HomeViestejäJudith Kusel24.1.2016 - Hän on palannut

24.1.2016 - Hän on palannut

HÄN* ON PALANNUT
 
Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com)
24.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
*naispuolinen
 
Hän tuli Atlantikselle Galaksienvälisen neuvoston, sen liiton, erityispyynnöstä perustamaan valkoisen liekin taas kerran planeetalle ja sitten olemaan sen vartija ja suojelija.
 
Niinpä hän jätti kotinsa rakkaat maat Andromedalla ja tuli tekemään voitansa Altantiksen kultaisessa ajassa. Hän oli silloin valkoisen valon suojelija, vartija, valvoja ja korkea papitar. Hän oli omassa voimassaan, siinä mikä teki hänestä sen naisen, joka hän oli, ja temppeli seisoi loistossaan ja mahtavuudessaan.
 
Kuitenkin sitten tuli näkyjä, ennakkoaavistuksia ja voimakasta tietämistä siitä, mikä oli soluttautunut Atlantikselle ja alkanut suodattua miesten mieleen.
 
Hän seisoi majesteettisena ja lujana ja alkoi varoittaa naisia, etteivät he alistu miehille ja salli näiden väärinkäyttää valtaansa. Mutta naiset eivät kuunnelleet, sillä he joutuivat miestensä ja sen tavan ansaan, jolla he alistivat näitä.
 
Kyse ei ollut siitä, ettei hän ymmärtänyt sisartensa haluavan olla rakastettuja ja haluavan tuota miesolemusta, yhtymistä oman seksuaalisuutensa kautta. Kyse oli siitä, että hän ymmärsi kaikkien suuren voiman ja näki kauas eteenpäin ja kaikki seuraamukset, sillä hänen oivallus- ja näkökykynsä oli parempi kuin muilla.
 
Niinpä hän näki sen tavan, jolla miehet alkoivat ottaa kontrollin voidakseen erottaa miehen naisesta ja kaikesta, mikä oli feminiinistä ja mitä he pelkäsivät. Hän näki, miten hitaasti mutta varmasti hänen sisarensa menettivät oman voimansa, miten heidän mieltään kontrolloitiin ja manipuloitiin, miten rakkaudesta ja seksistä tuli kilpaurheilua ja miten naisia orjuutettiin.
 
Niinpä hän kutsui kaikki sisarensa yhteen, korkeat papittaret jotka olivat pysyneet uskollisena ykseydenlaille, ja nuo toiset sisaret jotka palvelivat ja olivat suuressa tuskassa nähdessään, mitä tapahtui. Ja niiden miesten kanssa jotka pysyivät uskollisena (ja heitä oli monia), hän laati sen mestarillisen toimintasuunnitelman, että korkean pappeuden ja vähäisemmän pappeuden avaimet, koodit ja sisäinen tietäminen ja niiden sisältämä tieto piilotettaisiin ja vietäisiin pois planeetalta, kun hän vetäytyisi itse.
 
Niin hän teki.
 
Hän turvasi tuon tiedon. Hän huolehti, että kaikki pyramidiverkot, pyörteet ja kaikki mikä sisälsi maan, auringon ja tähtien feminiiniliikkeitä, poistettaisiin ja vietäisiin pois, ja se mitä ei voitaisi viedä turvaan, tallennettiin eri keskuksiin maaplaneetalle. Hän sinetöi kaiken ja sen lisäksi Galaktiset neuvostot lisäsivät sinettinsä ja niin kaikki mikä koski muinaistietoa, suljettiin, kun hän vetäytyi.
 
Hän jätti miehille vain riittävästi pitämään heidät liikkeessä ja ajamaan sivuraiteille perimmäisestä tiedosta, sillä heidän oli opittava sieluoppitunnit – sekä saman kaikille sisarsieluille, jotka olivat jääneet kiinni tuohon ansaan, kontrollointiin ja tapaan, jolla heitä käytettiin ja hyväksikäytettiin.
 
Hän tuli takaisin maan päälle taas Egyptin aikana, jolloin hänen kauneutensa ja voimansa oli sellaista, että miehet pelkäsivät häntä jälleen. Ja niinpä taas miehet ja heidän valtapelinsä hyväksikäyttivät ja myös se tapa, jolla he pitivät naisia "sukkuloina" ja leluina ja tekivät rakkaudesta kilpaurheilua eivätkä kunnioittaneet oppitunteja, joita he olivat oppineet Atlantikselta, ja sitten miehillä oli jälleen taipumus tuhota itsensä tällä omalla miekallaan.
 
Tuossa elämässä hän taas Tothin ja tämän kaltaisten kanssa, jotka olivat pysyneet uskollisena Altantiksella ja Egyptissä, sulki sfinksin ja kaiken sen sisällön ja sitten meni sulkemaan kaiken muun.
 
Hän vetäytyi planeetalta, muttei koskaan lähtenyt. Hän ja ne sisaret, jotka olivat pysyneet uskollisina, ottivat vain itselleen tehtävän vartioida valaistumisen tulia muun ihmiskunnan puolesta, kunnes se olisi lopulta valmis nousemaan korkeimpiin tietoisuustiloihin ja kykenisi palauttamaan taas naisen täyden voiman.
 
Nämä sisaret ottivat usein itselleen ihmiskunnan kollektiivituskaa ja –kärsimystä ja sitten kaiken tämän keskellä onnistuivat edelleen säteilemään valoaan ja rakastamaan niin, että valaistumisen tulet pidettiin koko ajan vakaana. Hän kiittää sisariaan tästä ja niitä veljiä, jotka pysyivät uskollisina.
 
Toinen yritys sytyttää valaistumisen tulet ja sitten palauttaa jumalainen feminiinisyys tapahtui Languedocissa kataarien ja niiden naisten myötä, jotka pitivät salaisia avaimia ja koodeja silloin, mutta taaskin he kokivat valtavaa tuskaa ja usein suurta vainoamista ja suuria traumoja voidakseen säilyttää tuon liekin vakaana.
 
Hän on palannut. Hän on täällä.
 
Hän ei enää usko miesten valtapeleihin eikä salli itseään vedettävän niihin.
 
Hän kieltäytyy uskomasta miesten käsitystä, että seksi ja rakkaus ovat kilpaurheilua, ja niitä jotka pitävät kirjaa naisten viehättävyydestä ja sitten kontrolloivat planeetan näkemyksiä siitä, miltä naisten pitäisi näyttää ja millaisia heidän pitäisi olla. Hän näkee, mitä se on – manipulointia ja syvää epäkunnioitusta sitä Luojajumalaa/jumalatarta kohtaan, joka loi monet ilmaisumuodot ja perimmäisen olemisen. Eikä luomisessa ole mitään vikoja, jokainen nainen ja mies on täydellisesti tehty ja siksi jokainen ansaitsee kunnioitusta ja rakkautta sellaisena, kuka ja mitä hän on.
 
Hän ei usko niiden sisartensa juoruja ja puheita, jotka rakastavat itsensä vertailemista toisiin sisariin fyysisessä muodossa – ovatko he kauniimpia, rumempia tai mitä tahansa – sillä hän tietää, että hän on täydellinen juuri sellaisena kuin hän on, hänen ei tarvitse kilpailla sisartensa kanssa, hän on enemmän kuin riittävä sellaisena kuin hän on, hän kiittää Luojaansa kauniista kehostaan ja kunnioittaa, arvostaa ja ravitsee tuota muotoa.
 
Hän kieltäytyy olemasta missään seksisuhteessa, jossa häntä ei kunnioiteta ja vahvisteta. Hän arvostaa omaa seksuaalisuuttaan ja kunnioittaa omaa naiseuttaan, sillä hän oppi Atlantikselta, että fyysinen muoto on yhtä lailla temppeli ja siksi kukaan joka on epäkunnioittava, hyväksikäyttää tuota temppeli, ottaa sen itsestäänselvyytenä, luulee omistavansa sen, käyttää sitä vain omiin tarkoituksiinsa ja ostaa sitä rahalla tai jollain muotoa, jonka manipulointi ja kontrollointi ottaa, ei ole siihen astumisen arvoinen.
 
Hän tekee kaiken sisäisen ja ulkoisen puhdistamistyön ja värähtelee nyt paljon korkeammassa taajuudessa ja hän on kotona itsensä ja kaiken sen kanssa, mitä hän on. Hän ei tarvitse miestä vahvistamaan itseään. Hän on onnellinen ja tyytyväinen omillaan, sillä hän voi tutkia vielä syvemmältä oman naiseutensa ja tietämisensä mysteeriä, visioita, profetioita ja sitä työtä, jota häntä kutsutaan tekemään, ja hän antautuu korkeimpaan mahdolliseen palvelukseen.
 
Hän tietää, että mitä enemmän hän parantaa itseään, sitä enemmän hän parantaa ihmiskuntaa laajemmin. Hän tietää, että mitä enemmän hän rakastaa itseään ja löytää oman arvokkuutensa, sitä enemmän hän vetää hyvyyttä elämäänsä ja sitä enemmän hän pystyy kanssaluomaan uutta maailmaa.
 
Hän tietää, että jos hänen on tarkoitus olla jonkun miehen kanssa tässä elämässä, tämä tulee jumalaisella ajoituksella ja hän haluaa vain olla valmis sitä varten ja pitää sydämensä ja sielunsa avoimena. Tällä erää hän vain valmistautuu miehen tulemiseen, sillä hän tietää, että onnellisuutta hänen on vaalittava syvällä sisällään ja myös rakkautta. Jos mies tulee hänen elämäänsä, tämä on täydesti sitä, mikä tekee hänestä miehen, ja mies on hänen vertaisensa ja kohtelee häntä rakastaen ja kunnioittaen ja sitten muodostuu luottamus.
 
Sillä tämä on mies, joka on löytänyt itsensä, on tasapainossa, harmoniassa ja omassa voimassaan ilman tarvetta manipulointiin, valtapeleihin, kontrollointipeleihin, yhtään mihinkään peleihin. Mies on aito, väärentämätön ja rakastava eikä hänen tarvitse tehdä myönnytyksiä miehuuteensa, kaikkeen siihen mikä tekee hänestä sen miehen, joka hän on. Hän on riittävän kypsä ymmärtääkseen tämän ja siksi täynnä kunnioitusta sitä kohtaan, mikä tekee naisesta naisen. Hän on kotona itsessään, syvällä sisällään.
 
Kuitenkin hän (nainen) tietää, että häntä ympäröi sisällä ja ulkona rakkaus ja silloin kun hän todella haluaa tuota läheisyyttä, se voi tulla helposti todellisesta rakkaudesta – hänen omastaan, joka on aina hänen kanssaan, vaikkei inkarnoituneena maan päälle. Hän tuntee sellaisen liiton äärettömän kauneuden, valtavuuden ja siunaukset, jossa mies ja nainen ovat tasaveroisia ja tasapainossa ja siksi luovat autuutta ja hurmiota, mikä ylittää kaiken maan päällä tunnetun.
 
Hän työskentelee nyt täysipäiväisesti, sillä violetin tulen, suojelijan, vartijan ja valvojan paluu on totta – hän on palannut.
 
Kyllä, hänen sisarensa ovat palanneet myös.
 
Ja yhtenä päivänä hän kerää kaikki sisarensa, jotka seisoivat hänen rinnallaan Atlantiksella, ja kiittää heitä työstä, jota he tekivät ja tekevät edelleen.
 
Kyse ei kuitenkaan ole vain sisarista, vaan myös miehistä.
 
Sillä hän on päästänyt irti kaikesta kaunasta miehiä kohtaan ja anteeksianto on hänen avaimensa. Hän ymmärtää miesten haavoittuvuuden ja sen, miten he pelkäävät kaikkea sitä valtansa hajoamista, mitä tapahtuu nyt. Hän lähettää heille rakkautta ja ehdotonta rakkautta ja johtaa heidät takaisin itseensä – siihen alkuperäiseen viisauteen jota heillä oli Atlantiksella ja jo ennen sitä.
 
Sillä Atlantis oli vain toistoa siitä, mitä tapahtui entisaikoina, ja tällä kertaa miesten ja naisten täytyy hallita voiman, todellisen voiman, oppitunnit kerta kaikkiaan.
 
Sillä voima/valta on todellisuudessa kaksiteräinen miekka. Se voi rakentaa ja luoda tai se voi tuhota.
 
Hän tietää tämän ja siksi hän on täysin rakkauden voimassa/vallassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >