HomeViestejäJudith Kusel22.5.2022 - Kaksinaisuuden ylittäminen

22.5.2022 - Kaksinaisuuden ylittäminen

KAKSINAISUUDEN YLITTÄMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
22.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kaikki tilassa, jossa tunnemme ylimaallisuuden/transsendenssin syvästi nyt. Vanha kaksinaisuus ei palvele meitä enää: he ja me, minä ja sinä.

Halu korjata muita sen vuoksi, mitä näemme heissä, heijastaa takaisin meille kaikkea, mitä emme ole rakastaneet ja omistaneet itsessämme. Sillä jokainen sielu on vain peili sinulle. Ja tämä pätee kaikkiin ihmisiin, sillä ennen inkarnoitumistasi sinulle kerrottiin, että jokainen ihmispiirre joka ilmenee maan päällä, muodossa tai toisessa, on myös sisälläsi.

Miksi? Koska et voi olla erillään kokonaisuudesta. Se minkä hahmotat varjoksi, on sisälläsi. Se minkä hahmotat valoksi, on sisälläsi.

Hyvin usein vedämme suhteisiin niitä kumppaneita, jotka heijastavat omaa näennäistä rikkinäisyyttämme meille. Siksi on aina ollut taipumusta korjata heitä ja saada heidät parantamaan tapansa, mikä on todella turhaa.

Et voi korjata toista ihmistä, etkä voi saada häntä parantamaan tapojaan – et voi muuttaa karvaakaan hänen kehossaan tai mitään, mitä hän peilaa sinulle.

Voit korjata ja muuttaa vain itsesi, ja tunnustaa ne oppitunnit, joita muut tuovat, tunnistamalla varjon itsessäsi ja myös valon. Olet kumpaakin.

Kaksinaisuus toi meille valtavia sieluoppitunteja mestaruudessa.

Se opetti meille, että mitä enemmän halusimme luoda rauhaa, sitä enemmän loimme sotia, sisällä ja ulkona. Et voi luoda rauhaa, jos olet sodassa sisälläsi – ja omassa lähiperhepiirissäsi. Sillä se mitä on sisälläsi, heijastuu ulkopuolellesi. Voit luoda rauhaa tai vetää puoleesi rauhaa vain, jos olet rauhassa sisälläsi.

Totuus on, että meillä kaikilla on varjo ja valo itsessämme.

Olemme nyt kaikki prosessissa, jossa meidät haastetaan hyväksymään tuo varjo yhtä paljon, kuin hyväksymme valon. Tosiasiassa ne tasapainottavat toisensa. Tosiasiassa kaksinaisuus voi olla vain, jos annamme ENERGIAA sille, jos ruokimme sitä. Sillä kaksinaisuustietoisuus synnyttää erillisyyttä.

Ykseystietoisuus on todellisuudessa ehdotonta rakkautta. Se hyväksyy varjon ja valon, eikä voi näin ollen enää tuomita. Se tietää, että varjolla on roolinsa, aivan kuten valolla on roolinsa. Siksi äidin kohtu on pimeä. Kuitenkin tässä pimeydessä siemen kehittyy ja luo uutta elämää ja uusia alkuja.

Pimeys palvelee yhtä paljon kuin valo. Tässä tapahtuu kaunista kehitystä.

Mitä enemmän ylitämme (kaksinaisuuden), sitä tietoisempi meistä tulee peileistä. Sitä tietoisempi meistä tulee omasta sisäisestä sieuitsestämme ja siitä, mitä luomme ja ilmennämme itsessämme, mikä heijastuu meille takaisin ulkopuolella.

Mestari on niin tyydyttynyt ja tasapainossa itsessään, että kaikki mitä heijastetaan, tunnustetaan välittömästi ja sitten se selvitetään ja sen yli noustaan.

Lisäisin, "muunnetaan", sillä esimerkiksi vihaenergia muuntuu todellisen anteeksiannon ja rakastavan armon kautta iloksi ja rakkaudeksi.

Se muuttaa näin muotoa. Vihaa ei kielletä. Se tunnustetaan ja sitä kiitetään siitä, mitä se peilaa takaisin, ja sitten esitetään kysymys: "Missä olen vihainen? Missä pidän kiinni vihasta (mitä ei ehkä ilmaista avoimesti, vaan tukahdutetaan, kunnes yhtenä päivänä se kiehuu ja läikkyy yli). Mitä minun täytyy antaa anteeksi itsessäni ja muissa? Missä kiellän oman varjoni, koska pelkään liikaa katsoakseni syvälle tuohon haavaan?

Osoitamme usein sormella niitä, jotka käyvät sotaa – mutta eikö tuo sota riehu usein sisällä ja heijastu suhteisiisi? Emmekö usein sano lähimmillemme ja rakkaimmillemme asioita, joita emme koskaan uskaltaisi sanoa vieraalle ihmiselle tai edes niille, joiden kanssa teemme työtä?

Taas kerran, et voi luoda rauhaa, jos kaikki sotii sisälläsi! Tästä syystä ihmiskunta on kerta toisensa jälkeen luonut keinotekoista rauhaa.

Korkeimman mestaruuden syviä ja merkittäviä oppitunteja on tässä meille kaikille.

Kun 3D nousee haastamaan sinut, mene syvälle sisällesi ja kysy, miksi. Mene sitten syvälle oman pyhän sydämesi ja sielusi kammioon ja pura nuo varaukset ja ratkaise se, mitä tulee esiin. Mene istumaan tuon varjon kanssa ja kysy siltä: "Mitä heijastat minulle? Miksi kiellän sinut? Mitä yrität opettaa minulle? Miten voin rakastaa sinua?"

Ja huomaat, että syvin varjo avaa – ratkaistuna, purettuna ja rakastettuna "transsendenssiin" – taivaan tulvaportit, kokeaksesi vielä suurempaa valoa ja enemmän kuin tämä ehdoton rakkaus.

Sydän avautuu: "Kiitos! Rakastan sinua. Olen rakkaus ja rakastan. Olen jumalainen rakkaus ja annan rakkautta."

Transsendenssi/ylimaallinen merkitsee: olen rakkaus, näen ja tunnen vain rakkauden, olen tasapainossa, olen rauhassa, olen vapaa.

Meidät kaikki vapautetaan olemaan todellinen sieluitsemme ja elämään sielutotuutemme ehdottoman rakkauden kera. Korkeimmalla ja parhaimmalla tavalla, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >