HomeViestejäJudith Kusel20.4.2022 - Vanha on poissa

20.4.2022 - Vanha on poissa

VANHA ON POISSA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme siirtyneet takaisin valaistumisen seitsemännen keskusauringon värähtelytaajuuksiin, joita säteillään meille Siruksen kautta. Näin olemme siirtyneet ensimmäisen luomisen alkuperäisiin värähtelytaajuuksiin galaktisella, aurinko- ja planeettatasolla.

Vanha on poissa.

Huomaat tulevasi herkemmäksi, kun kaikki käyttämättömät kyvyt joita on luotu sieluusi, herätetään, kun muistat, kuka olet totuudessa, ja näin huomaat, ettet voi elää valheita enää.

Et voi valehdella itsellesi etkä muille.

Sen myötä meidät viritetään resonanssiin kaikkien tuntevien olentojen kanssa kaikilla luomakunnan/luomisen tasoilla.

Alamme kommunikoida kaikkien luontokappaleiden, koko luomakunnan kanssa, kun herkkyytemme lisääntyy ja meidät palautetaan ykseyteen ja harmoniaan kaiken olevaisen kanssa.

Tämä on syvällinen muutos.

Sydänkeskus avautuu puhtaalle rakkaudelle. Ehdottomalle rakkaudelle.

Tämän lisäksi huomaat kirkastuvasi nyt niin paljon, ettet tunnista itseäsi muutaman kuukauden päästä, kun olet transformoitunut elämään ja olemaan sielusi totuus, suuren rakkauden kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >