HomeViestejäJudith Kusel6.9.2021 - Ylösnousemus

6.9.2021 - Ylösnousemus

YLÖSNOUSEMUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
6.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemus merkitsee, että nostamme värähtelytaajuuttamme ja sen tehdessämme kuolemme vanhalle Maalle, vanhalle Aatamille ja Eevalle ja todellakin kaikelle, mitä on koskaan aiemmin ollut! Tämä on kriittistä muistaa tänä aikana, kun kaikki ihmiset seisovat kriittisimmissä risteyksissä, kuin he ovat koskaan ennen seisseet.

Olen käynyt viime viikkoina hyvin syvällisiä ja merkittäviä keskusteluja valotyöntekijätovereiden kanssa, jotka ovat etulinjassa ja parantaja-ammateissa. Se mitä he ovat kertoneet minulle, on luottamuksellista.

Kuitenkin siitä mitä on tullut esiin, on kerrottu minulle vuosia aiemmin ja nyt se tapahtuu: kun energiavärähtelyt nousevat ja uusi valokehomme muodostuu, meistä tulee ultraherkkiä kaikelle, mikä EI ole tuota värähtelytaajuutta! Tähän sisältyvät ruokaintoleranssit, allergiat jne. Fyysinen keho kertoo pian, jos jokin ei ole oikein tai on pielessä ja jos jonnekin on kätkettynä tunnelatauksia, joita ei ole purettu ja päästetty irti, ja tähän sisältyy pelko. En ole osallistunut tohtori John Demartinin kursseille turhaan: jokaisella rauhasella ja elimellä ja muulla oman fyysisen kehon osalla on varoitusjärjestelmä, ja epämukavuus missä tahansa osassa varoittaa, mistä täytyy päästää irti, mikä täytyy purkaa ja missä täytyy tehdä sisäistä työtä.

Olen huomannut, miten herkäksi oma kehoni on tulossa ja että minun tarvitsee tulla tietoiseksi siitä, mitä se yrittää kertoa minulle, yhtä paljon kuin kuuntelen omaa sieluani, vaistoani ja sisäistä tietämistäni. Olen huomannut, miten herkäksi olen tullut vuosien saatossa kemikaaleille tai kaikille tiheille ja vieraille aineille. Olen siirtynyt luonnonmukaiseen mahdollisemman paljon.

JOS JOKIN EI TUNNU OIKEALTA ja sisäinen TIETÄVIN OSASI KERTOO SINULLE TÄMÄN, EIKÄ OLE RAUHAA, kun teet jotain tai olet joku, joka et todellisuudessa ole, älä mene siihen!

Sinulla yksin on vastuu omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi. Sinulla yksin on vastuu oman sielutarkoituksesi ja kutsumuksesi elämisestä – riippumatta siitä, mitä muut tekevät tai eivät tee. Jos vieraita aineita ja haitallisia kemikaaleja jollain tavalla tai jossain muodossa "heijastetaan" fyysiseen kehoosi, se ei ole luonnollista. Se on aiheutettua. Näin ollen keho reagoi siihen.

Sieluja lähtee planeetalta uskomattomalla tahdilla tällä hetkellä, eikä sillä ole sinällään mitään tekemistä sen kanssa, mitä "heijastetaan". Näin ollen käytä erottelukykyä siinä, mitä uskot, ja kyseenalaista, mitä tahansa tulee. Sisin sielu olemuksesi syvyyksissä tietää aina ja tunnistaa korkeimman totuuden. Ja jos tarvitset silti opastusta, pyydä sitä.

Voin vain sanoa, että menetin kaiken 2008 ja kävin läpi täydellisen elämänmuutoksen kaiken sen kuollessa, mitä oli ollut aiemmin. Kun minulla ei ollut kotia eikä senttiäkään omissa nimissäni, minun täytyi elää pelkällä uskolla ja luottamuksella, ja minusta pidettiin aina huolta. Tänä päivänä olen kiitollinen kaikesta, mitä tapahtui, koska se vapautti minut tekemään sitä työtä, jota sieluni oli tullut tekemään, ja elämään sielun voimaannuttamaa elämää.

Kun oivallat, ettei mistään voi roikkua kiinni eikä ole mitään turvaa/varmuutta, vapaudut kaikesta pelosta ja ymmärrät, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu taianomaisesti. Niin kauan kun roikumme jossain, nuo ovet eivät voi avautua.

Sama pätee kuolemanpelkoon. Yksi asia on varma: poistumme kaikki jossain vaiheessa tältä planeetalta. Ne jotka pelkäävät kuolemaa eniten, eivät ole koskaan eläneet. Älä pelkästään usko sanojan tästä – mene lukemaan tohtori Elizabeth Kubler-Rossin kirja "On Death and Dying" (=kuolema ja kuoleminen).

Kuolema on vain fyysisen astian karistamista. Sielu vapautuu ja jatkaa elämää ja pelkästään palaa kotigalaksiinsa ja aloittaa elämän jossain muualla kosmoksessa.

Meillä kaikilla on vielä paljon elämistä tekemättä uudessa Maassa, täysin uudessa ja paljon kevyemmän taajuuden valokehossa, ja uuden kultaisen ajan – ykseys, rauha ja harmonia – kanssaluomista rakkaudenvoiman avulla.

Siinä on korkeimman kutsumuksemme "loppusumma" tänä aikana.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >