HomeViestejäJudith Kusel15.3.2022 - Päästä irti

15.3.2022 - Päästä irti

PÄÄSTÄ IRTI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
15.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnen, että hyvin voimakkaita energioita virtaa sisään, ja kaikki on niin suuressa muuttuvuuden, hajoamisen ja uuden kokoamisen tilassa, että kaikki on muodonmuutosprosessissa.

Voin tuntea muuttuvani kaikilla tasoilla ja paljon laajemmilla tasoilla kuin koskaan ennen.

Tämän myötä monet sielut toistavat samoja vanhoja draamoja, tarinoita ja negatiivisia kaavoja, mikä on pitänyt heidät jumissa hyvin pitkään. Tätä on perheissä, yhteiskunnassa ja laajemmin ihmiskunnassa. Kuitenkin nuo oppitunnit myllätään nyt esiin, jotta kaikki voivat lopultakin rikkoa nuo kaavat ja sallia itsensä vapautua, ja vapauttaa myös muut.

Näen tätä tapahtuvan omassa perheessäni. Näen, miten samat kaavat toistuvat. Näytän antavan samaa opastusta, ja näytän heille samaa tietä kerta toisensa jälkeen. He eivät kuitenkaan tunnu saavan tuota viestiä eivätkä pysty rikkomaan kaavaa. Katson, miten he luovat omia draamojaan, ja sitten heidät näytetään vedettävän aina vain syvemmälle – kuin heidät imettäisiin pyörteeseen.

Totuus on, ettei kukaan voi pelastaa muita sieluja, eikä todellakaan voi oppia sieluoppitunteja heidän puolestaan. Voit opastaa, voit näyttää tietä ja voit rakastaa heitä siitä huolimatta, mutta et voi tehdä työtä heidän puolestaan!

Se mitä perheissä tapahtuu, toistuu laajemmin yhteiskunnassa ja hallinnossa – koko ihmiskunnassa.

Meidän täytyy nyt lopultakin oppia valtavat kollektiiviset sieluoppitunnit, ja ainoa tapa tehdä se on lopultakin rikkoa nuo kaavat ja vapauttaa itsemme ja sitten vapauttaa myös muut.

Sain kristallinkirkasta opastusta tähän liittyen tänä aamuna. Minulle kerrottiin, että siitä mitä sielut – myös perhe – päättävät käydä läpi vanhassa Maassa ja vanhassa 3D:ssa, täytyy päästä irti. Täytyy päästää irti kaikista kiinnikkeistä kaikissa muodoissa, ja näin mikään ei voi pidätellä sinua vanhassa matriisissa ja vanhassa Maassa.

Mieleeni tulee kerta toisensa jälkeen, kun Jeesus sanoi: "Kuka on äitini? Kuka on veljeni ja kuka on sisareni?" Todellisuudessa hän sanoi, että jokainen jonka kanssa hän oli tekemisessä, oli sieluveli, sieluäiti, sielusisar, sillä olemme kaikki jumalaisia.  

Maaperhe hajoaa. Se palveli tarkoituksena, ja se korvataan sieluperheellä, ja sitten toimitaan ykseyden, yhtenäisyyden ja rauhan 5D–7D-tilassa, ehdottoman rakkauden kera.

Näin ollen meidän täytyy päästää nyt irti. Päästä irti.

Suurinta rakkautta on sallia muiden sielujen, myös niiden jotka ovat lähimpiä ja rakkaimpia, tehdä ne virheet, joita he päättävät tehdä, ja oppia sieluoppituntinsa omana aikanaan ja omassa tilassaan, yrittämättä viedä heitä reppuselässä uuteen Maahan.

Antamalla heille vapauden käyttää omaa vapaata tahtoa ja valintaa, kunnioitat heidän sielujaan ja sitä jumaluutta, joka elää heissä. Yhtä paljon kuin kunnioitat omaa sieluasi ja sitä jumaluutta, joka elää sinussa.

Ehdoton rakkaus ei kiinnity, ei kontrolloi, ei manipuloi jne. Se pitää vain sydämen avoimena ja sallii heidän saavuttaa mestaruuden omana aikanaan ja omalla tavallaan – yhtä paljon kuin he sallivat sinun.

Meidän täytyy vapauttaa itsemme nyt kaikista kahleista, ja hyvin usein perhesiteet ovat rajoittavimpia, kaiken sen esi-isiltä perityn ohjelmoinnin vuoksi, jota niihin liittyi ja jonka yli täytyy nyt nousta, ja vanhojen kaavojen vuoksi, jotka täytyy nyt rikkoa ja parantaa, ja niistä täytyy päästää irti kerta kaikkiaan.

Sama pätee ihmiskuntaan laajemmin, ja kaikkeen mikä aiheuttaa erimielisyyttä jossain muodossa.

Meille näytetään nyt totuudenmukaisesti, mitä jumalainen rakkaus todellisuudessa on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >