HomeViestejäJudith Kusel1.2.2024 - Näky

1.2.2024 - Näky

NÄKY

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
1.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkauden, valon ja voiman ympäröimänä.

Olin eilen illalla syvässä meditaatiotilassa, kun minulle näytettiin jotain syvällistä.

Näin uuden Maan, ja suuria universaaleja mestareita oli sen ympärillä. He istuivat lootusasennossa ja säteilivät jumalaisen valon, jumalaisen rakkauden ja jumalaisen voiman suunnattoman korkeita taajuuksia ja värähtelyjä planeettaan, sydän- ja kolmannen silmän/kruunuchakran kautta.

He pitivät uutta Maata paljossa rakkaudessa, valossa ja voimassa, sekä äänessä, pitäen aina täydellistä visiota uudesta Maasta ja sitten ilmentäen tämän vision muotoon ja olemaan suurella rakkaudella ja täydellä omistautumisella.

Lisäksi, kun he säteilivät tätä energiaa uuteen Maahan, he säteilivät sitä kaikkiin sieluihin, jotka valitsivat olla uudessa Maassa, ja tämä auttoi kaikkia sieluja astumaan todellisen sielunsa täyteyteen ja voimaan ja ankkuroimaan luontaiset sieluominaisuutensa, kutsumuksensa ja tarkoituksensa uuteen Maahan, kanssaluoden uutta kultaista aikaa.

Kun tämä tapahtui, kuulin selvästi serafien laulavan uudelle Maalle ja kaikelle sen pinnalla, kun hyvin monet eläimet, linnut, puut, kasvit, kivet ja muut ovat jo ylösnousseet siihen.

Näin, miten nuo galaktiset ja universaalit mestarisielut oli nimitetty auttamaan niitä sopeutumaan uuteen elämään maan päällä, ja niitä ympäröi valokehä. Tähän sisältyy vesi-, ilma-, tuli- ja maaelementti ja elementaalit. Sen syvällisyydessä oli iloa, rauhaa, ykseyttä ja harmoniaa.

Se oli hyvin syvällistä, hyvin kaunista.

Kyllä, meitä pidetään tuollaisessa rakastavassa läsnäolossa, ja nyt ympärillämme on näitä mahtavia mestarisieluja ja meidät kannetaan uuteen Maahan, uuteen elämään ja uusiin alkuihin.

Mikä ilo!

Mikä siunaus!

Mikä ylevä jumalainen lahja!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >