HomeViestejäJudith Kusel27.1.2024 - Ulottuvuustaajuus ja keho

27.1.2024 - Ulottuvuustaajuus ja keho

ULOTTUVUUSTAAJUUS JA KEHO

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
27.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt kaikki täysin uudella matkalla ja täysin uudella ulottuvuustaajuuskaistalla.

Meiltä katoaa tiheyttä nyt kaikilla tavoin.

Mitä enemmän valoa tulee kehoihin, sitä vaikeampaa fyysisellä keholla on pysyä tiheyden häviämisen mukana, ja tämä aiheuttaa fyysisiä vaivoja kehoon. Se on kehojen tapa karistaa myrkyllistä jätettä, ja muista, että tunne-, mentaali- ja henkikeho, ja kaikki 12 kehoa muodostavat yhden entiteetin.

Enimmäkseen tunnekeho ja kaikki tunnelataukset ja -taakat joita olemme keränneet, aiheuttavat ahdistusta ja sairautta fyysisessä kehossa ja mentaalista ylikuormaa. Mitä enemmän parannumme, sitä enemmän tämä heijastuu kokonaisuuteen, kun kehojemme täytyy nyt jatkuvasti sopeutua uudelleen, samalla kun uudet 12 ja 24 DNA-säiettämme on jo paikoillaan, ja tämä saa vielä lisää tiheyttä karisemaan.

Ole lempeä ja ystävällinen itsellesi ja kehollesi.

Huomaamme enemmän ja enemmän ruokaintoleranssia, ja tarvitsemme enemmän sellaista syötävää, joka on orgaanista, luonnollista ja valoa.

Siunaa kaikki ruoka ja vesi, jotta jumalainen valo lisää omaa sisäistä valoasi, ja tämä auttaa sulattamisprosessissa.

Enemmän luonnollista vettä, enemmän raitista ilmaa ja luonnossa olemista. Luontoäidin ja Äiti Maan elämääantavan voiman tarpeesta tulee selvempää – viherkasvit, maa ja oleminen lähellä vettä (pato, joki, meri jne.) ja vuoria, kun ne sisältävät puhdasta kristallienergiaa.

Sielumme hakeutuu tähän.

Kun korkeammat chakramme avautuvat korkeamman sydämen myötä, ovet ikuiseen elämään avautuvat, ja elämän eliksiiri palautuu, mikä tuo mukanaan pitkää ikää, loistavaa terveyttä ja elinvoimaa.

Tätä siirtymäaikaa monien on vain vaikea navigoida, kun kehomme tarvitsee enemmän lepoa, ja myös mielemme.

Sydänkeskus avautuu enemmän ja enemmän, kunnes yhtenäisyydestä ja ykseydestä tulee normi, kuin elämän hengitystä.

Kun unitilassa sielumme työskentelee monigalaktisilla tasoilla, galaksienväliset lääkintätiimit työstävät intensiivisesti kehoamme ja auttavat meitä tässä prosessissa.

Meitä autetaan nyt hyvin monilla näkymättömillä tavoilla, ja meitä autetaan selviytymään tästä.

Hyvin paljon rakkautta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >