HomeViestejäJudith Kusel20.6.2024 - Transsendenttinen rakkaus

20.6.2024 - Transsendenttinen rakkaus

TRANSSENDENTTINEN RAKKAUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiihtyneen ylösnousemuksen myötä, hyvin paljon vanhoja energiakeskuksia ja jumiutuneita energioita puhdistetaan, myös astraalitasoilta.

Olen tehnyt paljon energiapuhdistustyötä vuodesta 2009 saakka, ja minuun sattui eniten ja todella kosketti sydäntäni ja sieluani niiden puoli-ihmisten/puolipetojen puhdistaminen, joita luotiin Atlantiksella ja jo ennen sitä.

Ne olivat kaikkein traagisinta puhdistettavaa, sillä ne eivät olleet eläin eivätkä ihminen. Jotkut olivat sanoinkuvaamattomia hirviöitä. Tämä oli hyvin synkkä vaihe siinä, mitä tiede voi tehdä, silloin kun yritetään kulkea jumalaisia, universaaleja lakeja vastaan ja luodaan tuskaa ja kärsimystä.

On kuitenkin paljon muutakin, kun Maan ja kaikkien ihmisten sakraalichakra käy läpi valtavaa puhdistusta nyt – sillä kaikki trauma ja tuska joka liittyy seksuaaliseen hyväksikäyttöön, perhesuhteisiin, orjuuteen jne., puhdistetaan, myös astraalitasoilta.

Sielutulkinnoissani se tulee usein esiin perhesuhteissa ja parisuhteissa, kun oltiin muissa elämissä inkarnoiduttu perheisiin, joissa veljet ja sisaret, isät ja tyttäret jne. olivat naimisissa toistensa kanssa – erityisesti Egyptin kuninkaallisessa perheessä. Usein nämä suhteet jatkuvat perheympäristössä, tai myös silloin kun nämä sielut kohtaavat eivätkä ole sukua. Tämä johtaa usein siihen, mitä kutsumme ”insestiksi”, mutta todellisuudessa sielut olivat jatkaneet noita suhteita tässä elämässä.

Minulle tämä merkitsee kaikkia suhdekoukeroita, joita olemme koskaan luoneet ja väärinluoneet kollektiivina, ja tähän lisätään pakkoavioliitot, edustusvaimot, orjuutus ja kaikki hyväksikäyttö, joka liittyy seksuaalisuuteen ja laajempiin suhteisiin.

Tämä kaikki parantuu nyt syvimmillä tasoilla, ja sen täytyy parantua ja vapautua nyt syvimmillä tavoilla. Tähän sisältyy mentaalinen ja muu hyväksikäyttö.

Olemme nyt nopeutuneessa ylösnousemuksessa. Tämä merkitsee, että kun vanha Maa ja vanhat rakenteet ja muodot hajoavat nyt, jumiutuneet sielut vapautetaan, sekä kaikki trauma ja tuska, joka on upotettu energeettisesti paikkoihin, kollektiiviin, ja on usein jumissa maassa. Se on puhdistuksen syvenemistä kaikissa ulottuvuuksissa – astraalitasot mukaan luettuna, kuten sanottiin.

Hyvä uutinen on, että nyt myös syvimmät tarpeemme, pelkomme ja estomme parannetaan, erityisesti seksuaalialueilta. Nousemme kaikkien vanhojen, alempien kehojen yläpuolelle – ja kaiken sen, mikä on pitänyt meidät jumissa kolmannen ulottuvuuden tilassa. Se on menneisyyden syvimpien traumojen parantumista, ja ne on usein haudattu syvälle ihmispsyykeen.

Transsendenttinen rakkaus on juuri sitä. Se tuo maskuliinisen ja feminiinisen puolen tasapaino, kun siirrymme enemmän androgyynisyyttä kohti.

Tämä on uusi tapa, jossa on syvä yhteys sielusta sieluun, ja se on hyvin henkinen, transsendenttinen, ja siinä yhteenliittyminen tapahtuu sielujen välillä, fyysisyyden yläpuolella. Lopulta se palaa, että kumppanit liittyvät yhteen fyysisesti ja seksuaalisesti vain, silloin kun he haluavat lisääntyä. Se tuo syvän liiton, joka on ikuinen ja transsendenttinen, ja rakkautta jossa on täydellinen luottamus ja kunnioitus ja joka on ehdotonta.

Tällä hetkellä hyvin monien täytyy vielä saada sakraalialueelleen syvempi parantuminen ja antaa menneisyyden ja myös tämän inkarnaation traumojen lopultakin mennä, antamalla anteeksi ja päästämällä irti kaikesta häpeästä, syyttelystä ja syyllisyydestä, itsen ja muiden.

Kaikki tämä johtaa takaisin itseen, sillä se merkitsee sisäisen lapsen parantumista, ja itsensä rakastamista loputakin syvimpiin varjoihin ja korkeimpaan valoon saakka, hyväksyen sisäisen eheyden ja ykseyden.

Todellisuudessa voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi.

Minulle tämä on paluu sydänrakkauteen, perimmäiseen rakkauteen jota sielumme on aina syvästi kaivannut syntymästämme saakka, ja nyt se on lopultakin meidän, kun astumme uuteen Maahan täysin.

Transsendenttinen rakkaus on uuden kultaisen ajan normi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >