HomeViestejäJudith Kusel8.4.2021 - Suuri puhdistus

8.4.2021 - Suuri puhdistus

SUURI PUHDISTUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
8.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tosiaankin intensiivisten asioiden keskellä, kun niitä tapahtuu kaikilla tasoilla, ja niitä tapahtuu näkymättömissä ulottuvuuksissa ja enimmäkseen jatkuvasti korkeammalla värähtelytasolla.

Pyhien jumalaisten tulien tekemä suuri puhdistus kiihtyy, ja tämä menee syvälle sydämen ja sielun ytimeen.

Minulle näytettiin eilen, miten nämä kauniit pyhät tulet laskeutuvat ja ovat väriltään kaunista kulta-valko-platinaa. Tämä toimii kuin valtava puhdistusverkosto, ja näin, miten sieluja jotka ovat valmiita ylösnousemaan ja jotka on puhdistettu, nostetaan uuteen Maahan ja näin uuteen olemassaoloon.

Samaan aikaan minulle näytettiin selvästi, miten jotkut sielut päättivät olla käymättä tämän prosessin läpi, pelon ja vanhassa roikkumisen vuoksi. Lisäksi on suurta jumittamista alemmilla taajuuskaistaleveyksillä, ja näin päätetään jäädä siihen, mikä tuntuu tutulta, ja kieltäydytään päästämästä irti tuskasta ja kärsimyksestä.

Tämä puhdistusprosessi kiihtyy nyt todenteolla, ja vie jonkin aikaa, ennen kuin kaikki on pudistettu, kun jokaiselle sielulle annetaan vapaa valinta siinä, haluavatko he puhdistua vai eivät, haluavatko he olla täysin korkeimmassa sielutotuudessaan ja siinä kuka ja mitä he tosiasiassa ovat, ja elää sen täysillä uudessa Maassa.

Jokainen sielu haastetaan nyt tekemään näitä valintoja.

Tullaan siihen, että jokainen sielu on yksin vastuussa omista valinnoistaan tänä aikana. Sillä kun tuo nostaminen tapahtuu, kuten aiemmin sanottiin, kaksi voi seistä vierekkäin ja toinen nostetaan ja toinen päättää jäädä. Kukaan ei voi mennä toisen sielun reppuselässä korkeampaan tilaan. Se on mahdotonta. Yksilö voi näyttää tietä, mutta hän ei voi käydä puhdistusprosessia läpi toisen sielun puolesta eikä tehdä tätä sille.

En ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa, mutta sitten kun on nostettu, saa uuden valokehonsa eikä halua koskaan enää vajota takaisin vanhan Maan ja vanhan 3D:n hetteikköön. Haasteena tässä kuitenkin on ylläpitää tuo jatkuvasti korkeampi taajuuskaistaleveys ja kasvaa alati korkeammalle ja korkeammalle totuuteen sielustaan ja sen korkeimpaan universaaliin mestaruuteen.

Tämä on todellakin tuo hetki.

Jokaiselle annetaan siinä määrin, kuin hän on valmis vastaanottamaan ja päästämään täysi irti vanhasta, kaikin tavoin ja kaikissa muodoissa.

Valinta on sinun.

Puhdistustulien myötä jumalaisen rakkauden ja viisauden ja valon voima laajenee ja pyhiä avaimia ja koodeja aktivoidaan ja annetaan, kun sielu on valmis vastaanottamaan niitä. Nämä aktivoidaan jumalaisesti.

Maan sisäosan energiat on täysin aktivoitu, ja näin puhdistuminen tapahtuu nyt syvältä sisältä ja ulkoa.

Hyvin paljon tapahtuu elämän kaikissa aspekteissa Maa-planeetalla ja uudessa Maassa, enemmän kuin voin edes yrittää ilmaista sanoin, vaikka minulle näytetään.

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >