HomeViestejäJudith Kusel19.9.2024 - Uusi Maa korvaa vanhan

19.9.2024 - Uusi Maa korvaa vanhan

UUSI MAA KORVAA VANHAN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen seissyt kaksi viime viikkoa Maan voimakohdissa, jotka ovat kirjaimellisesti 435 miljoonaa vuotta vanhoja, ja tuntenut Maan voimakkaasti. Hyvin usein vain seison siellä ja virityn – mieli täysin hiljaa, hengittäen hiljaisuudessa, paikallaan, uskomattomassa kauneudessa, majesteettisuudessa – kuitenkin aivan samalla hetkellä tullen tietoiseksi, että uusi Maa korvaa vanhan. Kuitenkin kaikki oli yhtä – menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus virraten yhteen.

Minulle näytettiin, miten uusi Maa säilyttää parhaan vanhasta, ja se mikä sitten ei ole synkronissa, ei sovi yhteen, ei kirkastu, kierrätetään joksikin muuksi. Mitään ei menetetä – se muuttaa pelkästään muotoa.

Usein en löytänyt sanoja, mutta sieluni ja sydämeni olivat ylitsevuotavia. Tunsin kunnioitusta ja ihmetystä, hämmästellen sitä kaikkea.

Mahtavaa. Sillä luominen loistossaan on majesteettista, se ylittää kaikki ihmissanat – se on parasta tuntea syvällä sydämessä ja sielussa.

Sillä uusi sinä muodostuu sydämessäsi ja sielussasi. Niissä syvyyksissä ja leveyksissä muodostuu valtavan laaja sinä, joka olet aina ollut siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran synnyit sieluna, omassa sieluryhmässäsi.

Se on siellä sielussasi.

Tunne tätä. Sillä nämä sanat joita kirjoitan, koskettavat energeettisesti sydäntäsi ja sieluasi syvällä muistamisella. Haluan sinun tuntevan syvästi niitä, sillä olet tässä ja nyt täysin uusi luomus.

Vanhaa sinua ei enää ole, paitsi oman mielesi illuusioissa.

Uusi sinä on kosminen sinä, oma sielusi, ja nyt kaikki nuo taidot, oman sielusi sanoinkuvaamaton sielutieto ja sisäinen opastus auttavat sinua kanssaluomaan uuden elämän, alkaen tässä ja nyt. Ei missään epämääräisessä tulevaisuudessa. Nyt!

Sinua on koulutettu tähän, valmisteltu tähän, tuhansia maavuosia.

Nyt menemme eteenpäin, askel askeleelta, nousten vanhojen tapojen, vanhojen asioiden – vanhan – yläpuolelle ja luoden uutta. Kuitenkin tuo uusi muodostuu sydämissämme ja sieluissamme ensin, ilmentyen sitten muotoon ja olemaan, aina korkeimmilla ja parhailla tavoilla, rakkaudella, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Kylvämme yhtenäisyyden, rakkauden ja ykseyden siemeniä, minne ikinä menemme.

Jätämme kultaisia jalanjälkiä kaikkien kohtaamiemme sydämeen ja sieluun ja uuteen Maahan.

Kanssaluomme nyt viattomuudesta, luontaisesta hyvyydestä todellisessa sielussamme, ja sydämestä, rakkaudella.

Lisäksi olemme kiitollisia jokaisesta elämästämme hetkestä – sillä elämä on lahja, erityisesti tänä aikana.

Ja kun vanhat asiat, vanha, vaahtoaa viimeisiä huutojaan ja yrittää heittää vanhan ja kuluneen verkkonsa vangitsemaan meidät jälleen, katsomme vain rakkaudella ja kiitämme sitä kaikkea meidän palvelemisestamme, samalla kun vaadimme uuden vapautemme rakkauden ja ilon kera ja pidämme visiota uudesta ajasta sydämessämme, kohdussamme, ja hoivaamme ja hellimme sen muotoon ja olemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >