HomeViestejäJudith Kusel24.9.2024 - Melchizedek - seuraavat kymmenen vuotta

24.9.2024 - Melchizedek - seuraavat kymmenen vuotta

MELCHIZEDEK – SEURAAVAT KYMMENEN VUOTTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lordi Melchizedek ja Melchizedekin korkean järjestyksen korkea neuvosto ovat juuri antaneet minulle valtavan paljastuksen koskien seuraavaa 10 vuotta.

Tästä eteenpäin meidät nostetaan täysin uuteen toimintamalliin ja uuteen olemassaoloon, jossa uusi elämä on täysin läsnä, paljon korkeamman ulottuvuuden tilassa ja jossa kaikki on uutta ja ylittää paljon kaiken, mitä olemme tienneet aiemmin, vanhassa 3D:ssä.

Uusia keksintöjä, kosmisia teknologioita, sydänkeskeistä elämistä, pyhää elämää, rakkautta ja suhteita, ja niin paljon muuta.

Eläimet joiden luulimme kuolleen sukupuuttoon, palaavat, ja uusia lajeja tulee esiin, sekä uusia vesiä ja maamassoja, ja pyramidienergia palautetaan … Luettelo jatkuu.

Uudet valoyhteisöt voimistuvat ja uudet kokonaisvaltaiset elämäntavat, yhdessä Maan ja kaiken kanssa sen sisällä, päällä ja ympärillä, kun palaamme kosmiseen ”tohinaan” ja hyväksymme täysin kosmiset veljemme ja sisaremme.

Rakkauden, harmonian ja yhtenäisyyden aika.

Sydämeni ja sieluni kohoaa rakkaudesta ja kiitollisuudesta.

Meidät kirkastetaan korkeimmassa määrin.

Valmistaudu voimakkaaseen nousuun.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >