HomeViestejäJudith Kusel7.9.2022 - Hyvästijättöjä ja kohtaamisia

7.9.2022 - Hyvästijättöjä ja kohtaamisia

HYVÄSTIJÄTTÖJÄ JA KOHTAAMISIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
7.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On hyvästijättöjen ja kohtaamisten aika. Monia sieluja lähtee elämästäsi, sillä heidän värähtelynsä ei ole enää yhteensopiva.

Kiitä heitä sieluoppitunneista, joita he toivat, seurasta jota he antoivat, ja palveluista joita he tekivät, ja kaikesta muusta. Siunaa heitä rakkaudella, kun sanot hyvästi tietäen, että sielut ovat ikuisia ja todellisuudessa sanot vain: "Näkemiin, kunnes jälleen tapaamme."

Toivota uudet sielut tervetulleeksi elämääsi, ja ole avoin uusille kohtaamisille niiden sielujen kanssa, jotka ovat samalla aaltopituudella ja taajuudella kuin sinä, jotka jakavat saman vision ja kutsumuksen tai joiden on vain tarkoitus olla siinä jostain syystä ja jonkin aikaa, on se sitten kauan tai ohikiitävä hetki.

Älä kiinny, ja ole myös ilman projektioita ja odotuksia, sillä uusi elämä on alkamassa kaikilla meillä.

Se merkitsee olemista täysin läsnä tässä hetkessä, sillä juuri tämä hetki sisältää ikuisuuden, äärettömän nyt-hetken.

Matkusta siksi kevyesti.

Olet täysin uudella löytämis- ja tutkimismatkalla, ja siksi transformoidut tässä ja nyt – ja niin tapahtuu kaikille ja kaikelle.

Ymmärrä, että usein sinun täytyy tehdä tuota tutkimista ja löytämistä itsessäsi, sisälläsi ja taivaan komppanian kanssa, ja siksi aika yksin, hiljainen aika, on hyvin välttämätöntä.

Yksinäisyydessä on siunaus, joka ylittää paljon sen, mitä kukaan ihminen voi antaa, sillä yksinäisyydessä, hiljaisuudessa, voi matkustaa kosmisiin maailmojen ja tuonpuoleisen tuolle puolen.

Ennen kaikkea, hyväksy rakkauden kaikkivoipaisuus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >