HomeViestejäJudith Kusel5.5.2021 - Aikakauden loppu

5.5.2021 - Aikakauden loppu

AIKAKAUDEN LOPPU

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
5.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ja hyvin kallisarvoiset sielut, on luottamuksen ja uskon aika.

Kaikki hajoaa ja kaikkea keksitään samanaikaisesti uudelleen. Luota omaa sisäisen opastukseesi ehdottomasti ja toteuta se täysin. Pidä asiat yksinkertaisena. Avaa sydämesi vastaanottamaan kiitollisena ja sujuvasti kaikki, mitä sinulle nyt annetaan, kun sinua transformoidaan ja nostetaan yli kaiken sen, mitä olet koskaan ennen tiennyt.

Sinua opastetaan, ja sinulle annetaan, mitä tarvitset jokaisella askeleella, jonka otat tuntemattomaan, ja kun teet sen, huomaat, että näkemys laajenee, ihmeitä tapahtuu ja tuskin tunnistat itseäsi muutaman kuukauden kuluttua.

Aikakauden loppu …

Ja sen keskellä orastaa uutta …

Olemme aikakauden lopussa – vanhan Maan aikakauden, ja kaikki se hajoaa, mitä siihen luotiin, kirjoitettiin, tallennettiin ja ohjelmoitiin. Se on jo lähtenyt ja on nyt hologrammimuodossa.

Olemme jo uuden aikakauden ja näin ollen täysin uusien alkujen keskellä. Hyvin usein kokiessamme jonkin loppuvan, suremme jotain menettämistä, mitä emme pysty oikein määrittelemään tai ilmaisemaan sanoin. Kyllä, se tuo pienentymisen ja surun tunnetta ja häivähdyksen nostalgiaa toisiaan. Kuitenkin se on mennyttä. Se on poissa iäksi. Vaikka yrittäisimme kuinka, emme voi tuoda sitä tai vanhaa Maata ja vanhaa ihmiskuntaa takaisin.

Kuitenkin olemme nyt keskellä täysin uuden luomista, ja se voi usein tuntua ylivoimaiselta, sillä nyt astumme uudelle ja toistaiseksi täysin kartoittamattomalle alueelle. Olemme kaikki keskellä prosessia, jossa meitä parannellaan, meidät keksitään uudelleen, ja usein on hämmennystä ja sen myötä hetkiä, jolloin menetämme uskon, seisomme tutisevin polvin ja meidän täytyy sulkea silmät ja ottaa luottamushyppy, vaikkei meillä ole aavistustakaan, mitä tapahtuu.

Kuitenkin tuohon tuntemattomaan ja kartoittamattomalta näyttävään ilmestyy polkuja, askelmia ja jalansijoja, avautuu portaaleja, joihin ei ollut pääsyä aiemmin, ja uusia luomuksia, uusia alkuja. Meidän tehtävämme on siirtyä syvämietteisesti ja uteliaana korkeimmille tasoille, tutkia sen ulkopuolella, mitä olemme koskaan tienneet, ja sallia seikkailunhalun tulla ja sen mukana inspiraation.

Kyllä, meidät haastetaan. Kyllä, niin paljon kuin onkin tuota kohotusta, on myös hetkiä, jolloin huomaamme tapahtuvan jotain ja meidät vedetään jollain tavalla takaisin, ja meidän täytyy saada uudestaan jalansijamme. Ja sen tehdessämme löydämme yhtäkkiä jonkin korkeamman ja paremman tavan ja näkymättömät kädet nostavat meidät aina vain korkeammalle.

Jonain päivänä pysähdymme hetkeksi tasaamaan hengityksemme – ja sitten katsomme taaksepäin ja näemme, miten kauas olemme tulleet! Seisomme siinä tuntien suurta kunnioitusta ja ihmetystä. Emme tunnista enää itseämme, sillä nyt olemme hohtava ja täynnä valoa, rakkautta ja viisautta – ja siinä on iloa! Sanoinkuvaamatonta iloa, sillä nyt katsoessamme taaksepäin, emme kiistämättä halua koskaan enää olla siellä! Käännämme päämme ja näemme edessämme loputonta uuden luomista, otamme kädestä samanmielisiä sieluja, todellisia sielutovereita, ja nyt kuljemme käsi kädessä, olka olkaa vasten, ilon kera ja yhtenä, täynnä sisäistä jumaluutta.

Olemme haltioituneita, kun laulut sydämiemme ja sielujemme syvyyksistä nousevat huippuunsa! Oodi ilolle!

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >