HomeViestejäJudith Kusel31.5.2021 - Korkein totuus sielustasi

31.5.2021 - Korkein totuus sielustasi

KORKEIN TOTUUS SIELUSTASI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
31.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä valtava muutos tuo meidät takaisin korkeimpaan totuuteen sielustamme ja meidän kaikkien inkarnoitumissyystä.

Hyvin monet sielut antavat oman sieluvoimansa pois – muille ihmisille ja usein niille, joita he ajattelevat palvelevansa, mutta sitten he ovat närkästyneitä näille, koska tuntevat voimattomuutta.

Missään tätä ei ole nähty enemmän – ja edelleen nähdä – kuin naisissa, jotka uskovat usein virheellisesti, että tarvitsevat elämäänsä miehen vahvistamaan olemassaolonsa tai tekemään heistä kokonaisen tai tyydyttämään heidät, tai että heidän täytyy saada lapsia ollakseen todella nainen. Kaikki tämä on väärää ohjelmointia, jota on tehty ja joka ei todellakaan ole totta. Monet naiset elävät elämäänsä lastensa kautta. Kuitenkin lapsilla on oma ainutlaatuinen sielutarkoituksensa ja kutsumuksensa elää ja olla sielun voimaannuttama.

Jokainen nainen ja mies ansaitsee elää sielun voimaannuttamaa elämää – voimaantunutta syvältä sisältä käsin – ja sitten säteillä tätä maailmaan suuren rakkauden kera.

Totuus on, että kukaan ei voi vahvistaa sinua, saada oloasi tuntumaan arvokkaalta eikä voimaannuttaa sinua. Kaikki tämä lepää sinussa itsessäsi ja suhteessasi itseen ja Tekijääsi.

Silloin kun sydän avautuu ja sielu on täysin läsnä, syvällisessä nerokkuudessaan ja täyteydessään, ei ole tyhjiötä. Sillä sielu elää nyt elämää paljon korkeammasta perspektiivistä, tietäen itsensä jumalaiseksi ja eläen korkeinta totuuttaan, ehdottoman rakkauden kera itseään ja muita kohtaan. Se hyväksyy syvimmän varjonsa ja korkeimman valonsa, tietäen, että kumpikin on välttämätön sisäisen tasapainon ja harmonian synnyttämiseksi.

Lisäksi, silloin kun sielu on syvästi tyydyttynyt sisältä käsin ja elää korkeinta sielutotuuttaan, se värähtelee paljon korkeammalla taajuudella ja sitten vetää vaikutuspiiriinsä sielun, joka on täysin yhteensopiva. He laajentavat toisiaan, ja näin on kaunis tasapaino, harmonia ja ehdotonta rakkautta, mikä antaa kummallekin vapauden olla oma itsensä.

Kumpikin sielu voi sitten olla täysin omassa valossaan, toisen varjostamatta toista tai toisen olematta enemmän tai vähemmän.

Muutamana viime päivänä on ollut valtavaa vapautumista kollektiivisesta epätasapainosta ja tuska- ja kärsimyskaavoista, joita syntyi hyvin usein siksi, että sielut sallivat itsensä olla voimattomia ja unohtaa totuuden oman sielunsa voimasta ja elää se.

Elämme korkeimman totuutemme astumalla siihen.

Ei ole mitään niin voimakasta kuin sielu, joka on kotona omassa jumaluudessaan ja elää sielun voimaannuttamaa elämää. Kuitenkin se on voima, joka on täynnä ehdotonta rakkautta itseä ja muita kohtaan ja joka luo ykseyttä ja harmoniaa, sillä se ei näe kilpailua, tarvetta tuomita, tarvetta kutistua eikä pullistella.

Sielusta tulee se ehdoton rakkaus, joka muuttaa maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >