HomeViestejäJudith Kusel26.8.2022 - Jumalainen feminiinisyys on vapautettu

26.8.2022 - Jumalainen feminiinisyys on vapautettu

JUMALAINEN FEMINIINISYYS ON VAPAUTETTU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalainen feminiinisyys on vapautettu!

Kun kävin läpi voimakkaan flunssan viime viikolla, se oli syvempi puhdistuminen, ja tämän vahvisti rakas ystäväni Corrie, joka on parantaja. Se tuntui kirjaimellisesti kuin valjailta, jonkinlaiselta häkkimäiseltä rakenteelta, joka kietoi minut sisäänsä.

Tein paljon puhdistusta ja raivausta, mennen jatkuvasti syvemmälle ja syvemmälle, ja katsoin myös tämän juurta ja miksi se oli. Mutta kuten aina teen, katsoin samaan aikaan, missä tämä heijastuu ihmiskunnassa, koska en usein puhdista vain itseltäni, vaan koko ihmiskunnan puolesta – kuten kaikki teemme, jollain tasolla.

Sitten minulle näytettiin seuraava.

Minulle näytettiin, miten jumalainen feminiinisyys oli laitettu kirjaimellisesti häkkiin. Häkki oli erityisesti sydämen, kurkun ja kolmannen silmän alueilla, joita hänessä pelätään eniten: hänen valtavat intuitiovoimansa, sydänkeskus ja tunnekeskus, joka on hyvin voimakas, ja kun se on täynnä rakkaudenvoimaa, se on todella voittamaton; lisäksi hänen kykynsä ilmaista voimiaan käyttämällä sanojen ja äänen voimaa, jota jumalaisessa feminiinisyydessä on, kaikkinäkevällä silmällä, yhdellä silmällä. Näin ollen patriarkaatti yritti laittaa hänet häkkiin, sulkea hänen voimaperustansa ja vielä tehdä hänestä toisen luokan kansalaisen, miehen alamaisen. Toisin sanoen, mies ei halunnut häntä tasavertaisena, vaan kulkemaan kannoillaan, jolloin mies voisi sanella, mitä hänen pitäisi tehdä, miltä näyttää ja millainen olla.

Sitten minulle näytettiin naissukupolvia (ja miehiä joilla oli edelleen feminiinisyys sisällään), jotka kärsivät tämän seuraamuksista, usein kykenemättä edes ilmaisemaan voimiaan, ja silloin kun he ilmaisivat, heitä vainottiin vakavasti, useimmiten kivitettiin kuoliaaksi tai poltettiin elävältä tai pilkattiin ja leimattiin ja orjuutettiin. Näin kyyneleet, vihan, katkeruuden, loputtoman kamppailun pysyä koossa, sillä sotien aikana heitä raiskattiin, pahoinpideltiin, kun he olivat haavoittuvimmillaan, kun miehet purkivat heihin oman vihansa, heidän pyhimmälle alueelleen.

Kyllä, nyt jumalainen feminiinisyys on palannut, ja sen myötä ihmiskunta/ihmisyys vapautuu, kun jumalainen maskuliinisuus ja jumalainen feminiinisyys palaavat tasapainoon ja harmoniaan.

Näin selvästi, miten nuo häkit, valjaat, oli poistettu, ei vain minulta, vaan myös muilta ihmisiltä! Poistettaessa ne laitettiin violettiin liekkiin, timanttituleen, liilaan tuleen ja sitten kultaisiin sateenkaarituliin, muunnettavaksi puhtaimmaksi jumalavoiman valoksi, rakkaudeksi ja viisaudeksi.

Tämä oli niin syvällistä, että tunsin itseni kohotettavan ja täytettävän niin paljon jumalaisella läsnäololla kaikkialla ja kaikkivoimaisuudella, että liikutuin syvästi.

Tätä tapahtuu meille kaikille tällä hetkellä:

Meidät vapautetaan häkistä, mutta monet meistä pelkäävät edelleen astua ulos siitä ja uuteen Maahan, niiden valheellisten mukavuusalueiden vuoksi, joita meillä oli ollessamme vielä vankina häkissä. Melkein kuin totuimme täysin tuskaan ja kärsimykseen, toisten ajattelemiseen puolestamme ja sanelemiseen, millaista elämämme pitäisi olla. Totuimme yhteiskuntaan mukautumiseen, olemaan osa lammaslaumaa, joka seuraa sokeasti, ja tietysti pelkoon ja pelonlietsontaan, jakamiseen, erottamiseen ja vanhaan "hajota ja hallitse" -sotataktiikkaan.

Meidän täytyy nyt lähteä tuosta häkistä iäksi.

Jumalainen feminiinisyys on vapautettu, ja vapautamme itsemme tuosta häkistä ikuisiksi ajoiksi todellisella anteeksiannolla ja rakastavalla armolla, ja ennen kaikkea jättämällä lopultakin kaikki taakat häkkiin, antaen sitten itsemme ottaa pois vanhat vankilavaatteet ja sallia itsemme puhdistua, kun meidät kirkastetaan uuteen valokehomuotoon ja uudestisynnymme uuteen Maahan.

Tietysti voit valita jäädä tähän häkkiin, ja uskoa pelkoihin ja sallia niiden tehdä sinut liikkumattomaksi.

Valinta on sinun.

Mahtavan kotkan elämässä tulee aika, jolloin se istuutuu, koska se on väsynyt, ja sitten se ei syö eikä juo, ja se vetää sulkansa/höyhenensä irti yksitellen. Kotka näyttää kadottaneen elämänhalunsa, ja sitten astuu lähteeseen ja avaa nokkansa, ikään kuin hukuttautuakseen. Mutta sitten tapahtuu ihme: viimeisellä tahdollaan ja voimillaan kotka vetää itsensä vedestä ruohikolle ja alkaa taas syödä, ensin ruohoa, sitten hiiriä jne., ja sitten yhtenä päivänä kotka levittää mahtavat siipensä, alkaa nousta ja lentää korkeammalle ja vahvempana kuin koskaan ennen!

Olkaamme kuin tuo kotka, ja antakaamme itsemme uudestisyntyä kaikissa aspekteissa ja muodoissa, kun meidät on vapautettu astumaan uuden kultaisen ajan yhtenäisyyteen, harmoniaan ja ykseyteen!

Tämä on täysin uusi alku, ja on meidän tehtävämme vaatia oma vapautemme, kerta kaikkiaan tai, sitten ei.

Jumalainen feminiinisyys on vapauttanut meidät kaikki.

Hän on palannut opettamaan meille vapauden voiman – miten levitetään siipemme, kohotaan ja lennetään korkeammalle ja korkeammalle, viidennestä seitsemännen ulottuvuuden tilaan, tietäen, että jokaisen venyttämisen ja kohoamisen myötä meitä nostetaan täysin uuteen elämään ja uusiin alkuihin kaikissa muodoissa ja ilmaisuissa, joita tämä tuo.

Jumalaisen rakkauden voima on tuuli siipiemme alla, joka nostaa meitä aina vain korkeammalle.

Jumalainen feminiinisyys muistuttaa meille kaikille, että hän on vapauttanut meidät: kotka ei ole enää häkissä, vaan vapaa lentämään korkeammalle ja korkeammalle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >