HomeViestejäJudith Kusel21.3.2022 - Täysin uuteen luomiseen siirtyminen

21.3.2022 - Täysin uuteen luomiseen siirtyminen

TÄYSIN UUTEEN LUOMISEEN SIIRTYMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
21.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme valtavien muutosten tilassa – sisäisten ja ulkoisten – ja näin ollen se mikä ei ole totuudenmukaista, mikä ei ole korkeimmassa harmoniassa jumalaisen tahdon ja tarkoituksen kanssa – sisällä ja ulkona, itsessäsi ja kaikissa ihmisissä – myllätään esiin lopultakin käsiteltäväksi, anteeksiannettavaksi ja irtipäästettäväksi ikuisiksi ajoiksi.

Tämän myötä meidät työnnetään enemmän ja enemmän pois vanhasta elämästä, vanhasta tavasta olla ja elää, kun kaikki ratkeaa saumoistaan ja meitä siirretään nyt korkeampaan viidennen ulottuvuuden tilaan ja kiihdytetään ylösnousemusta seitsemänteen.

Näen kirjaimellisesti uuden Maan, uusien kristallienergiaverkkojen, uusien kristallipyramidien ja uusien liitonarkkien nousevan kaikkialta. Ne ohjelmoitiin tekemään tämä monia miljoonia vuosia sitten, kun jo nähtiin ja jumalaisella määräyksellä säädettiin, että vanha Maa lakkaisi olemasta ja uusi Maa olisi täysin syntynyt, ja Vesimiehen aika, uusi kultainen aika, nousee, ja täysin uusi aikakausi alkaa.

Raamatussa siihen viitataan usein niin, että kun tuhannen vuoden rauha vallitsee, kun Kristus-tietoisuus palaa, ja sitä vahvistetaan valaistumisen seitsemännen keskusauringon voimalla, joka palautetaan nyt täysin keskusauringoksi, jonka alla Linnunratagalaksi on, ja näin ollen kaikki valaistaan syvältä sisällä ja ulkona.

Kaikki tämä luo nyt kirjaimellisesti täysi uutta luomista.

Uusi Adam Kadmon -valokehomuotomme alkaa nyt yhdistyä, kun nousemme vielä korkeammalle seitsemännen ulottuvuuden tilaan noin seuraavien 70 vuoden aikana, ruumiillistaaksemme täysin kaikki 330 chakraa ja korkeammat selkärankaenergiat, kun 33 nikamaa muuttuu 72:ksi. Näin ollen palaamme tässä korkeimmassa tilassa Jumalan/Jumalattaren 72 nimen täyteen voimaan, niin kuin on koodattu uuteen DNA:hamme.

Tämä merkitsee, että kirjaimellisesti nousemme ylöspäin ja täysin uuteen luomiseen.

Emme voi ottaa mitään painolastia vanhasta Maasta ja vanhasta 3D:stä mukaamme, missään muodossa. Emme voi roikkua enää kenessäkään tai missään.

Meidän täytyy päästää irti.

Kun alamme pelätä jotain, myös irtipäästämistä ja astumista tuntemattomaan, sydänkeskus sulkeutuu.

Siksi silloin kun pelkoa herää – millaista tahansa – mene välittömästi syvälle sydänkeskukseen ja kysy itseltäsi, mikä on pahin skenaario, jonka pelkäät tapahtuvan, tai mistä onkin kyse. Sitten kysy itseltäsi, jos tämä tapahtuu, mikä on huonoin skenaario, ja katso sitten hyötyjä sen tapahtumisesta.

Esimerkiksi, saatat menettää puolison, koska hän ei halua astua uuteen Maahan, vaan päättää jäädä taakse. Katso nyt, miten tämä hyödyttää sieluasi. Sinut vapautetaan kaikista entisten elämien ja nykyisen elämän sopimuksista, saat nyt vapauden sielullesi kaikilla tasoilla, ja vapautat lopultakin itsesi kaikista vanhoista kaavoista, joita on luotu aiemmin.

Sinulla on nyt vapaus seistä täysin omassa valossasi eikä kenenkään varjossa, ja saat syvempää rakkautta itseä kohtaan, joka on ehdotonta, ja koet jumalaisen rakkauden korkeimmassa mielessä, eikä kukaan vedä energiaasi muihin suuntiin ja kuluta sitä.

Sinut voidaan nyt valmistella astumaan paljon korkeamman tyyppiseen rakkauteen ja rakastaviin, tervehenkisiin suhteisiin uudessa Maassa, jotka perustuvat täysin eheyteen, ehdottomaan rakkauteen, luottamukseen, kunnioitukseen ja syvään ykseyteen ja yhtenäisyyteen jumaluuden kanssa, ja ne ovat näin ollen pyhiä ja pyhitettyjä paljon korkeammalla tavalla, kuin voit edes kuvitella nyt.

Mitä enemmän päästät irti kaikista kiinnikkeistä, sitä vapaammaksi tulet ja sitä korkeammalle voit nousta.

Muista, ettei jumala voi lähettää sinulle paljon suurempia ja korkeampia elämänmuotoja, niin kauan kun kieltäydyt päästämästä irti mukavuusalueestasi ja roikut henkesi edestä kiinni sellaisessa, mikä on nyt ehjä, ja kaikessa tuskassa ja kärsimyksessä jota loit itsellesi ja muille vanhassa 3D:ssä, kaikkien muiden kanssa.

Olemme nousemassa kaiken tämän yli nyt.

Sillä miten voit loukata tai vahingoittaa veljeä tai sisarta? Voit loukata ja vahingoittaa vain itseäsi.

Uudessa Maassa kaikki todellakin kunnioittavat veljeään ja sisartaan syvimmällä ja pyhimmällä tavalla, ja antavat hänelle vapauden olla itsensä, ja kaikki ovat tasavertaisia kaikkien muiden kanssa, ja näin on yhtenäisyyttä, harmoniaa ja rauhaa, koska tosiasiassa ei ole mitään, mistä taistella ja mitä pelätä.

On vain rakkauden voima ja rakkauden eläminen korkeimmassa määrin, noudattaen ykseydenlakia. Ja tämän myötä tulee syvä rakkaus ja kunnioitus uutta Äiti Maata ja kaikkia eläviä olentoja kohtaan sen pinnalla ja sisällä.

Nyt on täysin uusi ja paljon korkeampi elämä ja elämäntapa, jonka voimme ottaa todella omaksemme, jos valitsemme niin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >