HomeViestejäJudith Kusel5.5.2024 - Syvempi sydänparannus

5.5.2024 - Syvempi sydänparannus

SYVEMPI SYDÄNPARANNUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
5.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Korkeamman transsendenttisen rakkauden koodit on juuri aktivoitu.

Maria Magdaleena joka on ylösnoussut mestari ja palvelee myös Galaksienvälisessä neuvostossa, työskentelee intensiivisesti tasapainon palauttamiseksi jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden välille maan päällä. Hän on juuri ilmestynyt minulle ja hänen viestinsä oli selkeä:

Kun vanha trauma ja tuska, kaikki väärinymmärrykset, tasapainottomuudet, kaikki vallan väärinkäyttö, on nyt vapautettu ja parannettu, on aika pyytää syvempää sydänparannusta kaikista olemassaoloista maan päällä – miehinä, naisina ja lapsina.

Tämä ulottuu Lady Gaiaan ja kaikkeen elämään ja kaikkiin elämänmuotoihin maan päällä, kun kaikki on yhtä.

Hänen seuraansa liittyvät Lady Venus, Lady Nada, Pallas Athene, Lady Andromeda, Kwan Yin Armon jumalatar ja Lady Portia, erityisesti.

Heitä tukevat yhtä suurena määränä Jeshua, joka tunnetaan Sanandana sisätasoilla, Sanat Kumara, Paul Venetsialainen, Lordi Buddha, Vywamus Galaktinen logos, Lordi Serapis Bey, ja muut.

Korkeampi sydän tuo kolmannen silmän, sydänchakran, solar plexuksen ja sakraalichakran täyden avautumisen, ja kaiken mikä edelleen vaanii siellä ja mikä tarvitsee parannusta suhteissamme, seksuaalisuudessamme – mies tai nainen – perheessä, laajemmin ihmiskunnassa jne.

Tietysti sinulla on vapaa tahto ja valinta, ja voit valita olla hyväksymättä tämän valtavan parannuslahjan kaikilla tasoilla nyt, tietoisilla tai alitajuisilla.

Nämä koodit toimivat sielutasolla ja aktivoivat syvimmän muiston korkeammasta rakkaudesta, jota sielusi jo kokee universaalin olemassaolonsa ja rinnakkaisten olemassaolojensa kaikilla tasoilla.

Koen tätä syvällisesti nyt, kun ylösnousemisen myötä uuteen maahan ja uuteen kultaiseen aikaan todelliset rakkaamme pystyvät kulkemaan ja yhdistymään taas kanssamme, ja mitä iloa se tuokaan, kun palaamme omiemme joukkoon galaksienvälisesti ja syleilemme täysin todellisia sieluperheitämme.

Avaa sydämesi ja sielusi vastaanottamaan nämä koodit suopeasti ja armollisesti, sillä sellaista ei ole tapahtunut näin voimakkaalla ja syvällisellä tavalla aiemmin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >