HomeViestejäJudith Kusel6.2.2024 - DNA-muutoksia

6.2.2024 - DNA-muutoksia

DNA-MUUTOKSIA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
6.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme valtavien muutosten keskellä, joita tapahtuu DNA:ssamme solutasolla, kun uusi aurinkovalokehomme saa korkeampia ja korkeampia taajuusaktivointeja auringosta ja 12 keskusauringosta.

Astraaliulottuvuuksia puhdistetaan hyvin syvillä ja syvällisillä tasoilla, ja tähän sisältyy kaikki esi-isiltä perittyjen koodien ohjelmointi DNA:ssa.

Kävin läpi tämän kokemuksen muutamana viime päivänä, kun vanha sukusairaus yhtäkkiä putkahti esiin minussa. Kun kävin läpi hoidon ja uudelleenkalibroin ja puhdistin kaikki kehoni ja kenttäni, sekä pyysin syvää vapautusta solutasolla ja DNA-tasolla, Arcturuslaisten jne. kera, tulin tietoiseksi esi-isälinjoistani isäni puolisessa suvussa.

Yhtäkkiä koko esi-isälinjani putkahti esiin ja tapahtui syväpuhdistus myös astraaliulottuvuuksissa valkoisella liekillä, jonka kanssa työskentelen jatkuvasti. Jotain valtavaa vapautui, ja minulle kerrottiin, että kaikki on puhdistettu, esi-isiltä peritty sekä ne, joiden kanssa he inkarnoituivat.

Sitten minulle näytetiin, että kun tietoisuutemme kohoaa, vanha DNA:mme poistetaan ja uudet 12 ja 24 DNA-säiettä korvaavat vanhan.

Jumalaisella määräyksellä 5.7.2020 ei ole ainoastaan hävitetty kaikkea karmaa, vaan nyt myös DNA:mme on kanssaluotu uudelleen ja kaikki geneettinen ja esi-isiltä peritty ohjelmointi on poistettu.

Tämä merkitsee, että olemme nyt täysin uusi luomus monilla tasoilla, kun kaikilla tasoilla painetaan supernopeaa kelausnappulaa eteenpäin.

Meidät on vapautettu!

Huomaa, että DNA on tietoinen ja se määrittää olemassaoloamme tavoilla, joista tulemme nyt tietoiseksi, kun sielutietoisuutemme kasvaa.

Miten uskomatonta aikaa elämmekään, ja tämän kokeminen on tosiaankin ylimaallisen rakkauden jumalainen lahja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >