HomeViestejäJudith Kusel21.5.2024 - Irtipäästäminen

21.5.2024 - Irtipäästäminen

IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
21.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimme siirtyä korkeampaan ulottuvuuteen täysin vain päästämällä irti vanhasta.

Kaikki vanhat rakenteet, muodot, instituutiot romahtavat ja häviävät.

Päästä irti kaikista käsityksistä, kuka olit ennen, ja salli egoitsen hävitä niin. että jää vain korkein sieluitsesi, äärimmäisessä puhtaudessaan.

Meitä pidetään tällä hetkellä jumalaisen feminiinisyyden kohdussa ja sen elämänvesissä, ja meidät uudistetaan ja keksitään uudelleen täysin uudeksi luomukseksi.

Pysy täysin läsnä tuossa kohdussa ja salli itsesi laajentua kosmisesti 3D:n yli, rajattomiin mahdollisuuksiin, joissa Jumalainen äiti herää sisälläsi ja ympärilläsi. Olet valmistautumassa lapsiveden menoon, ennen täydellistä uudestisyntymistä uudeksi aurinkovalokehoksi 5D–7D:ssä.

Lepo on tärkeää.

Ole, vain ollaksesi.

Riisu kenkäsi ja kävele avojaloin Äiti Maan pinnalla, jotta se voi maadoittaa sinut, sillä maadoittuminen on hyvin tärkeää nyt. Tunne muokkaamaton maa, ruohikko, ja veden juoksevan paljaiden jalkojesi yli.

Kiitä kumpaakin äitiä pitämisestä rakkauden käsivarsilla, hoivaamisesta täysin uuteen elämään ja loputtomien uusien mahdollisuuksien avaamisesta kaikilla tasoilla, kun sinä vuorostasi synnytät nyt uutta kultaista aikaa uuteen Maahan, rakkaudentekona.

Muista, että ilmennät ja vedät lisää elämääsi sitä, mihin fokusoit huomiosi. Ajatukset, sanat ja teot ilmentyvät melkein välittömästi nyt. Tule tietoiseksi, ja palaa takaisin sydämeesi, ja pidä ajatuksesi, sanasi ja tekosi rakkaudessa ja rakastavan aikomuksen kera, niin että se mitä energiaa projisoit, on kaiken korkeimmaksi hyväksi ja ykseydessä ja harmoniassa kaiken olevaisen kanssa. Ei koskaan itseä palvelevaa, vaan aina kaiken korkeimmaksi hyväksi, ja rakkauden kera ja rakkauden kautta.

Luovu egosta. Se ei enää palvele sinua.

Kaikki on yhtä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >