HomeViestejäJudith Kusel25.6.2021 - Kupli ylös ja käytä avaruuspukuasi

25.6.2021 - Kupli ylös ja käytä avaruuspukuasi

KUPLI YLÖS JA KÄYTÄ AVARUUSPUKUASI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
25.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen ällistynyt, miten valtavasti kaikki muuttuu nyt kaikilla värähtelytasoilla, ja meidän täytyy tosiaankin olla täysin tietoinen ja läsnä joka ikinen hetki ja sallia sydämen ja oman intuitiivisen tietämisemme johtaa meitä.

Muutamana viime viikkona olen työskennellyt intensiivisesti valkoisen liekin kanssa, ja seuraava webinaarini pyhästä avioliitosta, sisäisen jumalaisen miehen ja jumalaisen naisen liitosta, muodostaa osan suurempia opetuksia, joita nyt tulee esiin, kun minulle ladataan informaatiota.

Emme voi navigoida näitä valtavia muutoksia uuteen Maahan ja korkeampaan ulottuvuustilaan, jos emme ole yhdistynyt sieluumme, korkeimpaan totuuteen sisällä, ja vielä enemmän, rakkauden voimaan. Sillä ehdoton rakkaus itseä ja muita kohtaan on elintärkeä avain, joka avaa uuden Maan kaikki portaalit ja Kristus-tietoisuuden korkeimman tilan.

Kun on avoin vastaanottamaan jumalaista opastusta ja integroimaan sisäisen jumaluuden, ei voi muuta, kuin tehdä ja olla sielunsa korkein totuus. Elät tätä jokaisen elävän ja hengittävän hetken myötä, ja sinusta tulee tämä.

Kaikkein suurimpia muutoksia tulee muutamana seuraavana kuukautena, ja se laajenee lisää seuraavan vuoden aikana, ja nämä ovat kosmisia.

Muutostsunameja, kun meitä kirjaimellisesti nostetaan kosmisten muutosten, päivitysten ja kirkastamisten tulvalla, jollaista ei ole koskaan ennen tapahtunut, ei koskaan! Mainitsen tarkoituksella veden, koska kehomme on täynnä vettä ja Maan ympärillä ulkoavaruudessa on vettä. Elämän elävät vedet ovat tietoisia ja ne ovat tallentaneet tietoisuutta. Tämä herää nyt korkeimmassa määrin, myös soluissamme ja kaikilla atomi-, aliatomi- ja molekyylitasoilla.

Jos kuuntelet ulkopuolista maailmaa, josta tulee aina vain kaoottisempi ja joka näyttää kolkolta toisinaan, et pysty navigoimaan näitä muutoksia. Sinun täytyy mennä syvemmälle sisään ja seurata sisäistä tietämistäsi ja opastustasi täysin, kun elät sielutotuutesi lahjomattomasti, vaatien oman jumaluutesi yhtenä jumalan kanssa.

Kun teet tämän, voit nähdä ja tuntea Yhden/ykseyden. Tosiasiassa ei ole jakautumista. Et voi elää enää kaksinaisuutta, sillä sinulle sitä ei ole olemassa – ykseys löytyy sisältä, ennen kuin se voi ilmentyä ulkopuolellesi.

Kupli ylös ja käytä avaruuspukuasi.

Olemme astumassa superavaruuteen/tilaan, ja supersielun täytyy nyt herätä voidaksesi navigoida avaruusalustasi tämän ajan läpi.

Avaruusaluksesi on fyysinen ja henkinen astia, jonka sielusi on ottanut tätä matkaa varten. Vanhan elämän vanha avaruuspuku on tarpeeton – se ei olisi saanut sinua edes ylös maasta.

Sinun täytyy pukeutua uuteen valokeho-avaruuspukuusi ja astua uuden Maan emäalukseen, voidaksesi nousta uuden Maan kanssa seitsemännen ulottuvuuden tilaan ja vielä korkeammalle.

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >