HomeViestejäJudith Kusel23.2.2022 - Tunnekeho

23.2.2022 - Tunnekeho

TUNNEKEHO

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
23.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiat puhdistavat nyt tunnekehoamme korkeimmassa mielessä, kun meidän täytyy vapautua kaikista tuska-, kärsimys-, häpeä-, syyttämis- ja syyllisyysmuistoista ja kaikesta, mikä edelleen kytkee meidät vanhaan Maahan, kaikista negatiivisista siteistä jne.

Kaikkien fyysisen kehon sairauksien juurisyy on piilotettuna tunnekehoon, ja tunnelataukset joita ei ole purettu eikä annettu anteeksi.

Tunnekeho on suoraan yhteydessä selkärankaan ja näin ollen paljon siitä, mikä tarvitsee syväpuhdistaa ja raivata, saattaa olla varastoituna alitajuntaan ja tulee nyt pintaan vapautettavaksi, anteeksiannettavaksi ja purettavaksi.

Minulle näytettiin eilen, että ympärillämme on galaktisia ja universaaleja mestareita, jotka auttavat valtavan voimakkaassa ylösnousemusprosessissa, ja meitä vapautetaan tavoilla, joita emme edes tiedosta.

Kuitenkin meitä myös pyydetään vapauttamaan itsemme, seisomaan korkeimmassa sielutotuudessamme ja sydämen ja sielun ehdottomassa rakkaudessa.

Tämä on syvin ja kauaskantoisin puhdistus, mikä on koskaan tapahtunut, kun totuus paljastuu kaikissa muodoissa ja kaikilla tavoilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >