HomeViestejäJudith Kusel4.7.2024 - Päästä irti

4.7.2024 - Päästä irti

PÄÄSTÄ IRTI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
4.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on hyvin tärkeää päästää irti menneisyydestä ja kaikesta, mitä se on koskaan sisältänyt, erityisesti tunnelatauksina.

Et voi ottaa noita tunnelatauksia mukaasi 5D-tilaan ja uuteen Maahan. Se on mahdotonta.

Sinun täytyy karistaa tuo vanha keho, vanha sinä, ikuisiksi ajoiksi.

Sillä ei yksinkertaisesti ole enää merkitystä, mitä uskot jonkun tehneen sinulle tai olleen tekemättä.

Eniten merkitystä on sillä, että todella ja lopullisesti annat anteeksi itsellesi ja kaikille muille sen, mitä ja missä muodossa se onkaan ollut, ja päästät irti kaikesta häpeästä, syyttelystä ja syyllisyydestä, omasta ja muiden. Sillä niin tehdessäsi et vapauta ainoastaan omaa sieluasi, vaan vapautat myös heidät.

Kun teen tulkintoja, minulta kysytään hyvin usein: ”Miksi tämä tapahtui minulle?” Hyvin monet eivät ole saaneet asiaa päätökseen, edes niiden kanssa jotka ovat jo kauan sitten jättäneet fyysisen muotonsa eivätkä ole enää maan päällä. Jotkut roikkuvat edelleen siinä uskossa, etteivät he voi olla ehjiä ja kokonaisia ilman miestä tai naista elämässään.

Kaikki nämä ovat tunnelatauksia ja hyvin usein valheellisia uskomusjärjestelmiä, jotka pitävät sinut vanhan Maan vankina.

Kaikkein suurimmat oivallukset tulevat, silloin kun viimein ymmärrät, ettei kukaan muu voi tehdä sinua onnelliseksi tai kokonaiseksi – vain sinä itse. Se merkitsee täyden vastuun ottamista omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi, erityisesti tunnepuolen.

Se merkitsee tuon syvimmän varjon kohtaamista ja sen hyväksymistä täysin rakastaen, yhtä paljon kuin hyväksyt rakastaen oman valosi.

Vasta sitten kun teet tämän, voit todella hyväksyä toisen sielun, juuri sellaisena kuin hän on – ei sellaisena, kuin projisoit omat ajatuksesi siitä, miten hänen pitäisi olla, miten hänen olisi pitänyt käyttäytyä jne.

Jokainen sielu jonka olet koskaan kohdannut, oli vain peli sinulle, joka peilasi oman heijastuksesi takaisin sinulle, ja kaiken sen, mitä et ole koskaan rakastanut ja omistanut itsessäsi.

Siihen saakka kunnes parannut, vedät aina puoleesi juuri noita sieluja peileiksi itsellesi, heijastamaan omaa itseäsi takaisin sinulle – kunnes lopulta rakastat kaikkia ei-rakastettuja osiasi.

Sillä todellisuudessa olemme kaikki yhtä.

Olemme kaikki siirtymässä nyt hiilipohjaisesta tiheästä fyysisestä muodosta uuteen aurinkovalokehomuotoon.

Vanhan muodon vanha tiheys, vanha kaksinaisuus, vanha erillisyys, tuomitsemiset jne. eivät voi pitää muotoa korkeammassa ulottuvuustilassa. Kaikki hajoaa.

Nousemme tuskan ja kärsimyksen yli.

Päästä irti!

Vapauta itsesi!

Kukaan muu ei voi tehdä tätä puolestasi.

Se on yksinomaan sinun vastuusi.

Voit kutsua Äiti Mariaa auttamaan tässä prosessissa sekä universaalia enkeli Mariaa, ja Maria Magdaleena tekee lakkaamatta työtä tasapainon saamiseksi jälleen jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden välille nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >