HomeViestejäJudith Kusel28.4.2024 - Valtava alkemiaprosessi

28.4.2024 - Valtava alkemiaprosessi

VALTAVA ALKEMIAPROSESSI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

2024 on vuosi, jolloin tapahtuu intensiivisiä muutoksia ja kaikki se tulee pintaan, mikä ei enää palvele meitä ja koko maata ja ihmiskuntaa.

On korkeimman tason kosmista puhdistusta, kun puhdistuksen ja muutoksen tulet kulkevat läpi.

Se on valtava alkemiaprosessi.

Muista, että puhtainta kultaa ilmaantuu pelkästä kivestä, joka sulatetaan äärimmäisessä lämpötilassa. Kulta nesteytetään, ennen kuin se voi ottaa mitään muotoa.

Kyllä, tulee hyvin epämukavaksi, kun joutuu kohtaamaan kaikki vanhat juttu, vanhat kalisevat luurangot, ja kaikki tulee pintaan, ja se täytyy lopulta omistaa itsessäsi ja muissa ihmisissä. Työnnetään pois vanhoilta mukavuusalueilta.

Kuitenkin, katso, miten se kaikki palvelee sinua ja suurempaa kokonaisuutta.

Heräät paljon korkeammilla ja syvemmillä tasoilla ja sinut työnnetään paikkaan, jossa voit mennä vain syvemmälle sisään ja yhdistyä vielä syvemmin ja syvällisemmin Lähteen sisälläsi.

Kaikki suurimmat sielut, jotka ovat koskaan eläneet tällä planeetalla ja jättäneet jälkensä, tiesivät, että kaikkitietämisen, kaikkinäkemisen ja kaikkikuulemisen suurimmat lähteet ovat sisällä. He etsivät sisäistä hiljaisuutta ja pitivät sapattia, etsivät sielua, ja tulivat esiin paljon suurempien oivallusten ja viisauden kera kuin koskaan ennen.

Olemme tulossa esiin – sielumme on murtautumassa vapaaksi kaikista menneisyyden kahleista ja siteistä.

Mitä vapaammaksi tulemme, sitä enemmän sielu etsii korkeinta valoa, korkeinta rakkautta ja korkeinta ilmaisua, jotta se voi toteuttaa sielumissionsa ja tarkoituksensa maan päällä ja jättää kestävän rakkausperinnön.

Päästetäänpä irti menneisyydestä ja kaikesta, mitä on koskaan läsnä, ja pidetään katseemme lopputavoitteessa – ylösnousemisessa täysin uuteen valokehoomme ja uudestisyntymisessä uuteen maahan rakkauden kera, rakkaudessa ja rakkauden kautta.

Laajenna tuo visio uuteen kultaiseen aikaan ja kysy itseltäsi, mikä on kestävä rakkaus- ja viisauspanoksesi uuteen ihmiskuntaan 5D–7D-ulottuvuustilassa.

Mene vielä pidemmälle ja laajenna tämä aurinko-, galaktisiin ja universaaleihin maailmoihin.

Miten voit osallistua rakkauden ja puhtaan aikomuksen kera, korkeimpiin ja parhaisiin tapoihin kaiken korkeimmaksi hyväksi?

Pidä tuo visio ja tule siksi tässä ja nyt.

Pidä se sydämessäsi ja rakasta se muotoon ja olemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >