HomeViestejäJudith Kusel1.9.2022 - Sydänkeskus

1.9.2022 - Sydänkeskus

SYDÄNKESKUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
1.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun oma värähtelytaajuutemme nousee, kaikki mikä ei sovi yhteen noiden samanlaisten taajuuksien kanssa, alkaa pudota pois. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että mitä korkeampi taajuusalue on, sitä vähemmän tiheäksi muoto tulee. Se merkitsee yksinkertaisesti, että tiheämmät muodot alkavat hajota korkeammissa värähtelytaajuuksissa.

Kun Muutos jatkuu, ole varautunut siihen, että elämässäsi tapahtuu muutoksia monissa muodoissa. Se mikä ei enää pysty sisältämään noita korkeampia taajuusalueita, häviää tai lähtee elämästäsi, etkä tunne enää vetoa siihen.

Alat nyt vetää elämääsi sellaista, mikä resonoi ja on samalla aaltopituudella, samalla taajuusalueella kuin sinä.

Täysin uusi elämänmuoto ilmentyy nyt vilkkaasti kaikkialla. Emme ehkä pysty vielä näkemään sitä fyysisesti, mutta voimme tuntea sen ja lisäksi virittyä siihen sydänkeskuksemme ja kolmannen silmämme kautta. Kun taajuutemme nousee, kaikki ilmentyy silloin korkeammiksi taajuusmuodoiksi ympärillämme viidennen ulottuvuuden tilassa.

Voi hyvin käydä niin, että yhtäkkiä ihmisiä näyttää vain häviävän elämästäsi ja vaikutuspiiristäsi, kun värähtelet nyt paljon korkeammalla taajuudella. Voi olla, että niissä paikoissa joissa ennen kävit, ei yhtäkkiä ole enää mitään viehätystä.

Ainoastaan kaikki 12 kehoasi eivät nyt muutu uudeksi valokehomuodoksi, vaan myös kaikki muu, mikä valitsee ylösnousta ja harmonisoitua uuden Maan kanssa.

Tänä merkityksellisenä aikana sisäisen opastuksesi kuunteleminen on äärimmäisen tärkeää, ja luottaminen siihen, mitä ikinä annetaan. Meitä opastetaan koko tämän prosessin läpi, ja olemme astumassa täysin uudelle alueelle, uuteen ja paljon korkeammalla värähtelevään olemassaoloon, ja sisäinen opastuksemme antaa ne navigointityökalut, oivallukset ja visiot, joita tarvitsemme – nyt enemmän kuin koskaan ennen.

Muutamana seuraavana viikkona meillä on valtavia energeettisiä muutoksia ja päivityksiä, ja huomaamme, että meidän täytyy jatkuvasti mennä syvemmälle ja etsiä rauhallisuutta ja hiljaisuutta, voidaksemme sallia muodonmuutoksen jatkua kaikilla tasoilla – tutuilla ja tuntemattomilla, näkyvillä ja näkymättömillä.

Minulle kerrotaan aina, että meidän täytyy purkautua/hävitä ei-miksikään (olemattomuuteen) voidaksemme uudestisyntyä.

Ei-miksikään.

Avain tähän kaikkeen lepää sydänkeskuksessamme, rakkauden voimassa ja omassa sielussamme, yhtenä jumaluuden ja kaiken olevaisen kanssa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >