HomeViestejäJudith Kusel4.4.2021 - Vanhat tavat purkautuvat

4.4.2021 - Vanhat tavat purkautuvat

VANHAT TAVAT PURKAUTUVAT

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
4.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime tunteina ja päivinä meidät on nostettu paljon korkeampaan värähtelytaajuuteen, ja tämä kiihtyy seuraavat kaksi vuorokautta.

Suurta puhdistumista tapahtuu nyt tosissaan, kun vanhaa laitetaan pyhiin tuliin ja kaikki muunnetaan puhtaimmaksi Jumalataajuudeksi. Energiapyörteitä Maan ympärillä viritetään nyt uuden Maan värähtelytaajuuteen.

Minulle näytettiin tämä erittäin selvästi tänä aamuna, ja tiedän, että kun oma värähtelytaajuutemme siirtyy korkeampiin oktaaveihin, fyysinen todellisuutemme muuttuu nopeasti. Emme todellakaan voi toimia matalilla ja hitailla tasoilla enää. Tämä vaikuttaa kaikkeen elämään.

Fyysiset vanhat kokemismuodot elämästä, suhteista jne. purkautuvat myös. Yhteensopivat värähtelytaajuudet vetävät toisiaan puoleensa, ja saman taajuuskaistan sieluja vedetään yhteen. Kyse on energiavärähtelyn vastaavuudesta.

Meidän ei todellakaan tarvitse olla fyysisesti yhdessä läheisiä suhteita varten, ja tämä ulottuu suurempaan sieluperheeseen. Voi saada hyvin uskomattoman liiton jonkun kanssa mitä korkeimmalla ja pyhimmällä tavalla, tarvitsematta olla hänen kanssaan fyysisesti, jollaisena tunsimme sen vanhassa Maassa.

Meillä on kaksoispaikantumista, teleportointia ja telepaattista kommunikointia. Sitä tapahtuu jo.

Energiamme ja energiakenttämme kommunikoivat aina, ovat aina linkittyneitä ja voimme aina virittyä toisiimme ja kaikkiin energiakenttiin.

Tervetuloa uuteen elämään ja uuteen elämistapaan uudessa Maassa.

Facebook
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >