HomeViestejäJudith Kusel11.2.2012 - Sielunkumppanit ja seksuaalienergiat

11.2.2012 - Sielunkumppanit ja seksuaalienergiat

SIELUNKUMPPANIT JA SEKSUAALIENERGIAT
 
Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com )
11.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikilla jotka ovat inkarnoituneena tälle planeetalle, ei ole kaksoisliekkiä, kun useimmiten kaksonen ei inkarnoidu samaan aikaan. Joskus kaksonen (erityisesti muutamien tulevien elintärkeiden vuosien aikana) yksinkertaisesti eksyy ja unohtaa, kuka hän on, tai hän on unohtanut sopimuksensa. Silloin sielunkumppani tulee mukaan. Sielunkumppani on joku samasta sieluryhmästä.
 
Kaikki sielut muodostavat osan suurempaa sieluryhmämonadia. Jokainen tällainen ryhmä koostuu 144000 sielusta ja niillä on eri nimet. Näin huomaat, että kun meditoidessa kysyt sielunimeä, se värähtelee samaa taajuutta kuin oma sieluryhmänimesi.
 
Silloin kun olet edelleen epävarma sieluryhmänimestäsi ja olet muistanut oman sielunimesi, on parasta meditoinnissa yhdistyä korkeampaan itseesi, suojelusenkeleihisi ja pyytää heitä antamaan sinulle saman sieluryhmästäsi. Kuulet henkisesti sointuvan nimen, mikä heijastaa sieluryhmän värähtelyä ja sitä sädettä, millä se toimii.
 
Tällä planeetalla on tänä aikana edustettuna monia sieluryhmiä. Niinpä huomaat, että jotkut ihmiset resonoivat kanssasi välittömästi sielukumppanina tai kaksoisliekkinä, kun taas toiset eivät koskaan näytä olevan omalla aaltopituudellasi. Tämä on yksinkertaisesti totta: heidän sielunsa ei värähtele omalla taajuudellasi ja näin eivät säteile samanvärisiä säteitä ja samaa värähtelysointua kuin omasi.
 
Kun synnyit muinaisaikoina, astrologi-papit yhdessä korkeampien parannustemppeleiden pappien kanssa työskentelivät äitisi kanssa (hedelmöittyessäsi) ja määrittelivät sieluryhmäsi, ja tämä auttoi sitten inkarnaatiossasi. Kun synnyit, sinulle laadittiin syntymäkartta, mikä tallennettiin erityiseen syntymäkristalliin, joka sinulla oli koko elämäsi. Sinulla oli aina myös kristalli galaktisesta alkuperästäsi ja sieluryhmästäsi ja nämä kolme toimivat yhdessä.
 
Silloin kun värähtelytaajuutesi joutui epätahtiin, sinut lähetettiin parannustemppelin kristallipyramidiin, missä korkea-arvoinen pappi tai papitar käytti näitä kolmea kristallia yhdessä toisten kristallien ja menetelmien kanssa, jotta sinut harmonisoitiin takaisin sielutehtävääsi ja taajuutesi säädettiin uudelleen.
 
Tämä sielukristalli tallensi ne sielut, joita sinun oli tarkoitus tavata tuon elämän aikana - myös sielukumppanisi ja kaksoisliekkisi (jos inkarnoituneena).
 
Huomaa tässä: kaksoisliekkisi ei normaalisti inkarnoidu samaan aikaan kuin sinä. Vain hyvin harvoin ne päättävät tehdä sen ja silloin vain korkeammassa palveluksessa (kuten tapahtuu tänä aikana!) Useimmiten hän auttaa sinua näkymättömiltä tasoilta, jotta yhteisvalonne pysyy vakaana! Kaikilla jotka ovat inkarnoituneet tänä aikana, ei ole kaksoisliekkiä täällä.
 
Kaikki sielunkumppanisi oli lueteltuna kristallissa ja se, jota pitäisit sopivimpana sielupartnerina. Sitten kun tapasit tämän henkilön, rakastuit ja päätit sitoutua kumppanuuteen (he eivät menneet naimisiin, kun tämä oli sielusopimus). He menivät kristallipyramiditemppeliin ja etsivät opastusta rakkaustemppelin korkealta papilta tai papittarelta.
 
Hän luki ensin heidän syntymä-, sielu- ja galaksikristallinsa tulkitakseen kummankin sieluhistorian. Jos tämä muodosti osan heidän sielusopimustaan, heidän sallittiin sitoutua kumppanuuteen ja toimitettiin erityisseremonia, missä olivat mukana nämä kaksi, ja pappi sinetöi liiton.
 
Jos nämä kaksi eivät olleet yhteensopivat, syyt siihen näytettiin heille ja he voivat sitten yhdistyä tilapäisesti, mutta eivät hankkia lapsia, koska lasten hankkimista pidettiin pyhänä vastuuna.
 
Muinaisihmisillä oli muita tapoja käsitellä seksuaalienergiaa ja he tiesivät, että silloin kun kaksi erilaista energiataajuutta sekoittui seksiaktin aikana, tietty energiataajuus vapautui, mikä voi olla joko rakentava ja parantaa suhdetta tai tuhoava ja romuttaa kummakin taajuuden.
 
He tiesivät, että silloin kun kaksi ihmistä rakasteli eivätkä energiataajuudet olleet samoja tai yhteensopivia eikä rakkautta ollut mukana, niin toinen voi varastaa toisen energiakentästä tai yhdistyä siihen ja sitten tuhota tämän energiaa.
 
Siksi olit hyvin tarkka siitä, kenet päästäisit energiakenttääsi ja erityisesti kenen kanssa harrastaisit seksiä.
 
Tämän olemme unohtaneet: oikean sielukumppanin kanssa, joka resonoi kanssamme kehon, mielen, hengen ja sielun tasolla, ja suhteen ollessa rakastava, seksuaalienergia on mitä hämmästyttävin ja voimakkain energialähde, mikä voidaan vapauttaa.
 
Se on kaunista taajuuksien ja värähtelyjen tanssia kahden rakastavaisen välillä, mikä saavuttaa huipentuman. Silloin kun se tapahtuu oikeassa ympäristössä ja oikeiden apuvälineiden kanssa, tämä energia ei ainoastaan lisää kummankin ihmisen fyysistä hyvinvointia, vaan myös henkistä, mentaalista ja tunneterveyttä. Se voi myös johtaa toisten hämmästyttävien energioiden generoimiseen tästä liitosta.
 
Seksiaktin on tarkoitus parantaa ja laajentaa kummakin partnerin tietoisuutta ja johtaa euforiaan, autuuteen ja elämäniloiseen olemukseen. Se on yksi suurimmista lahjoista, mikä voit antaa sielukumppanille, joka resonoi oman olemuksesi kanssa.
 
Kuitenkin jos teet tätä väärien kumppanien kanssa, kumpikin tuntee aina, että jotain puuttuu. Seksin hetki voi tuoda mielihyvää, mutta sitten jää tyhjyyden tunne. Siksi jotkut ihmiset alkavat etsiä seuraavaa ja seuraavaa ihmistä, yhden illan juttuja - etsien aina aistityydytystä ja sitten tuntien, että jotain puuttuu surkeasti. Niin puuttuu!
 
Kun muinaisaikoina parille oli annettu lupa kumppanuuteen, kristallipyramiditemppelien korkeat papittaret tekivät kummallekin ensin erilliset vihkimykset, jotta he nousivat korkeammalle taajuustasolle ja heidät vihittiin seksuaalienergioiden täyteen käyttöön (mikä ylitti pelkän liito, sitä käytettiin myös muihin tarkoituksiin).
 
Jos seuraavien muutaman vuoden aikana kaksoisliekkisuhteet kompuroivat, sielukumppani astuu kuvaan, jotta sieluryhmä voi kokonaisuutena kehittyä ja edistyä. Tämä johtuu kaksoisliekin haasteesta ja joskus toinen heistä unohtaa tai harhautuu perimmäisestä tehtävästään.
 
Kun sieluryhmässä sielukumppanien välinen rakkaus on läheistä, sielukumppani astuu kuvaan ja tämä liitto on usein helpompi hallita kuin kaksoisliekkisuhde ja se on monin tavoin siunattu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >