HomeViestejäJudith Kusel20.2.2024 - Paluu tasapainoon

20.2.2024 - Paluu tasapainoon

PALUU TASAPAINOON

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt siinä vaiheessa, missä jumalainen feminiinisyys on täysin ankkuroitu ja tapahtuu valtava paluu tasapainoon, kun ihmisten sydän avautuu ennenkuulumattomilla tavoilla ja tietoisuusmuutos lisääntyy.

Olen tuntenut tämän voimakkaasti kahtena viime viikkona, enkä ole koskaan ennen tuntenut sellaista rakkauden sisäänvirtausta, ja erityisesti sitä kaunista tasapainoa, jonka kaikki koemme syvillä sisätasoilla, kun oma sisäinen tasapainomme palaa.

Pyydän joka aamu oikean ja vasemman aivopuoliskon tasapainottumista, jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden, jinin ja jangin, pyhää liittoa.

Lisäksi, että sydän avautuu enemmän ja enemmän ja ottaa vastuun elämästäni, kun oma sisäinen opastukseni ja tietämiseni johtaa tietä.

Myös yhteys kosmiseen sydämeen Venuksessa ja Andromedassa on nyt täysin avattu, ja tämä lisää sydämen avautumista mitä syvimmällä tavalla.

Koen tätä omassa perheessäni, ja olin hyvin hämmästynyt, kun vuosien hiljaisuuden jälkeen veljeni kysyi minulta, miten hän avautuu kaikelle tälle vielä enemmän. (Veljentyttäreni lähetti hänelle videon, jonka jaoin YouTubessa, ja tämä laukaisi tuon reaktion.) Se kosketti minua niin syvältä, että minulle tämä oli ihme, koska hän on nero, mitä matematiikkaan tms. tulee.

Muutama vuosi sitten, kun hän pyysi ensimmäistä kirjaani Soul Empowerment (= sieluvoimaantuminen), hän sanoi, ettei ymmärtänyt sanaakaan siitä, mitä kirjoitin. Hän on insinööri eikä voinut ymmärtää, mitä tämä kaikki merkitsi. Mikä muutos! Näin on, koska rakastan kuitenkin veljeäni syvästi, ja minulle hänen kysymisensä merkitsee, että hän muuttuu syvällisillä ja kauniilla tavoilla.

Miksi? Koska silloin kun seurasin sieluni kutsua, perheeni ei ymmärtänyt, enkä kertonut, mitä tapahtui, sillä he eivät voineet ymmärtää sitä siinä, missä he olivat tuolloin.

Minun täytyi kulkea yksin, kuten monet teistäkin ovat tehneet. Annoin heidän vain mennä rakkaudella ja rakkaudessa, sillä kutsumukseni oli suurempi kuin ”kokonaissummani”. Silloin kun kutsutaan, ei voi tehdä ja olla mitään muuta, kuin tuo kutsumus – kuitenkin ne siunaukset joita sellainen kutsu tuo, ylittävät ihmissanat.

Havaitsemme tätä enemmän ja enemmän, ja heräämistä tapahtuu nyt melkein yhdessä yössä monilla tasoilla.

Maria Magdaleena työskentelee hyvin syvillä ja syvällisillä tasoilla, jotta kaikkien uskontojen jakautuminen katoaa, ja että ykseys ja harmonia palaa, kun nousemme lopulta kaiken jakautumisen ja kaikkien oppijärjestelmien yläpuolelle ja huomaamme, että todellisuudessa on vain yksi jumalainen lähde ja paljon useampi asia yhdistää meitä kuin erottaa.

Sillä tietoisuutta ei voi aidata, laittaa laatikkoon eikä lokeroida. Vanhat uskonsodat ovat ohi. Tästä eteenpäin koemme ihmisen veljeyttä ja sisaruutta.

Miten syvällistä aikaa onkaan kokea tämä, kun astumme rakkauden ja ihmeiden aikaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >