HomeViestejäJudith Kusel29.5.2012 - Ulottuvuuksien välillä

29.5.2012 - Ulottuvuuksien välillä

ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ - SUPERKVANTTIKENTTIEN, KORKEAMMAN ITSEN JA VALOKEHON AKTVOITUMINEN
 
Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com )
29.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ulottuvuudet ovat taajuuskaistoja, joilla kaikki elämä värähtelee.
 
Se on kuin putkin ja jokaisen yhteyden myötä mennään korkeammalle ja korkeammalle evoluutioasteikossa. Kuitenkin joka 7. tason myötä on tauko, niin että on kerättävä vauhtia astuakseen tuon portaalin läpi ja sitten suoraan kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen.
 
Mitä korkeampi ulottuvuus, sitä korkeampi taajuuskaista, joten jos oltaisiin kolmannen ulottuvuuden maailmassa ja tultaisiin kontaktiin jonkin kanssa seitsemännen ulottuvuuden maailmasta, voitaisiin katsoa sen lävitse - kirjaimellisesti, koska sen keho pyörii niin korkealla taajuudella, että se on näkymätön sellaisen silmille, joka elää kolmannen ulottuvuuden maailmassa.
 
Joskus ennen massiivisen portaalin avautumista tai dramaattisen muutoksen tapahtumista astutaan ulottuvuuksien väliin. Ikään kuin siis leijuisit neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä ja sitten miettisit, miksi tiettyjä ominaisuuksia tulee esiin. Ollaan perillä muttei aivan. Aivan kuin pitkän matkan juoksija näkee jo kilpailun lopun, mutta hänen on edelleen kerättävä viimeiset voimansa päästäkseen maaliviivan yli.
 
Mitä korkeammalle astutaan ulottuvuusasteikolla, sitä kevyemmäksi fyysinen keho tulee. Tapahtuu niin, että jokainen solu on täynnä korkean taajuuden aaltoja tai valoa ja chakrat (mitkä ovat todellisuudessa energiapyöriä) pyörivät nopeammin. Mitä nopeammin ne pyörivät, sitä kevyemmäksi tulet. (Yksi syy, miksi joogit ovat pystyneet levitoimaan tai lentämään.) Pystyt myös "teleportoimaan" itsesi hyvin helposti - yksinkertaisesti hajotat kehosi valohiukkasiksi ja sitten heijastat itsesi sinne, missä haluat olla.
 
Monet meistä ovat ulottuvuuksien välitilassa tällä hetkellä - ja tämä pitää sisällään myös planeetan. Ne jotka ovat heränneet jossain määrin, leijuvat neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä, jotkut kolmannen ja neljännen välillä, kun taas toiset ovat astuneet näiden kaikkien yli ja leijuvat viidennen ja seitsemännen välillä ja jotkut vieläkin korkeammalla, seitsemännen ja yhdeksännen välillä.
 
Korkeampien tietoisuustilojen myötä tulee tietämys ykseydestä. Tämä merkitsee, että astutaan tilaan, missä "minä olen" voimaantuu ja kadotetaan egon kiinnittyminen aina oikeassa olemiseen, erillisyyteen tai kaksinaisuustilaan. Kyse ei ole siitä, ettei kaksinaisuutta ole, vaan siitä, että on löydetty tasapaino - tasapaino valon ja pimeyden ja positiivisen ja negatiivisen välille ja sitten tämä tasapaino säilytetään jatkuvasti. Tämä tapahtuu enimmäkseen, silloin kun ego astuu sivuun ja sallii "minä olen" -olemuksen yhdistyä taas ykseyteen. Yhdeksännen ulottuvuuden tila on harmonia ja rauha. Kuitenkin päästäkseen siihen on astuttava seitsemännen ulottuvuuden portaalin läpi. Tässä se "minä olen" missä on vielä ego, jätetään taakse.
 
Ulottuvuuksien välillä leijuminen voi joskus toimia tilana, missä tiedetään tai nähdään tai aistitaan kolmannella silmällä se, mitä on saatavana toisista elämistä, jotka on eletty tuossa tilassa. Esimerkkinä tästä voisi olla, että tiedät sinulla olleen kerran kyky "teleportoitua". Tiedät enemmän tai vähemmän, mitä se pitää sisällään, mutta et ole vielä aivan "perillä" tehdäksesi sitä. Niinpä leijut sen partaalla.
 
Monet meistä yhdistyvät taas korkeampaan itseemme, kun se oli Atlantiksella tai Lemuriassa tai Mu'ssa tai Elysiumissa. Jotkut olivat tekemisissä kristallikallojen, kristalliavainten jne. kanssa ja tietävät, että niitä on, mutta ne ovat edelleen eetterimuodossa. (Muuten, Mayojen kallot ja muut, joita leijuu ympäri planeettaa, ovat kopioita ensimmäisistä. Aidot palautetaan vasta siirtymän jälkeen ja ihmiskunnan kehityttyä korkeampaan tietoisuustilaan.)
 
Käytän tätä vain esimerkkinä enkä käsittele tätä yksityiskohtaisemmin. Se on pelkästään osoittamaan sen, että muistipankkeja on avautumassa.
 
Voimme tämä aikana auttaa itseämme nousemaan tietoisuudessa ja aktivoimaan valokehomme ja luontaiset kykymme, yhdistymällä sieluumme ja sitten omaan luontaiseen ja sieluryhmän tietoreserviin.
 
Pimennyksen jälkeen vapautettiin valtavan voimakkaita energioita.
 
Meitä pyydetään opettelemaan niiden sisäistäminen soluihimme ja DNA-rakenteeseemme. (Ne tekevät tämä automaattisesti, mutta se voi johtaa joihinkin oireisiin, kuten kipu, huimaus, suuntavaiston menettäminen, selkäkipu, kurkku (käheys ja äänen menettäminen), päänsärky, vatsavaivat, haima ja sukupuolielinten alue. Jotkut ihmiset jotka käyttävät huumeita, alkoholia ja muita addiktoivia aineita, voivat tulla täysin tasapainottomiksi (myös psykiatrista hoitoa saavat), sillä nämä säteet tuovat esiin tuon epätasapainon ja voimistavat tätä. (Huom.: tasapainottomuus merkitsee tässä kyvyttömyyttä tuoda rakkautta kaikkiin puoliinsa. Useimmat huumeet ovat eskapismia, karkaamista todellisuudesta tai vastuun ottamisesta jne.)
 
Silloin kun vedämme valoa tähtiporttimme kautta ja sitten kruunuchakramme kautta, sitten juurichakramme ja jalkapohjachakrojemme kautta ja sitten maatähden kautta yhdistyen kristallipyramiditemppeliin maan sisällä ja sitten vedämme ylös taas kerran tuota energiaa (kuin puun juuret) ja sitten levitämme tuota valoenergiaa jokaiseen soluun, DNA-rakenteeseen ja rauhaseen kehossamme, autamme kehoamme sisäistämään näitä korkeampia säteitä. (Hioudut automaattisesti siihen värisäteeseen, mikä sinun on tarkoitus sisäistää: sokaisevan valkoinen, koboltinsinisestä syvänsiniseen, magenta, smaragdinvihreä, kulta, platina jne.)
 
Kun teet tämän koko prosessin ja käytät mer-ka-baa, 6-9 -kärkisiä tähtiä ympärilläsi ja ympyrässä, tämä prosessi vahvistuu. Mitä enemmän valoa tuot soluihin, rauhasiin ja DNA-rakenteeseen, sitä enemmän solumuistipankkisi aktivoituvat.
 
Tuomalla valoa tähtiporttisi kautta kruunuchakraan tuot valoa nukkuviin aivosoluihin, joita ihmiskunta ei ole käyttänyt tuhansiin vuosiin (lapset syntyvät nyt suurempien aivojen kanssa) ja tämä vuorostaan tuo esiin kykyjä, joita et tiennyt sinulla olevankaan. (Sielutulkintojen myötä monet näistä taidoista ja kyvyistä korostuvat.)
 
Jos tiedät jotain kvanttifysiikasta, niin tätä prosessia voidaan kutsua superkvanttimuutokseksi - planeetassa ja itsessämme. Meidät pakotetaan nyt ylöspäin evoluutioasteikolla, superolennon tilaan.
 
Sopeudumme nyt kristallikehoon ja näin pystymme "supermuuttamaan" itsemme, mikä merkitsee periaatteessa, että pystymme yhdistymään energiakenttiin tahdonalaisesti ja sitten muuttamaan alkuaineita ja nesteitä miksi tahansa muodoksi, mitä haluamme niiden olevan - työskentelemme vain näiden energiakenttien kanssa ja sitten luomme jotain poikkeuksellista. (En oikein tiedä, miten ilmaista tämän kielellä, mitä kykenet ymmärtämään.)
 
Alamme todellisuudessa ymmärtää energiakenttiä ja tietoisesti työskennellä niiden kanssa (eikä niitä vastaan) ja sitten oppimalla harmonisoitumaan taas maan energiakeskusten kanssa (mitkä vapautetaan taas kerran, kun portaali toisensa jälkeen avautuu) voimme luoda asioita sen normaalin ulottuvuuden ulkopuolella, mihin ajattelemme nyt pystyvämme.
 
Kuitenkin ennen kaikkea on tärkeintä, että nostamme oikeasti omia taajuuksiamme sisäistämällä kosmiset energiat ja sitten oppimme astumaan enemmän ja enemmän sielupotentiaaliimme ja parantamaan sieluhaavamme, jotka estävät meitä astumasta omaan suuruuteemme.
 
On välttämätöntä avata sydänchakramme ja antaa sydämen hallita mieltä eikä toisinpäin. Sillä kun sydän syöttää mieltä, luodaan tasapaino, ja sitten sydänkeskusenergioiden kautta aletaan toimia kanssaluojana - ja päästään supertietoisuuteen.
 
Miten hämmästyttävää aikaa onkaan elää ja voida hyvin maaplaneetalla!
 

< Prev