HomeViestejäJudith Kusel25.6.2024 - Värähtelytaajuudet kohoavat eksponentiaalisesti

25.6.2024 - Värähtelytaajuudet kohoavat eksponentiaalisesti

VÄRÄHTELYTAAJUUDET KOHOAVAT EKSPONENTIAALISESTI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
25.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomaa, että värähtelytaajuudet kohoavat eksponentiaalisesti, kun viides ulottuvuus on jo täällä ja nyt kiihdytetään seitsemänteen ulottuvuuteen.

Kun oma värähtelytaajuutesi nousee, omien tietoisuustasojesi mukaisesti, se leviää kaikkeen, mitä luot tai päästät ulos, tai säteilet ja lähetät.

Silloin kun alat ymmärtää taajuuksia ja värähtelyjä, ymmärrät perimmäisiä jumalaisia resonanssin-, vetovoiman- jne. lakeja.

Minulle on aina kerrottu, että mainostamisen tarve jää pois, koska se mitä sinä ja se, mitä päästät tai projisoit tai säteilet ulospäin, vetää puoleensa niitä, jotka ovat virittyneet kanavalle. Sillä vedät nyt puoleesi niitä ja sitä, mikä on samoissa taajuuksissa ja värähtelyissä, kuin sinä.

Samanlaiset vetävät toisiaan, ja ne jotka resonoivat taajuuskaistallasi, virittyvät kanavalle.

Tärkeä tekijä huomattavaksi nyt on ”kanavalle virittyminen”.

Olemme kaikki virittyneet universaalisti sielutasolla. Jokaisella sielulla on oma sielusointunsa ja omat äänitaajuutensa sekä oma valonsa. Mitä virittyneempi olet ja mitä enemmän valotasosi kohoaa, sitä korkeammalle omat värähtelytaajuutesi nousevat ja niitä lähetetään ulospäin. Sillä se mitä on sisällä, ilmentyy ulkopuolelle.

On tärkeää ymmärtää, että kun ylösnousemme, meitä ei vedetä enää alemmille taajuuskaistoille.

Meitä pommitetaan päivittäin mainoksilla. Kuitenkin olen huomannut, etten ole kiinnostunut enää, ja huomaan vain sen, mitä resonoi sielutasolla. Ei ole enää halua saada lisää vekottimia jne., paitsi sellaisia joita voin todella pitää hyödyllisenä elämässäni, ja mainitsen tämän vain esimerkkinä.

Vanha 3D-kulutusmyönteisyys häviää nopeasti, kun useammat sielut tulevat tietoiseksi ja alkavat nyt vetää puoleensa sellaista, mitä ja keitä on heidän värähtelytaajuuskaistallaan.

Tosiasiassa ne joiden täytyy löytää sinut, löytävät sinut, ja toisin päin.

Se mikä resonoi värähtelytaajuutesi ja sen kanssa, mitä säteilet, virittyy tuolle kanavalle.

Se päivä tulee, jolloin ne jotka ylösnousevat, luovat niin sydänkeskeisesti yhdessä uutta kultaista aikaa, että ne jotka valitsevat jäädä vanhaan 3D:hen, eivät enää pysty virittymään tuolle kaistalle, eivätkä he pysty näkemään, toimimaan ja olemaan uudessa.

Tätä tapahtuu jo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >