HomeViestejäJudith Kusel24.7.2022 - Valaistuminen

24.7.2022 - Valaistuminen

VALAISTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valaistuminen merkitsee kirjaimellisesti valaistumista/kirkastumista syvältä sisältä. Se merkitsee läpinäkyvyyttä, läpikuultavuutta, kun ei ole enää mitään piilotettavaa. Yksilö siirtyy sanoista tekoihin, yksilö elää oman totuutensa ja yksilö elää sydämen rakkaudesta, hyväksyen täysin jumalaisen rakkauden, jumalaisen valon, jumalaisen voiman, jumalaisen viisauden. Yksilö on YHTÄ kaiken ja kaikkien kanssa.

Yksilö elää pyhän sydämen syvyyksistä, joka on täynnä ehdotonta rakkautta itseä ja muita kohtaan, ja näin hän on syvästi yhdistynyt omaan sieluunsa, sieluryhmäänsä ja jumalaiseen lähteeseen.

Mitä enemmän karistamme vanhat persoonamme, vanhat käyttäytymisroolimme, teeskentelymme, naamiomme, egomme, mielemme lakkaamattoman jaarittelun ja siirrymme hiljaisuuden, rauhan, rakkauden ja sovituksen tilaan jumaluuden ja kaiken ja kaikkien kanssa, sitä läpinäkyvämpi meistä tulee.

Tässä on totuuden siemeniä jokaisessa sanassa.

Minulle näytettiin tänä aamuna, miten meidän tarvitsee nyt elää sisäinen totuutemme, itsevarmasti joka hetki – vaikkemme aina näe, mihin kaikki tämä johtaa. Jokaisen ottamamme askeleen myötä, sielumatkamme suurempi paljastuminen tänä merkityksellisenä aikana, vie meitä syvemmälle tuntemattomaan, kartoittamattomaan ja tutkimattomaan uuteen Maahan.

Kun meillä on ehdoton luottamus suuren jumalaisen suunnitelman täydelliseen kehittymiseen – ja mikä vielä tärkeämpää, seuraamme intuitiivista opastustamme, sisäistä näkemistämme, kuulemistamme ja tietämistämme ja suljemme pois niiden kaiken melun ja metelöinnin, jotka valitsevat edelleen vanhan elämän vanhassa Maassa – uusia ovia avautuu, kun olemme valmis astumaan niistä!

Meille ei anneta koskaan enempää, kuin pystymme käsittelemään, ja jos tarvitsemme apua, meidän tarvitsee vain pyytää. Muista kuitenkin, että jos sielumestaruudessa on oppitunteja, jotka sinun täytyy lopultakin osata, sinua pyydetään kaivamaan vielä syvemmältä omia sisäisiä voimavarojasi ja luottamaan sisäiseen opastukseesi ja tietämiseesi – vaikka mikä olisi.

Taivaan komppania ei voi suorittaa puolestasi omia sielukokeitasi ja -vihkimyksiäsi, eikä voi myöskään kukaan muu sielu maan päällä. Vihkimykset testaavat sielun luonteenlujuutta/kykyä, ja aivan kuten kivi joka laitetaan äärimmäiseen kuumuuteen, sulaa, ja tuossa nesteessä siitä ilmestyy esiin hienointa sulaa kultaa.

Minulle näytetään jatkuvasti siemen, jonka täytyy kuolla – kuitenkin tosiasiassa se ei kuole, sillä uutta elämää orastaa esiin. Jos tuo siemen kieltäytyy kuolemasta, uutta elämää ei voi orastaa.

Mitä enemmän vihkimyksiä on käyty läpi, sitä valoisampi/kevyempi meistä tulee ja sitä vähemmän kiintynyt olemme kaikkeen ja kaikkiin. Yksilö voi rakastaa syvästi ja syvällisesti, tarvitsematta omistaa ketään tai roikkua kiinni missään tai kessään. Mestari ei kiinnity – mestari on vapaa ja sallii kaikkien muiden olla vapaa ja yksinkertaisesti oma itsensä.

Mikä vielä tärkeämpää, emme tarvitse keneltäkään hyväksymisleimaa. Emme tarvitse enää taputuksia emmekä vahvistuksia. Seisomme yksinkertaisesti sen totuudessa, kuka ja mitä todellisuudessa olemme, ja näin olemme vapaa lentämään aina vain korkeammalle, kun ylösnousemme enemmän ja enemmän viidenteen ulottuvuuteen – ja jotkut ylösnousevat jo seitsemänteen.

Kaikkialla läsnäolevan elämän spiraaleissa on monia oktaaveja, luomisen monia tasoja.

Näin ollen on monia mestaruuden korkeimpia asteita – planetaarisia, galaktisia, universaaleja, multiuniversaaleja jne. Tosiaankin, sielu valitsee äärettömyydessään hallita ne kaikki.

Mikä jumalaisen rakkauden lahja – sielun ikuinen matka ja olemassaolo!

Sielusi on kuolematon.

Ja äärettömästi yhtä sen jumalaisen lähteen kanssa, josta ilmestyimme esiin.

Muista tämä tulevina viikkoina ja kuukausina!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >