HomeViestejäJudith Kusel31.7.2021 - Uusi Maa

31.7.2021 - Uusi Maa

UUSI MAA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräsin klo 2.30 tänä aamuna, ja välittömästi voimakkaita energialatauksia syöksyi koko kehoni läpi. Sellaisia en ole koskaan ennen kokenut. Sitten minut nostettiin yli kaiken sen, mitä voin edes yrittää kuvata.

Minut vietiin uuden Maan tulevaisuuteen ja aikakauteen, jota luodaan tällä hetkellä, kun uusi Maa syntyi täysin 2020.

Kun minulle näytetään tällaisia asioita, hiljennyn. Kaiken sen suuruus tekee mahdottomaksi ilmaista sitä ihmiskielellä tai ihmisajatuksina. Se ylittää tämän, sillä universaali kieli on pyhää geometriaa ja pyhää valokieltä, joka on pyhän geometrian ja pyhän telepatian kieli, ja se ylittää kaiken ihmisluomisen.

Voin sanoa vain, että vanha Maa ja vanha ihmiskunta ovat nyt tosiaankin kriittisessä risteyksessä, enemmän kuin koskaan.

On niitä, jotka eivät selviydy uuteen Maahan ja näin on heidän omasta valinnastaan, sillä jokaisella sielulla on vapaa tahto ja valinta. Moniin vaikuttavat ulkopuoliset voimat ja myös heidän ympärillään olevat, ja he alistuvat tähän, myös vastoin omaa sisäistä tietämistään.

Tämä johtaa sielujen massapoistumiseen, ja se lisääntyy seuraavien viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana. Joillekin sieluille se tapahtuu, koska heidän sielusopimuksensa on täytetty, ja toisille koska he valitsevat sen, ja jotkut suostuivat siihen alistumalla massapaineille.  

Kuitenkin kaiken tämän läpi nousee valtava valo ja tapahtuu niiden sielujen valtavan voimakas kohottaminen, jotka valitsevat siirtyä uuteen Maahan ja uuden korkeamman kehon täyteen ruumiillistamiseen. Jotkut ovat jo siinä – ylösnousseet uuteen Maahan – ja näin viitoittavat tietä uuteen kultaiseen aikaan hyvin kauniilla tavoilla.

On oma vapaan tahdon valintasi, kumman tien/vaihtoehdon valitset.

Sallitko itsesi uskoa massapelon ja alistua paineille ja tulla vedetyksi syvemmälle tuohon hetteikköön ja näin vanhan Maan hajoamiseen. Toistaen samaa vanhaa anteeksiantamattomuutta, häpeää, syyttelyä ja syyllisyyttä, samoja vanhoja kaavoja jne.

Tai voit päättää sallia itsesi puhdistettavan korkeimmassa määrin ja sitten kirkastettavan, ja tämä merkitsee päivittäistä muuttumista nyt ja valtavan voimakkaiden muutosten päivittäistä tulvaa, mikä kiihtyy nyt vielä enemmän, sillä meidät täytyy nostaa nyt kaiken sen yli, mitä on koskaan ollut! Vuoteen 2032 mennessä tämä prosessi on valmis, kun uusi kultainen aika on täysin ankkuroitu. Kuitenkin meillä on nyt vain 18 kuukauden ikkuna sallia itsemme nostaminen tuon puoleisen tuolle puolen. (En mene enemmän yksityiskohtiin tässä, kun nyt ei ole sen aika ja paikka.)

Voimme mennä tämän valtavan kirkastamisen läpi ainoastaan avoimen sydänportaalin ja ehdottoman rakkauden voiman ja sisäisen yhtenäisyyden kautta.

Kaksinaisuus tai mikään sen ilmaisumuoto ei voi siirtyä uuteen Maahan. Muistaen, että jos kaksinaisuutta on vielä itsessä, sielu ei voi nousta yläpuolelle.

Huomaan – ja eräs ystävä on vahvistanut tämän – että eläimet ylösnousevat jo, ja monet ovat astumassa uuteen Maahan.

Nyt on tosiaankin aika riisua vanhan Maan ja vanhan "sinun" vanhat vaatteet ja sallia itsensä uudestisyntyä uuteen ja avautua vastaanottamaan uudet vaatteet ja täysin uusi elämä ja uudet alut.

Kaikki tämä riippuu sinusta. Sinulla on vapaa tahto ja valinta.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >