HomeViestejäJudith Kusel10.6.2017 - Tuleva itse ilmestyy esiin tämän massiivisen tietoisuusmuutoksen myötä

10.6.2017 - Tuleva itse ilmestyy esiin tämän massiivisen tietoisuusmuutoksen myötä

TULEVA ITSE ILMESTYY ESIIN TÄMÄN MASSIIVISEN TIETOISUUSMUUTOKSEN MYÖTÄ …

Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com)
10.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuleva itse ilmestyy nyt esiin, kun käymme kaikki läpi valtavia energiapäivityksiä valmistelemaan meidät uuteen elämään maaplaneetalla, kun se on nyt ylösnoussut 5D:hen. Sitä ei enää ole, minkä uskomme elämän fyysiseksi todellisuudeksi maaplaneetalla.

Jotkut yrittävät roikkua kiinni 3D:ssä kaikella, mitä heillä on, ja sen myötä huomaavat, että mitä enemmän he roikkuvat, sitä enemmän he huomaavat harovansa ilmaa.

Totuus on, että monet meistä ovat olleet muutaman viime vuoden täydellisessä hajoamisprosessissa, ja nyt johdamme ihmiskuntaa kotiin uuteen maailmaan. Meidän täytyi menettää kaikki, ja huomaamme, ettemme voineet pitää kiinni mistään, ja nyt olemme ilmestyneet paljon korkeampaan tietoisuustilaan kuin koskaan ennen. Emme ota enää yhtä vakavasti elämää fyysisessä maailmassa, sillä olemme havainneet, että sitä kaikkea mitä meidän oli tapana menettää heräämisessämme korkeammalle, ei tarvita enää uudessa elämässämme.

Olemme tehneet sen, käyneet läpi sen kaiken ja tunteneet itseämme kannettavan enkelin siivillä. Olemme oppineet olemaan kiinnittymättä enää mihinkään tai kehenkään – meillä on vain mieltymyksiä.

Totuus on, että seuraavien 144 vuoden aikana kaikki hajoaa, mikä ei palvele enää koko planeettakollektiivia ja näin ihmiskuntaa. Olemme tällä planeetalla, mutta Äiti Maan armosta – muistakaamme tämä! Olemme vain matkustajia ja miehistöä. Se voi koska tahansa päättää karistaa meidät pois, niin kuin koira ravistaa kirppunsa. Se voi päättää sallia meidän kehittyä 5D:hen ja korkeammalle kanssaan, tai se voi päättää aiheuttaa massatuhon ja evakuoinnit, kuten tapahtui menneisyydessä.

Todellisuudessa Äiti Maa ei ole koskaan karistanut ketään pois. Ihmiset tuhosivat Atlantiksen ja sen, mitä oli ennen sitä, ja sitten muotoili Maan kirjaimellisesti uudelleen käyttämällä aseita ja asioita sodassa, jotka aiheuttivat sekasortoa ja maamassojen vajoamisen. Siis todellisuudessa se on sietänyt sen, mutta nyt sen noustessa alkuperäiseen tilaansa seitsemännessä ulottuvuudessa, muun Linnunratagalaksin kanssa, ne jotka eivät pysty kehittymään noihin korkeamman ulottuvuuden tiloihin sen mukana, menettävät muodon.

Jokaisella ulottuvuustilalla on energiavärähtelytaajuus. Mitä korkeampi värähtelytaajuuskaista, sitä korkeampi evoluutiotila kaikella, mitä on tuolla taajuuskaistalla (ulottuvuudet ovat vain sitä – tuolla taajuuskaistalla olevan ja muotoa pitävän elämän energiaimpulsseja). Alempi elämä alemmilla taajuuskaistoilla ei voi siirtyä korkeammille taajuuskaistoille alkamatta hajota ja heikentyä. Tämä on yksinkertaista tiedettä, joten meidän täytyy ottaa tämä onkeemme.

Kun elät paljon korkeammalla taajuuskaistalla, tarvitset paljon korkeammalla värähtelevän fyysisen muodon. Tästä syystä fyysistä kehoamme on vakaasti päivitetty vuodesta 1994 saakka, massiivisella kosmisella lähentymisellä ja galaksienvälisen federaation määräyksellä, että elämän maaplaneetalla täytyy kehittyä nyt, kun 3D-maailman kahleet ja liitokset lähtevät vakaasti pois.

Maa on virallisesti ylösnoussut 5D:hen 24.5.2017, ja siksi muinaiset kristallipyramidit, kristallipyramidiverkot ja Maan ukkosenjohdatin toimivat nyt taas täysin ja niitä aktivoidaan nyt vakaasti korkeimpaan potentiaaliinsa niin, kuin maaplaneetta voi sopeutua tähän. Uudessa kirjassani "Why I was born in Africa: the previously unrecorded history of Elysium and the Lion Kingdom" menen tämän yksityiskohtiin, ja olen tallentanut koko matkani tämän verkon ja pyramidien löytämiseen ja uudelleenaktivoimiseen.

Muutamana viime viikkona on aktivoitu massiivisia energiakeskuksia. Kyse on kristallipyramidien seitsemännen ulottuvuuden energiaverkkojen ja kristallipyramidiverkkojen uudelleenaktivoinnista vaiheittain, kuten sanoin aiemmin.

Kun tämä energia vapautuu, sillä on heijastevaikutus kaikkeen elämään maaplaneetalla, sillä nämä verkot ovat suoraan yhteydessä seitsemänteen keskusaurinkoon ja aurinkokiekkoihin, ja näin ollen seitsemännen keskusauringon energiataajuusimpulssit aktivoivat kiireesti uudelleen kaikkea, mikä on ollut horroksessa miljardeja vuosia planeetta-asteikolla.

Tämä on hyvin kehittynyttä teknologiaa, eikä sitä ole tarkoitettu vihkiytymättömien tietoon. Kuitenkin yritän saada tässä perille sen, että tämä prosessi on nyt täydessä vauhdissa ja raiteilla.

Emme voi enää palata takaisin 3D-maailmaan. Se on jättänyt meidät, se on lähtenyt.

Meitä päivitetään nyt kiihkeästi ja täysin fyysisessä kehossamme, mukaan luettuna jokainen solu ja DNA-säie, käpylisäke, aivolisäke ja pikkukielen kolmas keskus, ja sitten kehon muita kätkettyjä keskuksia (kaikki 12) aletaan uudelleenaktivoida niin, että alamme menettää puhutun ja kirjoitetun kielen ja alamme kommunikoida taas telepaattisesti ja energeettisesti. Niinpä alamme taas muistaa, miten käytetään supertietoisuusenergiakenttiä ja korkeaa teknologiaa – teleportaatiota, kaksoispaikantumista jne.

Nyt tapahtuva päivitys on massiivinen, ja siksi meillä ei ole enää varaa jäädä jälkeen.

KAIKKI MUUTOKSET TAPAHTUVAT SISÄLLÄMME!

Avaimet tähän kaikkeen ovat SISÄLLÄSI enemmän kuin ulkona!

Sillä sielusi avaimet ja koodit aktivoituvat, kun olet valmis astumaan esiin evoluutiotietoisuudessa. Tämä kulkee fyysisen kehon ja sitten kaikkien muiden 12 energiakehon päivityksen mukana.

Jokainen meistä on luotu energeettisesti eri tavalla sielutasolla. Siksi päivitys ei ole sama asia kaikilla meistä. Muista tämä. Tapahtuu niin, että samassa huoneessa on 70 ihmistä ja kolme nousee 5D:hen ja korkeammalle, ja loput eivät pysty. Näin tämä toimii.

Tämä on sen tyyppinen energiapäivitys, joka menee ihmismielen ymmärrysrajojen yli, tietoiseen tilaan, jossa kaikki ymmärretään. Avain tähän tilaan tulee sielun, sieluryhmien ja keskinäisen kosmisen yhteyden kautta.

Anna niiden joilla on sisäiset silmät, nähdä.
Anna niiden joilla on sisäiset korvat, kuulla.
Anna niiden jolla on sisäinen intuitiivinen tietäminen, tietää.
Olen puhunut.

Judith Kusel (www.judithkusel.com)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >