HomeViestejäJudith Kusel27.2.2016 - Energiakenttien oktaavit ja minun etsintäni

27.2.2016 - Energiakenttien oktaavit ja minun etsintäni

ENERGIAKENTTIEN OKTAAVIT JA MINUN ETSINTÄNI
 
Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com)
27.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ääretön olento ja kaikki kosminen elämä on monissa muodoissa, elämän oktaaveissa ja ulottuvuudet ovat olemassa samanaikaisesti.
 
Se on samanaikaisen olemassaolon monisyistä mestarillista liikettä yhdessä täydellisessä tanssissa eikä yksikään ratas luomakunnan jättiläismäisessä pyörteessä on pois paikoiltaan tai toimimaton – luominen on aina täydellistä.
 
Kuitenkin se laajentuu ikuisesti, jatkuvasti. Mikään ei koskaan pysähdy. Kuoleman ja uudestisyntymän lait ovat yhtä jatkuvaa kiertoa, sillä mikään mikä on paikoillaan, ei voi perimmiltään tehdä paremmaksi suurempaa pyörivää virtausta ja siksi se hajoaa pysähtyneisyydessään jossain kohtaa.
 
Olen huomannut maa- ja kosmisten matkojeni muutamana viime vuotena, kun aloin päästä käsiksi eri ulottuvuuksiin ja supertietoisuuden energiakenttiin, ettei elämä tällä planeetalla ole vain tuossa aivan liian tutussa 3D-maailmassa. Siksi emme voi mitata elämää tai elämänmuotoja tai mitään olemassaolon muotoa vain yhtenä, pelkästään fyysisessä maailmassa.
 
Samanaikaisessa olemassaolossa on oktaaveja ja kaikki toimivat yhdessä yhtenä yksikkönä, yhtenä energiakenttänä, mutta eri ulottuvuustiloissa ja eräänlaisissa aikapoimumekanismeissa, joissa ei voi päästä käsiksi rinnakkaiselon korkeampiin oktaaveihin, jos ei ole valmis astumaan niihin.
 
Minulle tämä on ollut valtava sisäinen matka, jolla olen alkanut tajuta tähän liittyviä perustavanlaatuisia käsitteitä, ja minusta tämä on kiehtovaa: useimmat tiedemiehet ja ihmiset ovat vain tässä hyvin tiheässä ja matalassa/hitaassa 3D-maailmassa. Tästä heille todellisuudessa on vain kyse, ja sitten tähän yhdistyy pelko tutkia normaalin ulkopuolella, fyysisen ulkopuolella, ja siirtyä siihen, mikä on ei-fyysistä mutta olemassa olevaa. Ihmismielen rajoittuneisuus hahmottaa sen ei-fyysisenä, kun todellisuudessa se on aivan yhtä fyysistä, mutta olemassaolon eri oktaavissa!
 
Se minkä näemme ei-fyysisenä, on itse asiassa fyysistä toisessa ulottuvuusmuodossa ja korkeammissa taajuuskentissä. Se on aivan yhtä todellista kuin fyysiset muodot ja fyysinen elämä tiheässä 3D-maailmassa ja se liikkuu korkeammissa energiaoktaaveissa ja energiakentissä, mitkä värähtelevät paljon korkeammalla taajuusalueella.
 
Jos astuisit seitsemänteen ulottuvuustilaan hyvin tiheän fyysisen kehosi ja niiden hyvin matalien ja hitaiden mekanismien kera, jotka pitävät sen kasassa tuossa tilassa, hajoaisit. Fyysinen muotosi ei pystyisi pitämään matalaa taajuusaluettaan ja näin ollen se ei pysty pitämään muotoa korkeammassa seitsemännen ulottuvuuden tilassa.
 
Voit kuitenkin päästä seitsemännen ulottuvuuden tilaan sielusi kautta (ja sielu yhdistyy suoraan sydänenergioihin), joka on äärettömästi yhdistynyt ja on monissa rinnakkaisissa ulottuvuuselämissä ja universumeissa, toisissa galakseissa samanaikaisesti!
 
Fyysinen muoto ei lainkaan sido sitä ja voit päästä korkeammille sielutaajuusalueillesi koska tahansa ja sitten virittyä toisiin ulottuvuuksiin ja supertietoisuuden energiakenttiin jatkuvasti.
 
Sieluasi ei sido mikään. Se voi siksi mennä koko olemassaolon äärettömiin kosmisiin tiloihin sitten, kun muistat, miten niihin viritytään.
 
Silloin haluat vaihtaa televisiokanavaa. Joillekin kanaville pääset vain oikealla satelliittimekanismilla ja teknologialla. Esimerkiksi maksulliset kanavat estävät sinua käyttämästä yhteyksiään ja sitten muilla instituutioilla on myös turvajärjestelmiä käytössä, jotteivät ei-toivotut henkilöt pääse sisään.
 
Samat perusperiaatteet pätevät supertietoisuuden energiakenttiin, joita pidetään 12 keskusauringon kollektiivissa ja niiden kaltaisissa.
 
Sillä on myös oma turvajärjestelmänsä, mekanismit jotka estävät ketä tahansa pääsemästä sisään – niitä joilla ei ole oikea aikomus eikä oikea koodinpurkujärjestelmä.
 
Maaplaneetalla on paikkoja, joissa nuo samat energiakentät on ollut huolellisesti kätkettynä ja ihmisolennoilta on kielletty pääsy miljardeja vuosia, kunnes he lopulta alkavat päästä niihin oikeilla avaimilla ja koodeilla. Ne on kuitenkin niin huolellisesti ohjelmoitu ja siksi monisyisesti koodattu, että vain ne joilla on oikea sielutinkimättömyys ja puhdas aikomus, pääsevät niihin tänä aikana.
 
Ydin on ihmisissä ja heidän kyvyssään pitää oma lahjomattomuutensa, totuutensa ja korkeampi tietoisuustilansa, turvautumatta jossain vaiheessa itsetuhoon ja sen myötä uppoamatta unohduksen mereen. Suurin oppitunti ihmiskollektiiville on vallan- ja vastuunlaki. Vallankäyttö lahjomattomasti ja kosmisten lakien puitteissa – koskaan tuhoamatta, käyttämättä sitä toisia vastaan ja käyttäen sitä kaiken suurimmaksi hyväksi ja sen tekemiseksi paremmaksi, mitä jo on muulla kosmoksessa.
 
Se mitä olen kokenut muutaman viikon ja kuukauden aikana, on saanut minut päästäni pyörälle toisiaan. Minua on vakaasti valmisteltu tähän massiiviseen energiatyöhön vuodesta 2004 saakka, jolloin kävin läpi vanhan "minun" täydellisen kuoleman, ja tämä kulminoitui 2008, jolloin minulla oli viimeinkin sisua ottaa kutsusta vaari ja sallia vanhan Eevani hajota ja itseni puhdistamisen, rukkaamisen ja systemaattisen parantamisen tätä työtä varten.
 
Tämän myötä minun täytyi päästää irti kaikesta rajoittavasta ajattelustani, uskomusjärjestelmistäni ja kaikista ajatuksistani siitä, mitä pidin fyysisenä ja ei-fyysisenä. Minun täytyi usein kirjaimellisesti hajota – ja sallia itseni hajota täysin, ennen kuin pääsin käsiksi siihen, mitä minun täytyi hakea, ja sallia itseni sitten muistaa, miten "luetaan" se, mitä minun täytyi lukea ja muistaa tehdä.
 
Aloin systemaattisesti opetella pääsemistä näihin energiakenttiin ja sitten myös tehdä niiden kanssa sitä työtä, mitä minun oli tarkoitus tehdä. Minulla ei ollut karttoja, ns. ley-linjoja ja sääntöjä (verkkojärjestelmä jonka myös armeija, laivasto ja ilmavoimat tuntevat).
 
Minun täytyi valmistella itseni johonkin niin ikivanhaan, niin korkeaan teknologiaan ja niin futuristiseen, että se salpasi henkeni ja sai mieleni horjumaan. En voinut ymmärtää tätä vain mielelläni – minun täytyi ymmärtää se sielullani, joka on yhteydessä sydämeeni, sisäiseen tietooni.
 
Kuitenkin kaiken tämän myötä minun täytyi tehdä sisäinen työ. Minun täytyi luoda nahka toisensa jälkeen, sillä jos en olisi sallinut itseni uudestisyntymää, uudelleenluomista, en olisi voinut tehdä tätä työtä.
 
Se on ollut minulle valtavan nöyräksi tekevä matka, jota olen systemaattisesti tallentanut ja joka huipentuu editoitavana olevaan kirjaani: "Miksi synnyin Afrikassa – kertomaton ja tallentamaton tosihistoria maapallon ensimmäisestä sivilisaatiosta, kristallipyramideista ja pyramidiverkoista, ja Maan ukkosenjohdatin".
 
Kyllä, olen nöyrä olemukseni ytimeen saakka, sillä se mitä koin, ylittää sanat ja ilmaisutavat, kun usein koin valtavan suurta olemista, teknologiaa ja sielulaajentumista, ja kamppailen löytääkseni ihmiskielen alkuunkaan ilmaisemaan tätä.
 
Ihmiskieli annettiin ihmiskunnalle vasta lankeamisen jälkeen – ennen sitä ei ollut käyttöä kielelle, sillä kommunikoitiin telepaattisesti.
 
Siksi ei myöskään löydetä heidän historiaansa tallennettuna savitauluihin, hieroglyyfeihin eikä vastaavassa hyvin primitiivisessä muodossa – sillä kirjoittaminen on primitiivistä.
 
Oli paljon kehittyneempiä tallennustapoja, jotka ylittävät kovasti myös IT-menetelmämme ja tallennustapamme. Se on niin korkeaa teknologiaa, että kykenemme saamaan tämän asiantuntemuksen vasta seuraavien tuhansien vuosien aikana, kun uusi kultainen aika viimein ilmestyy.
 
Kyyneleet virtasivat usein poskiani pitkin, kun olin kokenut jotain sanoinkuvaamatonta ja tiesin, etten voisi jakaa kokemaani kenenkään tuntemani ihmisen kanssa – pääasiassa siksi, etteivät he ymmärtäisi tämän valtavuutta ja syvällistä tietämistä.
 
Kuitenkin nyt on se aika, jolloin tarinastani on tullut julkinen ja ihmiskunnalle koittaa se ymmärrys, että olemme kosmiseen kansalaisuuteen palaamisen kynnyksellä.
 
Kiitän ylenpalttisesti Leijonakansaa, Muinaisia sieluja, kosmisia auttajiani ja niitä, jotka liittyvät tähän, Jumalaa (jota ilman en voi toimia, elää tai hengittää) ja niitä jotka seisoivat rinnallani tämän ajan, vaikkeivät voineet ymmärtää, mitä minulle tapahtui ja miksi.
 
Voin vain sanoa, etten olisi kyennyt tekemään sielutulkintojani, ellen olisi lähtenyt tälle matkalle. Siitä lähtien minulle on annettu tämä lahja maksaakseni matkat, joille minun täytyi lähteä, ja tämän kirjoittamisen ja tallentamisen. Tämä muodostaa osan korkeinta palveluani ihmiskunnalle ja olen äärettömän kiitollinen, että voin auttaa sieluja tällä tavalla, ja kirjoitusteni ja opetusteni kautta päivittäin maailmanlaajuista laajentunutta yleisöä.
 
Mikään elämässä ei tule ilman hintaa. Mutta mikä tämä hinta onkin minulle tavalla, jonka harvat ihmiset tietävät tai ymmärtävät, en olisi muuttanut pätkääkään tästä matkasta ja olen kiitollinen, että sieluni tuli vapaaehtoisesti tekemään tätä työtä, ja olen kiitollinen, että miten paljon tahansa minut haastettiin, miten vaikeaa menosta tuli tai miten vaikeita vihkimykset ja testaus olivat, en antanut periksi ja nyt voin antaa ihmisille tämän kirjan, tiedon ja korkeamman kosmisen ymmärryksen energiakentistä.
 
Tässä seison enkä voi tehdä muuta, kuin palvella kaikella, mitä olen.
 
Judith Kusel
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >