HomeViestejäJudith Kusel4.5.2022 - Kaikki tapahtuu nopeammin ja nopeammin

4.5.2022 - Kaikki tapahtuu nopeammin ja nopeammin

KAIKKI TAPAHTUU NOPEAMMIN JA NOPEAMMIN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
4.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On painettu pikakelausta eteenpäin, ja näin ollen kaikki mikä ei enää palvele korkeinta tarkoitustamme, häviää nopeasti.

Kaikki missä roikut kiinni tai mistä kieltäydyt päästämästä irti, "pyörittää" sinua edelleen ja sitoo sinut tavalla tai toisella.

Meidän täytyy hajota kirjaimellisesti ei-miksikään, ei-muodoksi, voidaksemme saada moniulotteisuuden. Ja näin astua uuteen valokehomuotoomme ja korkean ulottuvuuden värähtelytaajuuskaistoille täysin.

Tiedän itse siirtyneeni kaiken muun yli kuluneilla viikoilla, ja kun sen on tehnyt, ei voi enää painaa takaisinkelausta tai toistoa. Ne eivät enää toimi.

Nyt on hetki ottaa nuo luottamusaskeleet tuntemattomaan.

Minulle annetaan usein väläyksiä siitä, mitä elämä on muutaman vuoden kuluttua, mutta minulle kerrotaan aina: luotte nyt oman todellisuutenne ja vedätte itsellenne sen, mitä todellisuudessa haluatte kanssaluoda ja kokea korkeamman ulottuvuuden tiloissa.

Tulee esiin täysin uusi elämä ja elämäntapa, jossa elämme todella sielutarkoituksemme ja kutsumuksemme ja astumme kanssaluojuuteen jumalan kanssa, yhtenä sisäisen jumaluuden kanssa.

Siksi mestaruus.

Näin ollen meitä työnnetään nyt pois kaikesta, mitä on aina ennen ollut. Purkaudumme nopeammin, kuin koskaan ajattelimme mahdolliseksi, jotta meidät voidaan kirkastaa totuudeksi siitä, kuka ja mitä olemme – sielutasolla.

Näin ollen, sitten kun vaadimme oman jumaluutemme, kohoamme kanssaluojuuteen ja meitä pyydetään kanssaluomaan yhtenäisyyden, ykseyden ja moniulotteisuuden näkökulmasta, yhtenä kaiken olevaisen kanssa.

Kaikkea tapahtuu, ja nopeammin ja nopeammin!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >