HomeViestejäJudith Kusel18.8.2024 - Aikakauden vaihtuminen

18.8.2024 - Aikakauden vaihtuminen

AIKAKAUDEN VAIHTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine¨

Olen ollut kaksi viime päivää hyvin tietoinen, että aikakausien vaihtuminen tapahtuu kovalla tohinalla kaikilla tasoilla, kun olemme nyt siirtyneet viidenteen ulottuvuuteen täysin, ja näin ollen tämä on uuden elämän alku kaikissa muodoissaan ja ilmaisuissaan.

Minua pyydettiin muutama viikko sitten työskentelemään erään sieluryhmän kanssa ja puhdistamaan Maan solar plexus, joka on Etelä-Afrikassa (Australia oli ennen osa sitä supermannerta, jossa Afrikka edelleen on, ja tätä tukevat geologit, kasvitieteilijät ja meribiologit.)

Seuraan aina sisäistä opastustani, vaikken aina ymmärrä, mitä miksi miten ja missä kaikki tämä menee pakoilleen. Tämä tehtiin 8.8.2024, ja se oli tosiaankin kaiken pelon ja pelkopohjaisen energian, konfliktin jne. syvä puhdistaminen kaikissa, jotka olivat läsnä, sekä Maan solar plexuksessa.

Tätä työtä vahvistivat auringonpurkaukset, joita silloin tapahtui (ja ne ovat voimistuneet), sekä energia auringoista aurinkojen tuolla puolen, keskusauringoista. Tämä työ jatkui seuraavat seitsemän päivää pitkälle maatasojen yli.

Ymmärrän nyt, että tämä oli valmistelua muutokseen, joka tapahtuu nyt, joka on voimistunut nyt ja joka on ennenkuulumaton – sitä ei ole tunnettu maan päällä aiemmin. Tapahtuu täydellinen uudestisyntymä tai uusi syntymä.

Sitä lisättiin tietysti kaikella työllä, jota on tehty kaikkialla muualla, erityisesti muutamana viime päivänä Patricia Cota-Robles Maailman kongressissa.

Muistan kuunnelleeni keskustelun, jonka astrologi Pam Gregory kävi tohtori Alex Lingin kanssa, ja hän mainitsi, että KAIKKI planeetat vaihtavat nyt uuteen huoneeseen, sekä on Pluto-tekijä ja tietysti uutta Yugaa ankkuroidaan nyt. (En ole perehtynyt astrologiaan, joten koittakaa kestää.)

Tunnemme tuon muutoksen nyt, sellaisena kuin se todella on, ikään kuin katsoisimme ja kokisimme vanhaa Maata etäältä tai kameran linssin läpi.

Voimme edelleen tuntea sen, näyttäen elävän siinä ja kokevan sitä, mutta emme ole enää sitä. Meistä tulee nyt tarkkailijoita, sen sijaan että meillä on rooli elokuvassa.

Viides ulottuvuus on rakkautta ja ykseyttä. Se tukee täysin korkeinta tietoisuustilaa, johon viitataan usein Kristus/Buddha/atma/ikuisen itsen tietoisuutena, ja tämä on valtava muutos.

Siksi samalla kun olemme nyt viidettä ulottuvuutta, kaiken sen viimeiset jäänteet, mitä koskaan olimme kolmannessa ulottuvuudessa ja kaikki ne roolit, jota esitimme vanhassa Maassa, päättyivät. (Tietysti on niitä, jotka edelleen valitsevat leikkiä kolmannessa ulottuvuudessa ja jotka eivät ole vielä tietoisia.)

On syvää irtipäästämistä menneisyydestä ja sen tietämistä, että tulevaa sinua luodaan tässä ja nyt, jokainen läsnäoleva hetki.

Tämä merkitsee kvanttimuutoksia sisällä, ja nyt on hyvin välttämätöntä ottaa aikaa hiljentyä, olla hiljaa ja mennä yhdistymään Äiti Maahan ja Luontoäitiin. Erityisesti vesielementtiin, sillä se auttaa meitä tavoilla, joista emme ole edes tietoinen. Elämän elävät vedet.

Lisäksi meillä on kaikki kosminen tuki, jota tarvitsemme, ja rakkautta virtaa jumalaiselta isältä/äidiltä ja taivaan komppanialta.

Olen ollut tietoinen siitä, miten monet tuhannet ylösnousseet mestarit pitävät meitä nyt rakkaudessa, rakkauden kera. Ja tätä lisää koko kosmos, joka on nyt kerääntyneenä ympärillemme, auttamaan täydessä ankkuroitumisessa viidenteen ulottuvuuteen sekä perustan luomisessa uudelle kultaiselle ajalle.

Pysy sydämessä ja sielussa ja ikuisen, kaiken kattavan rakkauden ytimessä/sydämessä. Sinua kannetaan enkelin siivin ja pidetään rakkauden ikuisessa sylissä.

Ole siunattu sydämesi ja sielusi ytimeen saakka, jumalaisen rakkauden kuurojen virratessa kehosi ja kenttäsi jokaiseen soluun.

Olet rakkaus.

Judith

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >