HomeViestejäJudith Kusel24.6.2024 - Muuttuminen

24.6.2024 - Muuttuminen

MUUTTUMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
24.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koin valtavan muutoksen eilen aamulla, kun minut vietiin takaisin hedelmöitykseeni, raskausaikaan ja syntymään, sen jälkeen kun olin tehnyt valtavan solar plexus -chakran puhdistuksen ja 5D–7D-chakran aktivoinnin.

Sitten koin todellisen, kosmisen, jumalaisen syntymäni. Se ylittää sanat, sillä sellaista rakkautta ja rakastavaa synnytystä ei tunneta maan päällä.

Minulle kerrottiin sitten, että päivänseisauksen myötä olemme nyt vaiheessa, jossa siemen kuolee ja täysin uusi elämä ja elämänmuoto itää/ilmestyy muotoon ja olemaan.

Tänään minulle kerrotaan, että tulee tapahtumaan asioita, jotka ravistelevat monia ytimeen saakka, kuitenkin se on vanhan kuolemista.

Samanaikaisesti ulottuvuus- ja ylösnousemusprosessin ensimmäiset vaiheet uudestisyntyvät nyt ulottuvuusmuutoksen ja ylösnousemuksen korkeammiksi oktaaveiksi, ja meidät laukaistaan kuin avaruusalus tuohon uuteen laajentuneeseen elämään uudessa Maassa ja todelliseen ruumiillistumaamme, uuteen aurinkovalokehoon.

Seuraavien kymmenen vuoden aikana muutumme niin paljon, ettei tunnista enää itseään.

Se on niin kaunista!

Niin paljon rakkautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >