HomeViestejäJudith Kusel11.3.2022 - Jumalainen rakkaus, ilo, ihmeet ja kristallienergia

11.3.2022 - Jumalainen rakkaus, ilo, ihmeet ja kristallienergia

JUMALAINEN RAKKAUS, ILO, IHMEET JA KRISTALLIENERGIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
11.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalaista rakkautta on mahdotonta kuvata.

Se on yksinkertaisesti ylevää, kuitenkin kaikenkattavaa ja niin rakastavaa, ettei yksikään ihminen voi mitenkään ilmaista sitä.

Se on puhtaampaa kuin puhdas.

Se sisältää ihastuttavaa kauneutta, ja sen mukana tulee syvä ja pysyvä ilo. Ilo sen tietämisestä, että on rakastettu yli rakkauden. Tämä rakkaus on kaikkialla läsnä olevaa, kaikkivoipaa, kaikkitietävää, "kaikkihyväntahtoista". Syvin tunne turvallisuudesta tai olemisesta kotona, ja usein suojattuna, hoivattuna ja pidettynä ikuisessa syleilyssä, mikä ei koskaan petä.

Minussa on syvää sisäistä iloa tänä aamuna, kun kaikki muuttuu, kun kaunista jumalaista rakkautta virtaa kaikkiin sieluihin maan päällä. Tunnen tämän voimakkaasti tänä aamuna.

Syvintä rakkautta, syvintä iloa tulee aina pyhissä hetkissä. Kun meistä tulee tietoinen, että elämän suurimmat lahjat ovat aina läsnä olevassa hetkessä. Noissa arvokkaissa hetkissä, kun kristallinkirkasta selkeyttä nousee ja löytää ääretöntä iloa pelkästä olemisesta, pienimmistä kukista, avarasta taivaasta, Äiti Maasta ja kauniista lahjoista, joita se tuo joka sekunti, joka hetki.

Luonani kävi eilen pieni poika ensimmäistä kertaa, ja kotini on täynnä kirjoja, kristalleja ja ruusuja – ja pyhyyttä. Täytän kotini asioilla, jotka tuovat minulle suurinta iloa ja joita rakastan ja arvostan.

Pojan kasvot loistivat, kun hän näki kristallit. Äiti varoitti poikaa olemaan koskemasta mihinkään. Kehotin häntä menemään katsomaan kristalleja ja tuntemaan niitä, sillä näin hänen olevan tähtilapsi ja että kristallit puhuivat hänelle, olivat energisoivia ja toivottivat tervetulleeksi.

Sitten sanoin, että hän voi valita kourallisen pienempiä kristalleja ja viedä ne kotiin mukanaan. Hänen kasvonsa loistivat. Hän oli taivaassa. Minulle se oli lahja – nähdä lapsen kasvojen loistavan ilosta. Ja tiesin, että nuo kristallit toisivat hänelle vielä suurempaa iloa, kun hän työskentelisi enemmän niiden kanssa.

Muistakaamme, että suurinta rakkautta on rakkauden antamisessa – ja pienien ilojen jakamisessa siellä, minne menemme. Se minkä antaa rakkautena, ystävällisyytenä, ilona, anteliaisuutena ja siunauksina, tulee aina takaisin kymmentuhatkertaisena.

Mieleeni muistui tänä aamuna, että kun vuosia sitten etsin vahvistusta galaksienväliseen laivueeseen ja heidän kristalliteknologiaansa liittyen, yhtenä päivänä täysin vieras ihminen, jolla oli pitkät hiukset ja kauniit silmät, tuli toimistolleni, ja sitten hän vain ojensi minulle paketin ja sanoi antavansa sen minulle lahjaksi. Olin ällistynyt. Hänessä oli jotain ylimaallista. Hänen silmänsä puhuivat. Se puhutteli minua, että hän liikutti kehoaan eri tavalla kuin ihmiset. Hän puhui tuskin mitään, ja sitten hän vain lähti pois ja hävisi!

Kysyin henkilökunnaltani, kuka tuo mies oli, kun hänen ei kertonut nimeään. He eivät tunteneet häntä, eivätkä olleet koskaan nähneet.

Kun avasin tuon paketin, siinä oli kristalleja – enkä ollut tuohon hetkeen mennessä koskaan ennen nähnyt kristalleja. Mutta tunsin niiden voimakkaan energian. Ja muistin tuosta oudosta kohtaamisesta vain tuon ylimaallisuuden, joka syleili minua. Nuo kristallit avasivat täysin uuden tietoisuuden minussa.

Nyt tiedän, ettei hän tosiaankaan ollut tästä Maasta, vaan ulkoavaruudesta. Hän teki itsensä näkyväksi minulle ja antoi täydellisen lahjan, joka toi minulle iloa ja haluamani vahvistuksen.

Keskuudessamme kulkee monia olentoja Galaksienvälisestä liitosta, emmekä ole yhtään viisaampia. Kuitenkin muistamme aina tuollaiset Kristus-tietoisten maanulkopuolisten olentojen kohtaamiset, koska ne huokuvat rakastavaa läsnäoloa, mikä ylittää sanat.

Jos elät elämäsi tietämättömänä, sinulta menee tiedostamatta ohi suurimmat ilot, rakkaus ja ihmeet, joita usein tulee meille taianomaisina hetkinä.

Jumalainen rakkaus opastaa meitä taianomaisilla tavoilla ja se on kaiken kestävää, ja mitä enemmän arvostamme yksinkertaisia jokapäiväisiä iloja, ihmeitä ja rakastavia kohtaamisia, sitä tietoisempi meistä tulee ja sitä enemmän meille annetaan.

Nyt tulee hyvin paljon esiin rakkautta, iloa ja ihmeitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >