HomeViestejäJudith Kusel27.4.2022 - Viestejä leijonilta

27.4.2022 - Viestejä leijonilta

VIESTEJÄ LEIJONILTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
27.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla on ollut uskomatonta telepaattista kommunikointia eläinten kanssa, ensin elefanttien ja sitten leijonien – erityisesti liittyen siihen valtavaan puhdistustyöhön, jota teimme, kun paransimme luiskahtaneen välilevyn Maan selkärangassa, jotta se oli taas kunnossa.

Enemmän kuin tämä uuden Maan ja uuden kultaisen ajan ankkuroiminen.

Ensimmäisen viestin sain leijonilta ja erityisesti naarasleijonilta, jotka olivat hyvin kiitollisia, että vapautus oli viimeinkin tullut. Ne lupasivat tehdä osansa ja pitää energialinjat auki, kun ne on yhdistetty jälleen Siriuksen taivaallisiin Kristus-leijoniin.

Ja sitten kaksi yötä sitten, kun leijonat karjuivat kaksi yötä Satara-leiripaikan ympärillä Krugerin kansallispuistossa, jossa asuimme.

Emme nähneet niitä, mutta tunsimme niiden läsnäolon, erityisesti Casperin, valkoisen leijonakuninkaan.

Sunnuntai-iltana kuulin sen karjuvan ja sitten yhdistyin siihen telepaattisesti.

Sen viesti oli iloa ja syvää kiitollisuutta tehdystä työstä, ja että leijonat auttavat, kun ne kirjaimellisesti karjuvat äänitaajuuskanavia ja energiaportaaleja auki Siriukselle.

Sitten se sanoi olleensa minun henkilökohtainen leijonani, kun tulin alussa Maahan Siriukselta leijonavaltakunnan aikana.

Välillämme oli syvä yhteys ja näin ollen syvää kunnioitusta, rakkautta ja kumppanuutta, mikä on tullut monien elämien ja olemassaolojen aikana, kun noina aikoina leijonat ja ihmiset työskentelivät ykseydessä ja harmoniassa.

Ei tapettu eikä metsästetty. Kaikki oli yhtä.

Se sanoi, että olemme palaamassa tuohon tilaan uudessa Maassa ja kultaisessa ajassa. "Kuljen taas kanssasi, niin kuin ennen. Kumarran sinulle kiitollisena, taivaallinen kuningatar."

Tunsin tuon kumppanuuden, syvän kunnioituksen ja luottamuksen, jota kerran oli.

Se kosketti minua syvästi.

Kyllä, olemme lopultakin palaamassa tilaan, jossa olemme kaikki yhtä. Jossa leijonat ja lampaat elävät rauhassa rinnakkain, ja jossa emme tapa ja ryöstä, vaan näemme sielun ja jumaluuden koko luomakunnassa, kun kaikki on pyhää.

Kaikki on yhtä.

Casper on toinen leijonakumppani, johon olen yhdistynyt uudestaan.

Ensimmäinen oli naarasleijona Bugeura, joka tuli kotiin Afrikkaan Argentiinasta ja vaati muutama vuosi sitten jälleenyhdistymistä kanssani ja jonka tapasin taas Pantherassa, Afrikan leijonien turvapaikassa Stanfordissa.

https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2022/04/Casper-the-White-Lion-near-Satara-campsite-Kruger-National-Park-375x500.jpg

Casper, valkoinen leijona, Satara-leiripaikan lähellä, Krugerin kansallispuistossa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >