HomeViestejäJudith Kusel18.2.2021 - Vanhan purkaminen

18.2.2021 - Vanhan purkaminen

VANHAN PURKAMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräsin tänä aamuna kummallinen uni mielessä. Ajoin siinä autoa suuressa kaupungissa ja kanssani oli ex-työtoverini, jota en ole nähnyt tai johon en ole ollut kontaktissa vuosiin.

Pysäköin auton kadulle ja jätin hänet autoon. Sitten menin suureen rakennukseen ja tein jotain siellä. Kuitenkin sitten kun halusin palata autooni, se ja matkustaja olivat hävinneet. Ihmettelin, miksi en löytänyt autoa enkä ex-työtoveriani.

Muistan harvoin uniani, ja kun muistan, kiinnitän niihin huomiota. Pyysin sitten jumalaista opastusta ja sain vastaukseksi, että tämä uni symboloi, mitä nyt tapahtuu elämässäni ja elämässä yleisesti. Olin kauan sitten muuttanut ja siirtynyt täysin uuteen elämään ja uusiin alkuihin ja jättänyt kirjaimellisesti vanhan elämän ja vanhan itseni taakse. Paljon korkeammalla tavalla ymmärsin, että kyseessä oleva sielu oli poistunut planeetalta ja se oli lopullinen päätös sille, mitä kerran oli.

Minulle kerrottiin, että samaan aikaan tämä symboloi, mitä tapahtuu nyt, kun ne sielut jotka ovat tehneet siirtymän uuteen Maahan, huomaavat, etteivät he voi palata vanhaan Maahan. Ei ole enää siteitä. Yksilö voi olla tekemisissä sielujen kanssa vanhassa Maassa, mutta hän on noussut heidän ja vanhan Maan yläpuolelle.

Minulle näytettiin sitten, miten kaikesta puretaan systemaattisesti vanhat rakenteet, vanhat muodot, vanhat organisaatiot, vanhat järjestelmät. Kaikki myllätään ja kaikki sellainen tulee pintaan, minkä täytyy tulla pintaan tässä purkamisvaiheessa. Tämä pätee suurempiin rakenteisiin jne., yhtä lailla kuin se pätee yksittäiseen sieluun. Tosiaankin, se koskee kaikkea elämää maan päällä ja kaikkea mikä luotiin jossain muodossa vanhaan Maahan.

Oivalsin taas, miten tärkeää on – erityisesti tänä aikana – pidättäytyä tuomitsemasta ja olla sallimatta itsemme siirtyä takaisin kaksinaisuuteen, vastakkaisuuteen ja erillisyyteen. On aika antaa todella anteeksi ja pyytää anteeksiantoa ja sallia kaikkien negatiivisten siteiden katketa – vapauttaessamme itsemme, vapautamme muut.

Tosiaankin, silloin kun yksilö nousee vanhan Maan yläpuolelle, hän ei voi enää nähdä ja kokea kaksinaisuutta missään muodossa eikä hän voi enää tuomitakaan.

Sydänkeskus on auki, ja on vain ehdotonta rakkautta. Myötätuntoa.

Minulle kerrottiin jälleen, että kun astuu täysin uuteen Maahan, se on kuin astuisi täysin uudelle ja tutkimattomalle alueelle ja näin ollen tuntemattomaan. Kuitenkin askel askeleelta kaikki paljastuu ja ilmentyy muotoon, niin kuin tarvitaan ja silloin kun tarvitaan. Yksi ainoa askel kerrallaan.

Tosiaankin, aika lakkaa olemasta.

Siis älä sure vanhan Maan, vanhan elämän ja vanhan "sinun" ylittämistä.

Kaikki palveli sielukasvuasi myriadeilla tavoilla, kuitenkin nyt on täysin uuden olemassaolon ja täysin uuden elämäntavan aika, ja aika tutkia tuonpuoleista ja luoda ja elää elämää kaiken sen tuolla puolen, mitä olemme koskaan ennen tunteneet!

Judith Kusel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >