HomeViestejäJudith Kusel19.9.2022 - Kutsu palvelukseen

19.9.2022 - Kutsu palvelukseen

KUTSU PALVELUKSEEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valotyöntekijöinä monia meistä, jotka olemme indigo- ja kristallilapsia, jotka olivat edelläkävijöitä ja tienviitoittajia, pyydetään nyt jatkamaan tämän työn saattamista päätökseen, kun ylösnousemusprosessi on nyt saavuttanut puolivälinsä, johtaen vuoteen 2032.

Kyllä, uuvumme ja heikennymme. Tarvitsemme aikamme yksin, aikamme levätä ja aikamme mennä syvälle sisään, pyytääksemme kristallinkirkasta opastusta, etsiäksemme vastauksia ja elääksemme korkeimman totuutemme. Se on osa sitä kutsumusta, tarkoitusta, miksi inkarnoiduimme vapaaehtoisiksi viitoittamaan tietä sateenkaarilapsille, joita on syntynyt vuodesta 1994 saakka, ja aurinko-, timantti- ja platina-aurinkolapsille, joita on inkarnoitunut vuodesta 2012 saakka

Meitä pyydetään nyt ottamaan roolimme vanhimpina – niinä jotka johtavat sateenkaariheimoja – ja astumaan johtajuusrooleihimme. Lisäksi tuomaan luontainen viisaus, oivallukset ja tietäminen, mitä olemme saavuttaneet – ei vain tässä inkarnaatiossa, vaan myös muissa – ja nousemaan tilanteen tasalle nyt.

Tämä vuosi on ollut haastava monin tavoin, kun vanha hajoaa ja uutta muodostuu elämän kaikissa puolissa, ja sen kera on suunnattoman voimakkaita energiapäivityksiä, jotka jatkuvat herpaantumatta. Kuitenkin meitä kannetaan sen rakkaudenvoiman siivillä, joka on kaiken kestävä, koskaan loppumaton ja kaikkialla läsnä oleva.

Huomaan, että suurta osaa vanhoista tavoistani ja vanhasta elämästäni ei yksinkertaisesti ole enää. Myös se mitä ilmensin muutamana viime vuotena, on nyt suuressa muutoksessa, kun uusi asettuu sisään.

Kun kirjoitan tätä, viesti on kuuluva ja selkeä: tämä on täysin uusi alku, ei vain itselleni, vaan teille kaikille ja koko ihmiskunnalle riippumatta siitä, valitsevatko he jäädä vanhaan Maahan vai ylösnousta uuteen.

Sitä ei ole enää, mitä oli.

Hyvin usein vanhojen rakenteiden hajotessa, kaaos näyttää hallitsevan. Kuitenkin kaaoksen keskellä on kätketty järjestys, uusia rakenteita muodostuu korvaamaan vanhat. Tämä ilmentyy kaikessa elämässä ja sen ilmaisumuodoissa.

Ne jotka edelleen kylvävät kaksinaisuuden siemeniä, huomaavat, etteivät he pysty enää pitämään kiinni jaotteluista, sillä kaikki pyrkii nyt yhtenäisyyttä ja ykseyttä kohti, myös itsen sisällä. Ego haastetaan nyt lopultakin päästämään irti ja sallimaan korkeamman sieluitsen ja Yhden ottaa hallinta, ja näin elämään ja näkemään elämä universaalista perspektiivistä, päästäen irti kaikesta pienuudesta tai kaikesta, mikä jakaa, kaikesta mikä edelleen tuomitsee ja erottaa, sisällä ja ulkona.

Se on täydellinen transfiguraatio/muodonmuutos ja transformaatio.

Näin ollen, otetaanpa nyt vaari tästä kutsusta astua korkeimpaan rakkauspalveluun ja ottaa rooli erinomaisuuden vanhimpina – niiden jotka syntyivät 1950-luvulta lähtien indigolapsina, ja niiden jotka syntyivät 1974–1994 kristallilapsina.

Olemme niitä, joita maailma odotti, kahden maailmansodan tuhon ja kaaoksen jälkeen. Lupasimme tuoda yhtenäisyyden ja läpinäkyvyyden sekä korkeammat tavat takaisin ihmiskunnalle ja johtaa ylösnousemusprosessia.

Ota kutsusta vaari!

MINUN täytyy nyt tehdä tietä MEILLE.

Kun johdamme erinomaisuuden vanhimpina, voimme jatkaa tien viitoittamista, kuten lupasimme ennen inkarnoitumistamme.

Se hetki on nyt!

Mikä tärkeintä, ehdottoman rakkauden ja rakastavan armon kera.

Olemme niitä visionäärejä, tiennäyttäjiä, viisauden pitäjiä, joita pyydetään nyt astumaan täysin siihen perimmäiseen rooliin, johon suostuimme – erinomaisuuden vanhimmat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >