HomeViestejäJudith Kusel23.8.2024 - Maailmojen välillä kulkeminen

23.8.2024 - Maailmojen välillä kulkeminen

MAAILMOJEN VÄLILLÄ KULKEMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
23.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nykyään voi tuntua usein siltä, kuin kulkisi maailmojen välillä, niiden valtavien muutosten vuoksi, joita tapahtuu nyt kaikilla tasoilla, kun vanhaa myllätään esiin purettavaksi ja uutta muotoutuu.

Toisinaan voi tuntua, kuin olisi pyörretuulen keskellä, kun taas toisilla kerroilla on syvää seesteisyyttä, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Nyt pitää olla kuin jahdin kippari, ottaen kaiken vastaan sellaisena, kuin se tulee, kuitenkin selviytyen myrskystä yhtä lailla kuin tyvenestä.

Kumpikin palvelee ja johtaa meitä loppumääränpäähän – uuteen elämään ja täysin uuteen ja paljon korkeampaan ulottuvuusmuotoon ja elämään ja elämiseen.

Siksi nyt on hyvin tärkeää mennä syvemmälle sisään, löytää tuo hiljainen piste ja luottaa tuohon sisäiseen opastukseen, sisäiseen GPS-järjestelmään, ja noudattaa tuota tietämistä riippumatta siitä, mitä tapahtuu ulkopuolella.

Näen sen paljon enempänä, sillä korkeampi sieluitsemme herää nyt täysin, ja sen myötä saamme päästyn universaaliin ja galaktiseen tietoon, johon emme voineet päästä aiemmin käsiksi.

Meistä tulee enemmän ja enemmän sielu, emmekä ole yhdistynyt ainoastaan omiin sieluryhmiimme, vaan myös samanmielisiin sieluihin, ja niihin jotka ovat samalla aaltopituudella ja samassa taajuudessa, kuin me.

On sielun syvä tunnistaminen siitä, mitä tapahtuu, ja syvä tietäminen, että olemme olleet täällä aiemmin ja nyt olemme tulleet jälleen viedäksemme tämän työn loppuun/täyttymykseen.

Kuitenkin ilmoittautuessamme tähän emme tietäneet, miten tämä kaikki järjestyisi muotoon ja olemaan, mutta tulimme joka tapauksessa. Tosiaankin, halusimme kovasti olla tällä – ei vain todistaa tätä, vaan kokea sen kaiken.

Vitsailin ystävän kanssa sanoen, että olen varma, että galaksienväliset olennot katselevat meitä joskus avaruusaluksiltaan päätään raapien siitä tavasta, miten ihmiset käyttäytyvät. Olen varma, että heitä naurattaa usein oikein kunnolla, hyvin samaan tapaan, kuin me katsoessamme paviaaneja saamme kunnon naurut niiden tempuista.

Kuitenkin nuo samat paviaani voivat katsoa syvälle silmiisi, ja niissä on ajatonta viisautta, joka kertoo paljon. Ne tietävät asioita, joita meidän ihmisten täytyy vielä oppia.

Eräänä päivänä, kauan sen jälkeen kun olemme lähteneet tältä planeetalta, kohtaamme taas jossain päin universumia ja muistamme tämän elämän yhtenä uskomattomimmista kokemuksista, joita meillä on koskaan ollut sieluina.

Tiedän vain, että se on täysin tämän kyydin arvoista, jossa olemme olleet, ja mikä matka se onkaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >