HomeViestejäJudith Kusel28.1.2024 - Vihkimys

28.1.2024 - Vihkimys

VIHKIMYS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Kyllä, sinulla on voinut olla mahtavia elämiä maan päällä, kuten sinulla oli sellaisia, joissa vajosit syvimpiin syvyyksiin – ne olivat sielusi oppimiskokemuksia. Saatat olla mestari muualla – tällä ei ole merkitystä.

Sillä on merkitystä, että sielusi ja kaikki sielut maan päällä käyvät nyt läpi suurinta ja voimakkainta vihkimystä mysteerien mysteereihin, erilaista kuin koskaan ennen.

Muinaisaikoina maan päällä ne, jotka olivat hyvin koulutettuja vihittäviä, kävivät mysteerikouluissa kolme päivää ja kolme yötä läpi kuoleman lähikokemuksia ja kirkastusta, voidakseen saavuttaa gnosiksen. Kun he heräsivät sellaisen jälkeen, he olivat niin täynnä valoa, ettei kukaan voinut koskettaa heitä vähään aikaan.

Käytte nyt läpi tätä kollektiivina, ja se merkitsee, että jokaisen sielun täytyy ottaa täysi vastuu omasta sieluitsestään ja sen kokemuksista tämän valtavan vihkimyksen aikana. Jokainen sielu siinä määrin, kuin se pystyy käsittelemään. Poikkeuksetta.

Jotkut sielut ovat jo tulleet läpi tällaisista vihkimyksistä, erityisesti muutamana viime vuotena, ja näin he ovat edelläkävijöitä, jotka ovat jo viidennen ulottuvuuden tilassa ja valitsivat pysyä mukana auttaakseen muita sieluja pitämällä valon vakaana, mutta myös nopeuttaakseen heräämisprosessia, sallimatta kuitenkaan koskaan itseään vedettävän takaisin vanhaan toimintamalliin.

Joitain heistä kutsutaan työskentelemään moniulotteisilla, universaaleilla tasoilla, kuten tämä välittäjä tekee, eivätkä nämä sielut työskentele ainoastaan ihmissielujen kanssa, vaan kaiken elämän ja kaikkien elämänmuotojen ja sen myötä myös Äiti Maan kanssa.

Älä anna vaikutelmien huijata, äläkä sen, missä on suurinta melua tai mihin useimmat näyttävät kerääntyvän, vaan pysy jatkuvasti uskollisena itsellesi.

Ei ole tarvetta verrata itseäsi yhteenkään sieluun, ja vielä vähemmän omaa näennäistä kasvuasi tai kasvamattomuutta. Egolla ei ole sijaa tässä. On vain täydellinen ykseys ja yhtenäisyys ja valtava rakkaus, joka tietää, että todellisuudessa kaikki on yhtä.

Yksi tarvitsee tiennäyttäjiä, parantajia, opettajia ja edelläkävijöitä luomisen kaikilla tasoilla, ja usein edelläkävijöille annetaan eniten voitettavaa itsessään, jotta he kykenevät astumaan valtavaan tuntemattomaan täysin ja luottamaan täysin, ja auttaa näin muita sieluja tekemään saman.”

Copyright: ote tekemästäni sielutulkinnasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >