HomeViestejäJudith Kusel9.5.2021 - Kaikki on hyvin epävakaata

9.5.2021 - Kaikki on hyvin epävakaata

KAIKKI ON HYVIN EPÄVAKAATA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
9.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki on hyvin epävakaata ja virtaavaa, eikä tulevaa itseä voi määritellä vielä, koska luot tulevaa itseä jokaisella ajatuksella, jonka ajattelet, jokaisella sanalla jonka puhut, ja jokaisella toimella johon ryhdyt tai et ryhdy.

Näin ollen on usein tunne seisomisesta liikkuvalla hiekalla, kyvyttömänä näkemään paljon pidemmälle, kuin seuraava askel, jos sitäkään. Se on ok.

Sillä tämän hetken valtavassa siirtymässä ja epävarmuudessa, kun vanha Maa ja vanha elämistapa hajoaa, ja transformoitumisessa uuteen Maahan (jos halutaan) täytyy sallia itsensä transformoitua, yrittämättä pakottaa mitään.

Sallimista tarvitaan, sillä yrittäessään ohjata tuota liikettä tai tuota kenttää tai ylipäätään mitään, on taipumusta ohjata egosta ja usein tuntemattoman ja kartoittamattoman pelosta käsin, sen syvimmän sisäisen tietämisen sijasta, joka tosiasiassa on oman sielulaivasi peräsimessä ja sen jumalainen kapteeni, ja tuo jumalainen kapteeni pystyy näkemään, mitä sinä et pysty, ja valvoo prosessiasi merimiehenä matkan joka askeleella.

Sillä navigoitaessa kartoittamattomia meriä, täytyy työskennellä tiiminä ja luottaa, että jokainen tiimin jäsen tekee oman osansa täydellisesti, aivan kuten sinä teet parhaan kykysi mukaan.

Näin olen, päästä irti halusta tietää.

Se mikä on kartoittamatonta, pitää sisällään taikuutta, suurta kunnioitusta ja innostusta uusista löydöistä, uusista tutkittavista maista, uuden elämän avautumisesta ja uusista kokemuksista. Kuitenkin kaikki tämä on vain ilmaisumuotoja uudesta elämästä, uudesta laulusta ja mikä tärkeintä paljon korkeamman ulottuvuuden taajuudessa, täysin uudessa maailmassa.

Mikä voi olla jännittävämpää kuin tämä?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >