HomeViestejäJudith Kusel29.10.2022 - Minun matkani

29.10.2022 - Minun matkani

MINUN MATKANI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
29.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vanhojen aikajanojen, järjestysten, vallitsevan tilan ja 3D-matriisin romahtaminen – siunauksia tulee esiin.

Tapahtuu valtavaa vanhan 3D-matriisin, vanhojen aikajanojen, vanhan järjestyksen, vanhan vallitsevan tilan jne. romahtamista, kun ylösnousemusprosessi etenee. Vanha Maa hajoaa äärettömän nopeasti nyt, ja niin myös kaikki mitä siinä on.

Minulle näytetään tämä hyvin monin tavoin, ja tosiaankin, mitä enemmän ihminen yrittää pitää kasassa kaiken, mitä on ollut aiemmin, ja lisää näennäisesti turvaa omaan elämäänsä, sitä enemmän kaikki vain romahtaa. Sillä turva on todellakin illuusio.

Muistan, kun koko elämäni romahti 2004, ja lopulta minulla oli sisua irtisanoutua silloisesta työpaikastani, sen jälkeen kun minut oli haastettu niin merkittävästi kaikilla rintamilla, ettei minulla ollut enää aavistustakaan, mihin elämäni oli menossa ja miten kykenisin selviytymään. Ymmärrän nyt, että korkeammassa mielessä minut työnnettiin äärirajoille, jotta voisin karistaa vanhan itseni ja vanhan elämäni ikuisiksi ajoiksi, sillä se ei enää palvellut korkeinta sielukasvuani ja hyvääni. Tämä on hyvin totta erityisesti tänä aikana!

Jatkamiseen minulla oli vain visio, joka minulle oli annettu tuolloin. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä minulle tapahtui ja miksi.

Korkeammat oppaani veivät minut valtavalle jyrkänteelle, ja sitten minulle näytettiin tuhansia ihmisiä laaksoissa alapuolella. "Miten kauan aiot seistä tällä jyrkänteenreunalla, ilman sisua hypätä alas ja tehdä lopulta sitä työtä, jota sielusi on inkarnoitunut tekemään? Näet kaikki nuo ihmiset tuolla alhaalla – he odottavat sinun tekevän sitä työtä, jota sinun on nyt tarkoitus tehdä." Minulle näytettiin sitten kotkanpesä, jossa oli poikasia, ja sitten miten kotkaemo potkaisi ne ulos pesästä, jotta niiden täytyi löytää siipensä ja lentää! Seuraavana päivänä irtisanouduin.

Ei vastaa totuutta, jos sanon, että elämäni on ollut helppoa purjehtimista tuosta päivästä lähtien. Minulla oli tosiaankin vakavia haasteita. Minun täytyi purkaa se tunnelataus, jota minulla oli koko siihen tilanteeseen liittyen, joka oli aiheuttanut irtisanoutumiseni. Ja sitten vain tiesin, että minun täytyi lähteä sille löytämismatkalle, jolle minua kutsuttiin, kun tuohon ajankohtaan mennessä koko psyykkinen/selvänäköinen keskukseni oli avautunut. Näin energialinjoja maassa ja latasin informaatiota ja tein energiatyötä, mikä johti minut kirjoittamaan nämä kokemukset kirjaani: Why I was born in Africa: the previously unrecorded history of Elysium and the Lion Kingdom (= miksi synnyin Afrikkaan; Elysiumin/onnelan ja Leijonavaltakunnan aiemmin tallentamaton historia). Kaikki tämä pelkän luottamuksen ja uskon varassa, sillä minulla ei ollut aavistustakaan, mihin kaikki tämä johti minua. Tiesin vain, että tämä oli kutsumukseni, ja seurasin sitä!

Kuitenkin siihen mennessä rahani olivat loppuneet ja minun oli pakko etsiä jokin tapa selviytyä. Päätin opettaa Lähi-idässä vuoden – ja se osoittautui yhdeksi vaikeimmista jaksoista elämässäni, vihkimys itsessään, ja se opetti minulle vapauden arvon, erityisesti naisena. Se palveli itse ansaitusti.

Kun tulin takaisin, minulla ei ollut kirjaimellisesti senttiäkään rahaa ja päädyin perheeni luo. Yritin saada työpaikan, mutta turhaan. Niinpä tein hanttihommia, kaikkea mitä tuli vastaan ja päädyin myös lemmikkivahdiksi ja kotivahdiksi. Silloin oivalsin, että minun täytyi todella yrittää saada elämäni takaisin raiteilleen, ja aloin kartoittaa, mitä haluaisin oikeasti tehdä ja olla ja mitä haluaisin antaa elämälle, korkeimmassa rakkauspalvelussa.

Kun asuu perheensä kanssa, katkeruus kasvaa. He alkoivat olla katkeria siitä, että heidän täytyi elättää joku ylimääräinen, ja minä olin katkera tarpeesta pyytää rahaa. Oivalsin myös, etten seissyt omassa voimassani, ja minun täytyi työstää sitä.

Oivalsin, että minun täytyi tehdä paljon parannustyötä yltäkylläisyystietoisuuteen liittyen ja purkaa köyhyystietoisuus sekä purkaa kaikki ne tunnelataukset, jotka liittyivät rahan ENERGIAAN vaihdonvälineenä. Rahan energia on NEUTRAALI, ja mitä tahansa heijastat siihen, sitä vedät enemmän elämääsi, sillä ilmennät oman todellisuutesi. Oivalsin myös, että se liittyi kovasti itsearvostukseen. Jos uskot ansaitsevasi vain todella vähän, sitä saat enemmän. Jos uskot olevasi paljon saamisen arvoinen, sitä vedät elämääsi.

Lisäksi perheenikään ei ymmärtänyt, mitä minulle tapahtui, ja vielä vähemmän koska en yhtäkkiä resonoinut enää hyvin monen asian kanssa ja tiesin, että minun täytyi etsiä korkein totuus sisältäni. En etääntynyt jumalasta – koin jumalan nyt korkeimmilla tavoilla, kuin pystyin edes ilmaisemaan sanoin. Mutta kukaan ei ymmärtänyt. Kuitenkin jumalaiset tiimit tukivat minua aina, ja vaikka olin yksin, en ollut koskaan yksinäinen.

Tuolloin lupasin, että jos en voinut inspiroida itseäni, inspiroisin muita ja kannustaisin heitä ja olisin johtava valo heille – ja sen tehdessäni myös inspiroiduin. Hartain rukoukseni oli kyetä palvelemaan rakastavasti sydämestäni, sielustani ja olemukseni syvyyksistä, korkeimmassa rakkauspalvelussa, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Siitä tuli luottamusvihkimys, ja nuo luottamushypyt tuntemattomaan. Heti kun aloin purkaa tunnelatauksia ja painolastia, yhtäkkiä avautui ovia, joita ei ollut ennen ollut. Tosiaankin, siihen vastattiin, mitä pyysin, kun lähdin tuolle luottamusmatkalle kirjaani varten. Päädyin 2009 siihen, mitä pyysin!

Minulle tarjottiin osa-aikatyötä hallintotehtävissä, ja palkka riitti juuri vuokran maksamiseen.

Vapaa-ajalla aloin tehdä, mitä rakastin, ja tein omat nettisivut, ja sitten aloin tehdä sielutulkintoja ja jakaa kirjoituksiani maailmanlaajuisesti. Lisää ja lisää luottamushyppyjä, mutta nyt kuitenkin koin, millaista oli tulla autetuksi selviytymään, kulkea aina taivaiden seurassa. Ja mitä enemmän tätä tapahtui, sitä enemmän minusta tuli yhtä jumalan kanssa, sisälläni – ja tämä oli suurin kaikista lahjoista, ja se kasvaa ja kehittyy edelleen enemmäksi ja enemmäksi!

Kuitenkin myös tämän kera, kaiken romahtaessa, löydän sen, mitä minulle kerrottiin vuosi sitten: minun täytyi tulla ei-miksikään voidakseni tulla kaikeksi ja kokea kaikki asiat. Niinpä lisää puretaan päivittäin, ja riemuitsen tästä, sillä mitä enemmän puretaan ja jätetään taakse, sitä vapaammaksi ja kevyemmäksi tulen. Näin tietoisuus tosiaan kasvaa ja ylösnousemus tapahtuu. Yksilö vapautetaan kaikilla olemassaolotasoilla ja hän on nyt valmis kiipeämään vielä korkeammalle, kun noustaan luomisspiraalin monia tasoja ja kerroksia.

Kerron tämän, koska minulta usein kysytään: "Miten teet tämän? Miten pysyt fokusoituneena?"

Silloin kun on täynnä sisäistä jumaluutta, jokaisesta eletystä hetkestä tulee rakkausteko ja korkeinta rakkauspalvelua. Elän korkeinta sielutarkoitustani ja kutsumustani, kaiken kera mitä olen. Se antaa minulle iloa, hämmästystä ja ihmetystä, ja täyttää minut mitä syvimmällä kiitollisuudella ja pitää minut nöyränä. Sillä oivallan, että valtavassa jumalaisessa luomisessa on niin paljon löydättävää, niin paljon tutkittavaa, niin paljon hämmästeltävää ja ihmeteltävää, niin paljon inspiroivaa, että vanha Maa ja kaikki sen kiukunpuuskat eivät vaivaa minua enää.

Sillä tiedän ja olen kokenut, että jokaisen näennäisen romahduksen myötä, syntyy uutta!

Pelko jossain muodossa on pidätellyt ihmiskuntaa – enemmän kuin mikään muu – sillä pelokkaita ihmisiä on helppoa kontrolloida ja vielä helpompi manipuloida ja johtaa harhaan. Niin kauan kun roikuin jossain asiassa tai ihmisessä tai "ostin" pelon, pidättelin koko ylösnousemusprosessia ja aiheutin oman kärsimykseni. Sitten kun päästin täysin irti, minulle annettiin hyvin paljon ja sellaisissa muodoissa, joita en olisi voinut koskaan ennen kuvitella! Löysin jumalaisen tuulen siipieni alta, ja se nosti minut korkeammalle kuin koskaan ennen.

Ja nyt on paljon korkeamman, uuden luomisen aika ja paljon korkeamman ulottuvuustilan aika, jossa kaikki on yhtä ja jossa ykseystietoisuus ja rakkaudenvoima vallitsevat. Ja tässä on suurin haaste ja kuitenkin suurimmat siunaukset: emme voi luoda ykseystietoisuutta, jos emme ole yhtenäinen/ykseydessä SISÄLLÄMME! Vasta sitten kun YKSI on täysin läsnä sisällä, YKSI voi ilmentyä ulkopuolelle.

Sillä kaikki polut johtavat sisään – Itseen, ja ITSESSÄ lepää KOKONAISUUS!

Jumala on sisällä. Kuitenkin mitä enemmän jumala löydetään, koetaan ja eletään sisällä, sitä enemmän se löytyy kaikkialta, ja kaikista kohtaamisista, kokemuksista ja ilmaisumuodoista.

On vain rakkaus – kaikki muu on illuusio!

Ylösnousemus on nyt nousemista ehdottoman rakkauden ja ykseyden korkeimpiin tiloihin, sisällä ja ulkona.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >