HomeViestejäJudith Kusel27.9.2021 - Kirkastus/muodonmuutos

27.9.2021 - Kirkastus/muodonmuutos

KIRKASTUS/MUODONMUUTOS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
27.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Emme voi luoda uutta vanhan 3D:n rakenteille, uskomuksille, tiedolle ja muotoihin. Vanha hajoaa ja tekee tietä uudelle.

Ellet salli itsesi, kaiken mitä olet koskaan tiennyt tai luullut itsesi olevan, hajota, sinua ei voi kirkastaa/muuttaa uudeksi.

Kirkastus/muodonmuutosprosessi ei ole koskaan mukava, ja usein se on, kuin olisimme koteloituneena pimeässä, tietämättä, näkemättä …

Kuitenkin silloin olemme totuudessa, joka on Äidin kohdussa. Siemen joka olemme, kehittyy, transformoituu, kirkastuu.

Sitten yhtäkkiä valo murtautuu läpi, kun menemme synnytyskanavasta. Jätämme kotelon, ja meidät nostetaan nyt "tuolle puolen", täysin uuteen olemassaoloon – kanssaluomme uutena paljon korkeammassa muodossa ja olemassaolossa, korkeammalla värähtelytaajuuskaistalla.

Näin astumme tuntemattomaan täysin – kuitenkin sielumme tietää, kun se syleilee täyttä jumaluuttaan.

Se tuntee vain puhtaan rakkauden, ja nyt se elää sen, luo sillä ja siinä. Se tuntee vain ykseyden ja yhtenäisyyden, sillä se on yhtä* itsessään. (*Suom. huom. kirjoitettu niin, että voi merkitä myös sovittaa, samaa mieltä)

Jokaisen askeleen myötä tuntemattomaan tulee paljastus, ja jokaisen paljastuksen myötä eletään totuus, sydämestä ja sielusta ja koko olemuksesta.

Sellaista on elämä uudessa Maassa, tässä ja nyt.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >