HomeViestejäJudith Kusel18.7.2024 - Muutoksen ja kirkastuksen tuli

18.7.2024 - Muutoksen ja kirkastuksen tuli

MUUTOKSEN JA KIRKASTUKSEN TULI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Planeettamme puhdistaminen kiihtyy nyt, kun kosmiset kohdevalot on sytytetty. Ja nyt tulee pintaan hyvin paljon kaikkea, minkä täytyy tulla pintaan, jotta se voidaan tuoda lopultakin valoon ja muuntaa korkeimmaksi valoksi.

Tätä tapahtuu kaikissa maailman maissa, perheissä ja jokaisessa meissä.

Minusta tuntui, kuin minut olisi laitettu tuleen viime viikolla, ja käyn edelleen läpi tuota prosessia. Tulette kaikki tuntemaan tätä nyt kaikilla tasoilla, kun tämä puhdistuminen menee syvälle alitajuntaan, kaikkeen tukahdutettuun – siihen mikä on haudattu syvälle – ja emme ole ehkä olleet edes tietoinen siitä hyvin pitkään aikaan.

Minusta on huomattavan mielenkiintoista, että tämä heijastuu siihen, mitä tapahtuu ympäri maailmaa, kaikilla alueilla, enkä mene syvemmälle tähän, sillä olen oppinut tarkkailemaan ja olemaan osallistumatta tunnepuolella.

Sillä hetkellä kun vedetään sisään, sillä hetkellä kun menettää kontrollin omista ajatuksista, tunteista ja mielestä, aukkoja ilmestyy auraenergiakenttiin, ja ennen kuin huomaatkaan, sinut imetään massahysteriaan, pelkoon, pelonlietsontaan, kaksinaisuuteen ja erillisyyteen.

Sen vuoksi tule tietoiseksi ajatuksistasi, sanoistasi ja toimistasi. Tule tietoiseksi siitä, mitä energiaa lähetät ja miten sillä on heijastevaikutus kokonaisuuteen. Olet maailma, yhtä paljon kuin maailma on sinä.

Olen ollut tohtori John Demartinin oppilas vuosia ja kävin hänen seminaarejaan, kurssejaan jne., ja tein tuota työtä, ja tiedän, miten tunnekeho aiheuttaa sairautta fyysisessä ja mentaalikehossa, ja tämä sisältää myös kaikki tunne- ja muut lataukset.

Hyvin monet näistä on syvälle haudattuna ja niiden täytyy tulla pintaan nyt, jotta voimme vapautua sieluina. Sitten kun alamme tehdä sisäistä työtä intensiivisesti, tunnelataukset puretaan, oikea ja vasen aivopuolisko tulevat tasapainoon ja myös sisäinen maskuliinisuus ja feminiinisyys. Nyt nousemme kaksinaisuuden yli, ja siirrymme taas kerran ykseyteen ja harmoniaan.

Kaikissa muinaisissa mysteerikouluissa opetettiin tätä, ja tuota tietoa sovellettiin.

Et voi päästä jumalaisten universaalien lakien ohi: se mitä näet muissa (ja kollektiivissa), on läsnä myös sinussa. Jokainen elin kehossasi – kehosi jokainen rauhanen, osa ja hiukkanen – heijastaa Maata ja kaikkea sen pinnalla ja sisällä. Emme ole koskaan olleet erillään siitä ja koko luomakunnasta, emmekä koskaan ole.

Heräsin tänä aamuna klo 4, sen jälkeen kun galaksienväliset ”lääkintäyksiköt” olivat tehneet pyynnöstäni intensiivisesti työtä kehoissani ja kentissäni, ja minulle kerrottiin, että energiat ovat nyt niin intensiivisiä, että kaikki mikä ei ole rakkautta, tulee pintaan, kun olemme nopeutuneessa ylösnousemuksessa, kun uusi DNA:mme ja uusi aurinkovalokehomme aktivoidaan nyt täysin.

Sillä meillä on vain 10 vuotta jäljellä tehdä siirtymä uuteen Maahan, ja näin ylösnousta täysin.

Sitten minua kehotettiin todella avaamaan sydämeni ja sieluni, ja sallimaan jumalaisen rakkauden vain virrata minuun. Minun täytyi sitten tuoda tämä rakkaus jokaiseen elimeen, rauhaseen, kaikkiin meridiaaneihin, luustoon, lihaksiin – fyysisen kehon jokaiseen osaan – ja tämän tapahtuessa minut parannettiin lisääntyvässä määrin rakkaudella ja rakkaudessa.

Minua kehotettiin laajentamaan tämä lapsuuteeni ja kaikkiin kertoihin, jolloin minua on kiusattu ja piinattu ja tuomittu kehomuotoni vuoksi, ja jolloin olen tuominnut ruuan ja juomat, ja jolloin olen tuominnut muut saman vuoksi. Minua kehotettiin päästämään irti kaikesta kehovihasta tai -inhosta ja rakastamaan lopultakin fyysistä kehoani juuri sellaisena, kuin se on. Sillä valitsin tämän kehomuodon ennen syntymääni.

Tämä jatkui nyt tunnekehoon, ja joka kerta kuin jotain tuli pintaan syvältä alitajuisesta mielestäni ja tunnekehostani, sanoin: ”Olen pahoillani. Anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua.” Tätä jatkui, kunnes tunnekehoni oli puhdistettu ja se oli täytetty jumalaisella rakkaudella.

Sitten se jatkui mentaalikehoon, kaikkeen stressiin ja stressitekijöihin, mielen ylikuormaan, kuviin joita imemme kaiken sosiaalisen median ja massamedian jne. kautta, sillä kaikki ne ja sanat menevät suoraan alitajuntaamme, jos niitä ei puhdisteta välittömästi.

Olet se, mitä katsot, luet ja kuuntelet. Niin täynnä kuin sosiaalinen media ja media ovatkin valoa, ne ovat myös täynnä syvää pimeyttä ja negatiivisuutta.

Lisäksi ovat tunnetekijät. Ja huomaa myös – se on erityisen tärkeää – että joka kerta kun tuomitset jonkun tai jonkin, tai juoruat siitä, hankit pikakarmaa. Siis ole tietoinen ajatuksistasi, tunteistasi ja siitä, mitä energiaa projisoit ulospäin. Ja mitä projisoidaan sinuun.

Tämä jatkui henkiseen puoleeni ja kaikkiin 12 kehoon ja kenttään, kunnes minussa ei ollut osaa tai hiukkasta, joka ei ollut täynnä jumalaista rakkautta.

En voin ilmaista sanoin, miten paljon tämä merkitsi minulle ja mitä koin ykseydessä ja yhtenäisyydessä.

Kaikki rakkaus, kaikki rauha, kaikki ykseys alkaa sisältäsi.

Miten voit luoda rauhaa, jos olet sodassa itsesi kanssa?

Miten voit rakastaa jotain toista, jos et voi rakastaa itseäsi syvimmissä varjoissa ja korkeimmassa valossa?

Miten voit yhdistää, jos kaikki osasi eivät ole ykseydessä, mikä merkitsee kehoa, mieltä ja sielua?

Oppitunti tässä kollektiiville on sisäisen työn tekeminen.

Se mitä tapahtuu ulkopuolellasi, ei ole sinun asiasi. Se ei merkitse, ettet ole tietoinen – se merkitsee, että näet asiat paljon korkeammasta perspektiivistä ja sydämen rakkaudesta.

Eikä se merkitse, ettet pidä puoliasi. Se merkitsee, että elät totuutesi ja säteilet aina kirkkaammin, korkeimmilla ja parhailla tavoilla kaiken korkeimmaksi hyväksi. Sinusta tulee hiljainen piste, yksi silmä (rehellinen), myrskyn keskellä.

Kaiken täytyy tulla nyt pintaan, jotta se puretaan ja uudestisyntyy valoksi.

Älä osallistu. Lennä sen yli, ja pelkästään avaa sydämesi ja sielusi ja säteile rakkautta koko maailmaan.

Ei ole tarvetta tuomita.

Tarkkaile vain ja salli itsesi tulla siksi rakkaudeksi, rauhaksi ja ykseydeksi, jota haluaisit nähdä maailmassa.

Sinä olet maailma, ja maailma on sinä.

Älä koskaan aliarvioi oman sielusi voimaa, yhtenä jumalan ja kaiken olevaisen kanssa.

Tarvitaan yksi ainoa kynttilä valaisemaan koko maailma.

Anna rakkauden virrata koko sinuun, kaikkiin 12 kehoon ja kenttään, ja tule eläväksi rakkaudeksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >